Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Borzna cena plina še naprej nori navzgor, raste tudi cena nafte
Strani: 1
sporočil: 6.914
Tako pač je, če si zmanjšuješ število dobaviteljev in si dopuščaš
razsteliti lastno infrastrukturo, ker politično podpiraš zadnji
fašistoidni režim v Evropi.
sporočil: 33.181
[rx170]... čuj, ne bi jaz bil preveč prepričan o zadnjem fašistoidnem sistemu v Evropi, ker ko je sovjetski maršal Žukov ob koncu WW2 v Berlinu rekel "Evropo smo osvobodili izpod nacizma in tega nam na zahodu ne bodo nikoli oprostili", se možakar očitno ni zmotil ...
Tako pač je, če si zmanjšuješ število dobaviteljev in si dopuščaš razsteliti lastno infrastrukturo, ker politično podpiraš zadnji fašistoidni režim v Evropi.
P.S.: če bo v Iranu in zdaj še Libanonu trajalo dolgo in s krvoločnim židovskim mesarjem iz Tel Aviva bo težko kaj drugače, ne bodo samo cene energentov poletele v nebo, ampak bo tudi letenje po nebu www.rtvslo.si/svet/p...opo/775143 s cenami letelo v nebo, nič drugače pa ne bo s transportom vseh sort ... ja, pod modrim vodstvom bruseljske fonderlajdre se nam obetajo lepi časi, pa niti pomislit ne upam na širitev vojne iz nekdanje sovjetske republike Ukrajine, kar z zadrogiranimi psihopati x.com/goddek/status/...val-773690 na "demokratičnem" zahodu sploh ni nemogoče ...
sporočil: 1.568
Bravo, ostro oko. Sam sem ob gledanju videa skoraj zgrešil
izginotje vrečice.
Preden sem pogledal video sem že mislil, da si z zadrogirancem mogoče mislil našega plesalca, najboljšega premierja in the best managerja t.j. presvetlega Robertino. Tudi on in trenutno njegova Tinca sta večji del časa napuhana...
Preden sem pogledal video sem že mislil, da si z zadrogirancem mogoče mislil našega plesalca, najboljšega premierja in the best managerja t.j. presvetlega Robertino. Tudi on in trenutno njegova Tinca sta večji del časa napuhana...
Strani: 1