Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Zeleni dogovor je nova ničvredna smet

Strani: 1

primvla sporočil: 1.003
[#3061962] 22.05.25 15:05
Odgovori   +    2
zabranjeno pusenje...
simona2 sporočil: 2.242
[#3061963] 22.05.25 15:13 · odgovor na: primvla (#3061962)
Odgovori   +    0
popravljeno, thank you, te skoz mešam (bl sem stara, bl vse mešam, sicer) še pogledala sem, da sem sploh vidla letnico, pa mi ni pomagalo ... ovaj dan nije moja noć ... no whatever :)
najobj sporočil: 32.658
[#3061966] 22.05.25 16:01 · odgovor na: simona2 (#3061963)
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: najobj 22.05.2025 16:07
[simona2]
popravljeno, thank you, te skoz mešam (bl sem stara, bl vse mešam, sicer) še pogledala sem, da sem sploh vidla letnico, pa mi ni pomagalo ... ovaj dan nije moja noć ... no whatever :)
... čuj, sicer je Kliton Bozgo takrat - tekma je bila zvečer - v svoji znameniti izjavi rekel "Ova noč nije bila moj dan", ampak dokler si zdrava in te kot Cimeta ne boli koleno na nogi in ker si - kot vidim - tako kot Cime samokritična predvsem do sebe, bo že nekako pomagalo ...

P.S.: če kdo na totem forumu ne ve, Cime je verjetno bolj po svojih izjavah kot po igranju fuzbala znani ljubljanski fuzbaler Sebastjan Cimerotič ...
FIN-379669 sporočil: 8.594
[#3061975] 22.05.25 21:05 · odgovor na: najobj (#3061966)
Odgovori   +    8
... lepo pozdravljam moja starša, še zlasti mamo in očeta...
mimoidoci sporočil: 6.279
[#3061996] 23.05.25 12:07 · odgovor na: najobj (#3061966)
Odgovori   +    4
[najobj]
> [simona2]
> popravljeno, thank you, te skoz mešam (bl sem stara, bl vse mešam, sicer) še pogledala sem, da sem sploh vidla letnico, pa mi ni pomagalo ... ovaj dan nije moja noć ... no whatever :)

... čuj, sicer je Kliton Bozgo takrat - tekma je bila zvečer - v svoji znameniti izjavi rekel "Ova noč nije bila moj dan", ampak dokler si zdrava in te kot Cimeta ne boli koleno na nogi in ker si - kot vidim - tako kot Cime samokritična predvsem do sebe, bo že nekako pomagalo ...

P.S.: če kdo na totem forumu ne ve, Cime je verjetno bolj po svojih izjavah kot po igranju fuzbala znani ljubljanski fuzbaler Sebastjan Cimerotič ...

Cimetov talent je v 90 procentih predstavljala dobra psihološka priprava, preostalo polovico pa fizična.
Nollem sporočil: 1.049
[#3061997] 23.05.25 12:20 · odgovor na: najobj (#3061966)
Odgovori   +    1
ja, zdej pa nažiga plejstejšn v trisobni garsonjeri...
[#3061999] 23.05.25 13:05 · odgovor na: mimoidoci (#3061996)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 23.05.2025 13:06
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [simona2]
> > popravljeno, thank you, te skoz mešam (bl sem stara, bl vse mešam, sicer) še pogledala sem, da sem sploh vidla letnico, pa mi ni pomagalo ... ovaj dan nije moja noć ... no whatever :)
> ... čuj, sicer je Kliton Bozgo takrat - tekma je bila zvečer - v svoji znameniti izjavi rekel "Ova noč nije bila moj dan", ampak dokler si zdrava in te kot Cimeta ne boli koleno na nogi in ker si - kot vidim - tako kot Cime samokritična predvsem do sebe, bo že nekako pomagalo ...
>
> P.S.: če kdo na totem forumu ne ve, Cime je verjetno bolj po svojih izjavah kot po igranju fuzbala znani ljubljanski fuzbaler Sebastjan Cimerotič ...
Cimetov talent je v 90 procentih predstavljala dobra psihološka priprava, preostalo polovico pa fizična.
... čuj, mimoidoči ... evo, jaz sem Mariborčan in nimam problemov priznati, Cime je res legenda ...

P.S.: fuzbal ni šah - OK, zadnje cajte je postal prava znanost - ampak če bi Cime imel kakšno možgansko celico več, bi glede na svoj talent lahko naredil vrhunsko kariero ... khmm, in to mislim čisto resno ...
mimoidoci sporočil: 6.279
[#3062004] 23.05.25 15:10 · odgovor na: najobj (#3061999)
Odgovori   +    0
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > [simona2]
> > > popravljeno, thank you, te skoz mešam (bl sem stara, bl vse mešam, sicer) še pogledala sem, da sem sploh vidla letnico, pa mi ni pomagalo ... ovaj dan nije moja noć ... no whatever :)

> > ... čuj, sicer je Kliton Bozgo takrat - tekma je bila zvečer - v svoji znameniti izjavi rekel "Ova noč nije bila moj dan", ampak dokler si zdrava in te kot Cimeta ne boli koleno na nogi in ker si - kot vidim - tako kot Cime samokritična predvsem do sebe, bo že nekako pomagalo ...
> >
> > P.S.: če kdo na totem forumu ne ve, Cime je verjetno bolj po svojih izjavah kot po igranju fuzbala znani ljubljanski fuzbaler Sebastjan Cimerotič ...

> Cimetov talent je v 90 procentih predstavljala dobra psihološka priprava, preostalo polovico pa fizična.

... čuj, mimoidoči ... evo, jaz sem Mariborčan in nimam problemov priznati, Cime je res legenda ...

