Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Poljska evakuira svoje državljane iz Izraela

Strani: 1

FIN-544124 sporočil: 4.446
[#3063231] 16.06.25 14:25
Odgovori   +    0
Baje bo Fajonova Tanja poslala onega Spartana C-27J po naše državljane v Izrael.

Naj bi se tudi zapletlo, če imeti na pločevinastem ptiču oznake NATO ali ne.

Bodo Arabci mislili, da NATO pomaga Izraelu.
OgnjenAnto sporočil: 427
[#3063244] 16.06.25 17:04 · odgovor na: FIN-544124 (#3063231)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: OgnjenAnto 16.06.2025 17:06
[]
Baje bo Fajonova Tanja poslala onega Spartana C-27J po naše državljane v Izrael.

Naj bi se tudi zapletlo, če imeti na pločevinastem ptiču oznake NATO ali ne.

Bodo Arabci mislili, da NATO pomaga Izraelu.
Arabci dejansko potihem pomagajo Izraelu v tem trenutnem boju zoper trenutne oblastnike Irana.
Isto, kot jih ne boš videl jemat palestinskih beguncev.

Pa četrtina političnega vrha Izraela izhaja iz Irana. Dejansko celo osebno poznajo s kom imajo opravka.
najobj sporočil: 32.706
[#3063250] 16.06.25 20:12 · odgovor na: OgnjenAnto (#3063244)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 16.06.2025 20:18
[OgnjenAnto]
> []
> Baje bo Fajonova Tanja poslala onega Spartana C-27J po naše državljane v Izrael.
>
> Naj bi se tudi zapletlo, če imeti na pločevinastem ptiču oznake NATO ali ne.
>
> Bodo Arabci mislili, da NATO pomaga Izraelu.
Arabci dejansko potihem pomagajo Izraelu v tem trenutnem boju zoper trenutne oblastnike Irana.
Isto, kot jih ne boš videl jemat palestinskih beguncev.

Pa četrtina političnega vrha Izraela izhaja iz Irana. Dejansko celo osebno poznajo s kom imajo opravka.
... OK, jaz o aktualni židovski vladi www.rtvslo.si/svet/b...lja/652637 nimam pojma in me fanatični morilci pravzaprav niti ne zanimajo ... no, glede na boldano v tvojem postu pa bi mogoče za koga na totem forumu vendarle bilo zanimivo, če bi tukaj en.wikipedia.org/wik..._of_Israel med naštetimi člani vlade ti naštel, kdo je kdo in od kod je prišel ... khmm, ker sam sem na nalimanem iz Wikipedije na hitro kliknil na vladajoče stranke in - vsaka je "religious" - je že po njihovih imenih jasno, da so njeni člani verski fanatiki ...

P.S.: pred leti bi mi bilo še hecno, v zadnjih nekaj letih "demokratične" propagande pa mi sploh ni več hecno, da imajo za pisune MSM na "demokratičnem" zahodu v Izraelu demokratično vlado(!) verskih strank z vrednotami "demokratičnega" zahoda, karkoli jim to www.rtvslo.si/svet/b...anu/749105 že pomeni, v Iranu pa imajo ne glede na volitve avtokratski režim(!) verskih fanatikov, ki ga je treba z vojno na vsak način zamenjat ...
leben1 sporočil: 391
[#3063280] 17.06.25 11:18 · odgovor na: najobj (#3063250)
Odgovori   +    1
Gre za Sioniste, verske fanatike, ki so zasedli državo in organizirajo vse pizdarije in vodijo državo. Drugi, večinski del, pa so židje. In jim fanatiki gredo enako na k. kot večini normalnega sveta razen G7 in ZDA, ki niso normalni.
OgnjenAnto sporočil: 427
[#3063283] 17.06.25 11:27 · odgovor na: leben1 (#3063280)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: OgnjenAnto 17.06.2025 11:27
[leben1]
Gre za Sioniste, verske fanatike, ki so zasedli državo in organizirajo vse pizdarije in vodijo državo. Drugi, večinski del, pa so židje. In jim fanatiki gredo enako na k. kot večini normalnega sveta razen G7 in ZDA, ki niso normalni.
Pozabljaš, da imaš tudi arabce muslimane sioniste.
Ja, veselo je tam doli. In ne, ni vse črno-belo, kot bi nekdo rad zadeve predstavil.
najobj sporočil: 32.706
[#3063297] 17.06.25 15:40 · odgovor na: OgnjenAnto (#3063283)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 17.06.2025 15:43
[OgnjenAnto]
> [leben1]
> Gre za Sioniste, verske fanatike, ki so zasedli državo in organizirajo vse pizdarije in vodijo državo. Drugi, večinski del, pa so židje. In jim fanatiki gredo enako na k. kot večini normalnega sveta razen G7 in ZDA, ki niso normalni.
Pozabljaš, da imaš tudi arabce muslimane sioniste.
Ja, veselo je tam doli. In ne, ni vse črno-belo, kot bi nekdo rad zadeve predstavil.
... OK, ker boldano verjetno leti na mene - forumaš leben1 me je s sionističnimi verskimi fanatiki zgolj dopolnil - še malo poglej in poslušaj slovenske MSM in povej, kdo na komando naših gospodarjev na "demokratičnem" zahodu zadeve "tam doli" predstavlja črno-belo ...

P.S.: zadeve "tam doli" so milo rečeno v 50 odtenkih sive že od same ustanovitve - zaradi holokavsta je imel "demokratični" zahod po WW2 slabo vest - nove države sl.wikipedia.org/wiki/Izrael skoraj 80 let v praktično permanentni(!) vojni z vsemi(!) arabskimi sosedi, ki so jih še pred WW2 iz svojih kolonij odhajajoče pokvarjene imperialistične britanske pizde (= oznaka karakterja) s ponovno naselitvijo Židov iz cele Evrope v biblijsko "Sveto deželo" že 2000 let sredi arabskega sveta dobesedno - excuse my French - pofukali v glavo ... khmm, in ko so enako kot v vseh delih - pod vplivom kokaina x.com/goddeketal/sta...val-773690 malo preveč pogumni bi skupaj s Francozi in Nemci radi Britanci spet komandirali po svetu, vsi skupaj pa so pozabili, kaj se jim (bo) dogaja(lo) doma - propadlega "The empire on which the sun never sets" z arogantnim risanjem črt na zemljevidih namesto premišljenih etničnih in verskih mej med domačini povzročili takorekoč nerešljive pizdarije - pomisli na Indijo in Pakistan - ki se z aktualnimi psihopati na "demokratičnem" zahodu znajo končati z uresničenjem besed, ki jih je v zlovešči prerokbi "I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones" pred mnogimi leti izrekel Albert Einstein ...

Strani: 1