Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

kzupanc sporočil: 10.523
[primvla]
o kaksni produktivnosti vi to? vec kot polovico kode napise AI, okej, samo vec kot 90% kode oz projektov/produktov/procesov so ena sama jetra, ki zgolj kurijo resurse, ki bi jih clovestvo lahko uporabilo za kaj bolj pametnega, recimo prezivetje... isto velja tudi za vecino hardvera.

vi bi overprodukcijo se bolj naterali? faking kam?

sploh pa M$, ki z izjemo mogoce kakega C# in VisualStudia zna izdelat samo bloated crapware.

mogoce pa samo jaz te vizije nisem sposoben doumeti...
Moja...UI bo (oziroma že) omogočila v nekaj sekundah narediti veliko tega, za kar je bil do sedaj nepogrešljiv izobražen in usposobljen kader. Ta bo še vedno (ali še bolj) potreben a za druge, bolj napredne in izvirne naloge. Nekako tako si predstavljam. Seveda je verjetno 1% ljudi, ki imajo recimo upravičen občutek, da nič od njihovega koristnega dela ne bo zamenjala UI. Ampak dejansko bo takih še dosti manj.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3027961

Strani: 1

primvla sporočil: 738
okej, potem pa z druge perspektive (ostajam pa v teoretski sferi): a potem se vedno velja, da "brez dela ni jela"? kaj bomo s tako mentaliteto dali delati 99% odvecnim delavcem, da se ne bojo svaljkali doma in se bognedaj zaceli vec ukvarjati s kakim hobijem, filozofijo, sportom, umetnostjo? se vec bullshit sluzb?

al, obratno, vidimo tu priloznost za 100x povecanje produktivnosti? (spet, faking kam?)

pa se nekaj: kako se mislimo lotit problema, da s tem, ko umetna inteligenca prevzema procese, ki vkljucujejo tudi samoprogramiranje, da od ljudi iz mesa in kosti cez par generacij noben ne bo vec razumel vseh teh procesov (ker nam jih ne bo treba), umetna inteligenca pa lahko odblodi po svoje nekam v tri krasne?

Strani: 1