Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bi kupili vikend v gorah za pobeg pred vročino? Kaj sploh je na trgu in kakšne so cene
Strani: 1
sporočil: 141
ponudbe ni ker je nemogoče karkoli zgraditi recimo na pokljuki ki
je v triglavskem narodnem parku
imamo parcelo ki je dobesedno sredi naselja vikendov, se pravi vse naokoli parcele so vikendi z vseh strani
ko smo poizkušali spremniti namembnost da bi na parceli 2000m2 zgradili alpski vikend velikosti recimo vse skupaj max 100m2 v skladu z vsemi EU smernicami, ekološkimi in energijskimi trendi smo dobili odgovor da ni možno spremeniti namembnosti ker bi z novogradnjo širili območje pozidave
okoli te parcele je vse naokrog najmanj 20 vikendov :)
imamo parcelo ki je dobesedno sredi naselja vikendov, se pravi vse naokoli parcele so vikendi z vseh strani
ko smo poizkušali spremniti namembnost da bi na parceli 2000m2 zgradili alpski vikend velikosti recimo vse skupaj max 100m2 v skladu z vsemi EU smernicami, ekološkimi in energijskimi trendi smo dobili odgovor da ni možno spremeniti namembnosti ker bi z novogradnjo širili območje pozidave
okoli te parcele je vse naokrog najmanj 20 vikendov :)
sporočil: 6.784
Obstoječi so se gradili večinoma v času Jugoslavije, tako da si je neki funkcionar omislil počitniško hišo v gorah, zraven pripeljal še nekaj prijateljev in tako je nastalo počitniško naselje.Naši očetje so znali živeti.
In bili smo normalni.
Danes en kup blesavih predpisov, ki jim botruje Bruselj.
V Ljubljani jih pa še napihnejo.
sporočil: 9.572
Razumem tudi uradnike. Če tebi dovolijo, bodo še 25 podobnim
prosilcem tam in še 725 drugim v TNP.
Potreben je plan, koliko prostor prenese objektov in kaka je dopustna gradnja. Plan je torej ključen. Obstaja?
Potreben je plan, koliko prostor prenese objektov in kaka je dopustna gradnja. Plan je torej ključen. Obstaja?
sporočil: 1.464
sprememba namembnosti v TNP je mission impossible. karkoli pa je
znotraj namembnosti pa je tolk odprto kot povsod drugod. obnovi
pastirski stan in si kupi ovco.
al pa tut raj ne. itak je v hribih tko ku na AC ratala umobolnica. nikjer miru, niti na brezpotju. jaz ponavad grem kar tam okol polnoci parkirat in odspim ene 4 urce, sicer je na vseh izhodiscih vse zabasano. folk ze tko redno hodi z luckami ob X uri ponoci (kapljajo mim na pol ure) v hribe. zanc me je en model ob dveh zbudil, ko je parkiral tko, da je sel ven pogledat, kok ma se placa. in to 4x. potem se je cez 10 minut premislil in parkiral rikverc. potem je se iz neznanega razloga ene 15x odprl in zaprl vrata. soferska, od prtljaznika in drsna. ocitno sta z zeno imela isto idejo odspat par uric in pol picit gor. zjutraj se potem prpravljata na hojo pol ure, zena sminka in ureja pricesko v retrovizorju deset minut, majke mi. pa obleke menjat, ker niso ok al neki. in spet 20x loputat z vrati. dafuq? jaz mam demenco, pa delam 10x manj takih debilan.
al pa tut raj ne. itak je v hribih tko ku na AC ratala umobolnica. nikjer miru, niti na brezpotju. jaz ponavad grem kar tam okol polnoci parkirat in odspim ene 4 urce, sicer je na vseh izhodiscih vse zabasano. folk ze tko redno hodi z luckami ob X uri ponoci (kapljajo mim na pol ure) v hribe. zanc me je en model ob dveh zbudil, ko je parkiral tko, da je sel ven pogledat, kok ma se placa. in to 4x. potem se je cez 10 minut premislil in parkiral rikverc. potem je se iz neznanega razloga ene 15x odprl in zaprl vrata. soferska, od prtljaznika in drsna. ocitno sta z zeno imela isto idejo odspat par uric in pol picit gor. zjutraj se potem prpravljata na hojo pol ure, zena sminka in ureja pricesko v retrovizorju deset minut, majke mi. pa obleke menjat, ker niso ok al neki. in spet 20x loputat z vrati. dafuq? jaz mam demenco, pa delam 10x manj takih debilan.
sporočil: 4.681
[primvla]
sprememba namembnosti v TNP je mission impossible. karkoli pa je znotraj namembnosti pa je tolk odprto kot povsod drugod. obnovi pastirski stan in si kupi ovco.
Mislim, da ste oboji priblizno isto fuknjeni.
Ce imate prevec casa pejte med gasilce, gorske resevalce ipd dobrovoljce.
Ne pa da 4 ure spite v avtu, da greste potlej na kucelj.
En kolega pri 50, samski ima poleg sihta, mal kmetije, clan cebelarjev, lovcev im se cesa, nenazadnje sdsa ;)
Dan popolnoma zabasan , bi rekel, s kar druzbeno pomebnimi zadevami.
Aja med drugim rad zbira in obnavlja starine.
S tem, da mu je izobrazba srednjesolska.
Najdi si drug hobi. Sam izredno priporocam prostovoljstvo.
Magari ribicijo ;).
sporočil: 4.681
[primvla]
sprememba namembnosti v TNP je mission impossible. karkoli pa je znotraj namembnosti pa je tolk odprto kot povsod drugod. obnovi pastirski stan in si kupi ovco.
Mislim, da ste oboji priblizno isto fuknjeni. ;)
Z vsemi tistimi, ki rinejo v sezoni na morje ;)
Ora et labora nima guzve ;).
Strani: 1