Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek LJSE: Tretji največji skok NKBM v zgodovini
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Borza (2)
Strani: 1 2
fiston je napisal(a):
Witloffa si pa pozabil vprašat, za koliko € jih je prodal :)
27 delnic. ;-)
Wytloff je napisal(a):Bo zdaj spet napisal, kake denarje obračamo 1.000-2.000 evrov :)
27 delnic. ;-)
XEMBA2 je napisal(a):Upam, da ti obračaš samo po 100 evrov, ker mešaš med kupiti in prodati :)
ena plača je šla v pozabo :))
XEMBA2 je napisal(a):
ena plača je šla v pozabo :))
malo si zamešal, jaz sem jih kupil v javni ponudbi po 27 in potem prodal mislim da ojgenu po nekaj čez 44, ni bilo nič izgube. :))
fiston je napisal(a):
Upam, da ti obračaš samo po 100 evrov, ker mešaš med kupiti in prodati :)
kupil bi naj 27 delnic po 44€...je morda v plusu sedaj??? :))
XEMBA2 je napisal(a):Pojdi ti raje seno obračat :)
kupil bi naj 27 delnic po 44€...je morda v plusu sedaj??? :))
Wytloff je napisal(a):
malo si zamešal, jaz sem jih kupil v javni ponudbi po 27 in potem prodal mislim da ojgenu po nekaj čez 44, ni bilo nič izgube. :))
OJGEN je spušu plačo, sem mislil ;)
fiston je napisal(a):
Pojdi ti raje seno obračat :)
obračam jaz raje občasno tvojo ženo :)))))))))))))))
XEMBA2 je napisal(a):
upajmo da ne, mogoče je pa dolgoročen. :))
XEMBA2 je napisal(a):Ja in na podlagi česa si to mislil, če ti sploh ni napisal, za koliko jih je kupil, je samo napisal da jih je po 44, kako potem lahko misliš da je spušil plačo ? :))
Ej če pa ti težke denarje obračaš, potem pa ono pravilo 100% velja, da ima neumen kmet debel krompir :)
XEMBA2 je napisal(a):
za časa svojega življenja ne bo več dočakal 44€, kaj šele, da bi kej zaslužu :))
kdo ve, mogoče je še mlad in medicina napreduje. :))
fiston je napisal(a):
Ja in na podlagi česa si to mislil, če ti sploh ni napisal, za koliko jih je kupil, je samo napisal da jih je po 44, kako potem lahko misliš da je spušil plačo ? :))
Ej če pa ti težke denarje obračaš, potem pa ono pravilo 100% velja, da ima neumen kmet debel krompir :)
27 delnic po 44€, kaj še ti ni jasno? ;)
Wytloff je napisal(a):Mah sploh ni treba medicine, pravijo da dokler ne prodaš nič ne spušiš, tako da če jih še ima... :)
kdo ve, mogoče je še mlad in medicina napreduje. :))
fiston je napisal(a):
Mah sploh ni treba medicine, pravijo da dokler ne prodaš nič ne spušiš, tako da če jih še ima... :)
word. ;-)
XEMBA2 je napisal(a):Meni je vse jasno, samo ti si vse pomešal :)
27 delnic po 44€, kaj še ti ni jasno? ;)
"OJGEN je spušu plačo, sem mislil ;)"
Se pravi situacija je taka. Witloff je kupil po 27 in prodal po 44. OJGEN je samo napisal, da je kupil po 44, niti ni napisal koliko, niti ali je slučanjo prodal in po koliko, dobro tukaj bi lahko predvideval da jih še ima. Samo če ni napisal, za koliko jih je kupil ne moreš vedeti koliko je spušil. Zato te pa zajebavam, kako ti lahko na podlagi tega sklepaš, da je spušil plačo.
Tako da si v bistvu pomešal kdo je kupil in kdo je prodal :)
fiston je napisal(a):
Meni je vse jasno, samo ti si vse pomešal :)
"OJGEN je spušu plačo, sem mislil ;)"
Se pravi situacija je taka. Witloff je kupil po 27 in prodal po 44. OJGEN je samo napisal, da je kupil po 44, niti ni napisal koliko, niti ali je slučanjo prodal in po koliko, dobro tukaj bi lahko predvideval da jih še ima. Samo če ni napisal, za koliko jih je kupil ne moreš vedeti koliko je spušil. Zato te pa zajebavam, kako ti lahko na podlagi tega sklepaš, da je spušil plačo.
Tako da si v bistvu pomešal kdo je kupil in kdo je prodal :)
Witloff je prodal 27 delnic Ojgenu, po 44€ za delnico...se ne čudim, da ti občasno ženo obračam, ker je tako ne razumeš :))))
XEMBA2 je napisal(a):Sem živel v zmoti, da si imena pomešal, pa zate res velja ono o kmetu in krompirju :)
Witloff je prodal 27 delnic Ojgenu, po 44€ za delnico...se ne čudim, da ti občasno ženo obračam, ker je tako ne razumeš :))))
Ali si sploh že kdaj kupil kako delnico na borzi ? Malo težko bo Witloff prodal Ojgenu..., pa tudi če bi prodal iz tega še ne moreš sklepat, da ni kupil še od koga drugega, ker Witloff sigurno ni edini prodajal takrat.
Strani: 1 2