Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: Psihologija v slo politiki

Strani: 1

odvisnik sporočil: 2.336
[#3061657] 08:20
Odgovori   +    0
www.24ur.com/popin/d...ancic.html

Pogled psihologinje na politiko iz prve roke.

Še psihologi ne zdržijo pritiskov.
najobj sporočil: 32.642
[#3061669] 15:00 · odgovor na: odvisnik (#3061657)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 17.05.2025 15:04
[odvisnik]
www.24ur.com/popin/d...ancic.html

Pogled psihologinje na politiko iz prve roke.

Še psihologi ne zdržijo pritiskov.
... ja, in ker na drugi strani najbolj izpostavljeni politik Janez Janša - OK, on se je od prve žene ločil že dolgo nazaj - in v ozadju od medijev nedotaknjena Urška Bačovnik Janša vsaj navzven lahko živita normalno življenje, bi jaz zdaj postavil retorično vprašanje, in sicer na kateri strani obeh političnih polov v Sloveniji so lažnivi mediji in so njihovi pokvarjeni pisuni v resnici gnoj od gnoja ...

P.S.: just couldn't resist ...
odvisnik sporočil: 2.336
[#3061677] 16:56 · odgovor na: najobj (#3061669)
Odgovori   +    0
[najobj]
> [odvisnik]
> www.24ur.com/popin/d...ancic.html
>
>
> Pogled psihologinje na politiko iz prve roke.
>
> Še psihologi ne zdržijo pritiskov.

... ja, in ker na drugi strani najbolj izpostavljeni politik Janez Janša - OK, on se je od prve žene ločil že dolgo nazaj - in v ozadju od medijev nedotaknjena Urška Bačovnik Janša vsaj navzven lahko živita normalno življenje, bi jaz zdaj postavil retorično vprašanje, in sicer na kateri strani obeh političnih polov v Sloveniji so lažnivi mediji in so njihovi pokvarjeni pisuni v resnici gnoj od gnoja ...

P.S.: just couldn't resist ...
Ko te enkrat profesionalci ozmerjajo z jansisti, jansizmom ipd., je vse ostalo precej irelevantno.

Temo sem odprl bolj zaradi Hovika.in je njegov sprehod na strehi lahko razumlivejsi, če je celo psihologom težko živeti v zvezi s politikom, zaradi pritiskov družbe.

Strani: 1