25 min
Borze: Evropa rahlo v zelenem, navzgor tudi LJSE
28 min
GLS z novim zagonom: večji center v Ljubljani in dostop do globalnih trgov (Oglas)
42 min
Hormuz s terena: kako ga je Iran za kuliso odprl za posel
43 min
Kakšne priložnosti so v globalnih tehnoloških ekosistemih za slovenska IKT podjetja
52 min
Betontrade se je umaknil, nekdanji direktor TEŠ prevzel celotno Javno razsvetljavo
1 ura
Dnevi energetikov: glasujte za energetske nagrade – samo še do jutri zjutraj
1 ura
Nemci se držijo za glavo: zvišali bi zdravstvene prispevke. Za koliko in kaj kaže primerjava s Slovenijo?
1 ura
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
2 uri
Pristanišče Trst: nov generalni sekretar uprave pristaniškega sistema vzhodnega Jadrana
2 uri
Drag bencin: Američani planili po rabljenih električnih avtih 2
3 ure
Država zvišala sredstva za spodbude ob nakupu e-vozil
3 ure
Kdo v kmetijstvu danes ustvarja vrednost in kako mu uspe (PRO)
4 ure
Delničarji Save Re o dividendah na skupščini maja
4 ure
Kako od nepremičnin in slovenskih delnic do uravnoteženega portfelja
5 ur
Anthropic sklenil večmilijardne posle z Googlom in Broadcomom
5 ur
Maribor bogatejši za nov prostor za coworking – spodbuda za razvoj lokalnega gospodarstva (Oglas)
6 ur
Pametna mesta in kibernetska obramba: T-2 navdušil globalne partnerje (Oglas)
6 ur
Trumpov ultimat se izteče ponoči, Teheran že odgovarja 7
6 ur
Francois Provost, predsednik uprave skupine Renault: Hitrost Kitajcev je velika težava 1
7 ur
Britanci gostijo srečanje o varni plovbi v Hormuški ožini

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: A lahko nehate kakati po moji vidni povrsini z bannerji (narocnik)

Strani: 1

anon-11660 sporočil: 48.253
[#2770055] 16.04.19 10:05
Odgovori   +    1
Konkretno "bart_banner" ki mi tezi da naj se prijavim na novice glede zdravstva, pa obracuna plac, itd. Vsak dan drug.

Imam adblock ampak kot vidim se tega ne da blokirati, ce pa mi lahko kdo prispeva rule, ga z veseljem uporabim.
pobalin sporočil: 14.456
[#2777937] 04.06.19 14:13 · odgovor na: anon-11660 (#2770055)
Odgovori   +    0
[bc123a]
Konkretno "bart_banner" ki mi tezi da naj se prijavim na novice glede zdravstva, pa obracuna plac, itd. Vsak dan drug.
Mogoče si opazil, da je Gustl včeraj razkril, zakaj so tako pushy s to robo. :-)
Narocniki, ki pa niso naroceni na noben newsletter, pa imajo v povprecju slabsi renewal. Zato nam je to bolj pomembno.
forum.finance.si/?m=...826&single
anon-11660 sporočil: 48.253
[#2777970] 04.06.19 17:19 · odgovor na: pobalin (#2777937)
Odgovori   +    0
[pobalin]
> [bc123a]
> Konkretno "bart_banner" ki mi tezi da naj se prijavim na novice glede zdravstva, pa obracuna plac, itd. Vsak dan drug.

Mogoče si opazil, da je Gustl včeraj razkril, zakaj so tako pushy s to robo. :-)

> Narocniki, ki pa niso naroceni na noben newsletter, pa imajo v povprecju slabsi renewal. Zato nam je to bolj pomembno.
> forum.finance.si/?m=...826&single
Korelacija ne pomeni vzrocno-posledicne povezave.

Strani: 1

vm-qetesh