P.S.: fuzbal ni šah - OK, zadnje cajte je postal prava znanost - ampak če bi Cime imel kakšno možgansko celico več, bi glede na svoj talent lahko naredil vrhunsko kariero ... khmm, in to mislim čisto resno ...

če, če, če.........

čuj, če bi imel pa Cime še kakšno celico manj, pa sploh ne bi opazil, da je lahko nogometaš.

Ali pa: če bi v najinih časih, ko si ti v hokeju navijal za Ruse, jaz pa za Čehe, nekdo dejal, da bodo nekoč v polfinalu skupine A svetovnega prvenstva Švicarji igrali proti Dancem, Švedi pa z Američani, bi mu oba rekla, da je nor, ker se to nikoli ne bo zgodilo.
[#3062008] 23.05.25 15:56 · odgovor na: mimoidoci (#3062004)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 23.05.2025 16:14
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > > > [simona2]
> > > > popravljeno, thank you, te skoz mešam (bl sem stara, bl vse mešam, sicer) še pogledala sem, da sem sploh vidla letnico, pa mi ni pomagalo ... ovaj dan nije moja noć ... no whatever :)
>
> > > ... čuj, sicer je Kliton Bozgo takrat - tekma je bila zvečer - v svoji znameniti izjavi rekel "Ova noč nije bila moj dan", ampak dokler si zdrava in te kot Cimeta ne boli koleno na nogi in ker si - kot vidim - tako kot Cime samokritična predvsem do sebe, bo že nekako pomagalo ...
> > >
> > > P.S.: če kdo na totem forumu ne ve, Cime je verjetno bolj po svojih izjavah kot po igranju fuzbala znani ljubljanski fuzbaler Sebastjan Cimerotič ...
>
> > Cimetov talent je v 90 procentih predstavljala dobra psihološka priprava, preostalo polovico pa fizična.
>
> ... čuj, mimoidoči ... evo, jaz sem Mariborčan in nimam problemov priznati, Cime je res legenda ...
>
> P.S.: fuzbal ni šah - OK, zadnje cajte je postal prava znanost - ampak če bi Cime imel kakšno možgansko celico več, bi glede na svoj talent lahko naredil vrhunsko kariero ... khmm, in to mislim čisto resno ...
če, če, če.........

čuj, če bi imel pa Cime še kakšno celico manj, pa sploh ne bi opazil, da je lahko nogometaš.

Ali pa: če bi v najinih časih, ko si ti v hokeju navijal za Ruse, jaz pa za Čehe, nekdo dejal, da bodo nekoč v polfinalu skupine A svetovnega prvenstva Švicarji igrali proti Dancem, Švedi pa z Američani, bi mu oba rekla, da je nor, ker se to nikoli ne bo zgodilo.
... ja, in ker Slovenci pravimo, da v tretje gre rado in ker so se trije čudeži (= pomlajena Slovenija je ostala v skupini A, Avstrija je igrala v četrtfinalu, Danska pa je z zmago nad Kanado celo v polfinalu) že zgodili, se vsaj za Dance bojim - poglej njihove rezultate www.flashscore.si/ek.../2mX8FleU/ prvih treh tekem na SP - da se je njihova pravljica končala ...

P.S.: meni je res hecno, da se rusofobni Slovenci hvalijo z medaljami naturalizirane ruske ritmične gimnastičarke www.gymnastics.sport...p?id=34042 , ki brez prepovedanih ritmičnih gimnastičark iz Rusije in Belorusije - suvereno najboljše Rusinje so običajno pobrale čisto vse medalje na vseh tekmovanjih - medalje ne bi videla niti od daleč ... no, ampak ker ima "demokratični" zahod razen svetovne šahovske federacije FIDE - teniški ATP in WTA sta privatni organizaciji brez vpliva držav - celotni svetovni šport pod svojo kontrolo, za atraktivne Ruse v hokeju ne bom mogel navijat še zelo dolgo, čeprav normalni Američani v Washingtonu ruskega hokejskega zvezdnika in zdaj tudi najboljšega strelca NHL vseh časov Aleksandra Ovečkina očitno www.youtube.com/watc...Pq9_7A8G8E slavijo skoraj po božje ...
rx170 sporočil: 6.675
[#3062010] 23.05.25 17:26
Odgovori   +    1
Sporočilo pa ni povezano le z energijo, ampak tudi z evropsko obrambo. Merz namreč politično govori, da podpira francoski predlog o jedrskem dežniku nad Evropo kot zaščito pred agresijo Rusije.
Samo tega manjka, da od kokaina odvisna Mertz in Micron govorita o jedrskem orožju
odvisnik sporočil: 2.359
[#3062014] 23.05.25 21:36 · odgovor na: mimoidoci (#3061996)
Odgovori   +    0
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [simona2]
> > popravljeno, thank you, te skoz mešam (bl sem stara, bl vse mešam, sicer) še pogledala sem, da sem sploh vidla letnico, pa mi ni pomagalo ... ovaj dan nije moja noć ... no whatever :)
>
> ... čuj, sicer je Kliton Bozgo takrat - tekma je bila zvečer - v svoji znameniti izjavi rekel "Ova noč nije bila moj dan", ampak dokler si zdrava in te kot Cimeta ne boli koleno na nogi in ker si - kot vidim - tako kot Cime samokritična predvsem do sebe, bo že nekako pomagalo ...
>
> P.S.: če kdo na totem forumu ne ve, Cime je verjetno bolj po svojih izjavah kot po igranju fuzbala znani ljubljanski fuzbaler Sebastjan Cimerotič ...

In še vedno mu ostane pet procentov...

Strani: 1