Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Naselje ob potoku, Lavrica
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (11)
Strani: 1
sporočil: 48.253
Dobro, a to boste sedaj vsak teden gonili? NE, kupcev ne bo, dokler
ne boste konkretno spustili cen. Now fuck off.
sporočil: 504
V TAKO NEFUNKCIONALNO NEPREMIČNINO BO ŠEL STANOVAT SAMO TISTI,KI
MORA...TO LAHKO PRODAJO SAMO JANKOVIČU PO 300 eUR/2 ( VEČ TAKO
ARHITEKTURNO ZGREŠENA GRADNJA NE MORE BITI VREDNA) IN DA SE TJA DA
NAJBOLJ NUJNE SOCIALNE PRIMERE.
sporočil: 3.738
Justice1 je napisal(a):A ti bi strpal socialne probleme v tako skropucalo v eno vukojebino in pol naj kaj? Biciklirajo do LPP? Al kar u službo pod nujno, ker javni promet je itak u k. u teh krajih?? Socialni problemi ponavad nimajo avta, ane ane??
V TAKO NEFUNKCIONALNO NEPREMIČNINO BO ŠEL STANOVAT SAMO TISTI,KI MORA...TO LAHKO PRODAJO SAMO JANKOVIČU PO 300 eUR/2 ( VEČ TAKO ARHITEKTURNO ZGREŠENA GRADNJA NE MORE BITI VREDNA) IN DA SE TJA DA NAJBOLJ NUJNE SOCIALNE PRIMERE.
sporočil: 6.570
sjeraj je napisal(a):
A ti bi strpal socialne probleme v tako skropucalo v eno vukojebino in pol naj kaj? Biciklirajo do LPP? Al kar u službo pod nujno, ker javni promet je itak u k. u teh krajih?? Socialni problemi ponavad nimajo avta, ane ane??
Imajo avte, miško, imajo. Nič ne skrbi ti za njih. Najbližji socialni problem tukaj pri meni ima Passata karavana letnik 2003. Bi najbrž bil za silo za do službe, ane?
jani1974 je napisal(a):
Imajo avte, miško, imajo. Nič ne skrbi ti za njih. Najbližji socialni problem tukaj pri meni ima Passata karavana letnik 2003. Bi najbrž bil za silo za do službe, ane?
Lej jest zate nism nben miško. Drugo jest govorim o resnih socialnih problemih, tu imaš vse sorte, imaš Cigane, imaš klošarje, imaš invalide, razne druge ki mi zdele niti ne pridejo na misel, in precej njih nima svojega avtomobila ja? Sej ni problem dans avto nabavit, kšno 10 let staro Škodo recimo, dobiš za znesek ene socialne podpore, samo stroški so vsi ostali, v tej vukojebini pa se delovnih mest kot je meni znano ne tare. Morda pa bo prodajalec naselja dokupil še kakšno njivo in kaj postavil oz. kaj iz Lj. prestavil??
sporočil: 5.933
Ja, pizdarija, prav groza, kako lahko ljudje na podeželju sploh
preživijo, a ne? Daj, ne bluzi.
Vinci je napisal(a):Če greš živet na podeželje kupiš tako hišo, da ima vrt in da lahko pridelaš pretežni del hrane ki jo potrebuješ. Pa tudi če ga začasno zaseješ s travo. Nasprotno greš živet v blok in predvsem je pomembno, da razmišljaš, kako se boš odvlekel na delo tudi v primeru, če bo jutri liter benza 5 evrov. To je vsa moja filozofija. Sicer pa je bilo mišljeno v kontekstu socialnih problemov, ko je nekdo napisal, da je to naselje primerno le za zatrpat s socialnimi problemi, jaz pa trdim da ni ker je premalo funkcionalno in odmaknjeno od prometnih povezav javnega prometa, ki so bistvenega pomena za uspešno integracijo pravih socialnih problemov v družbo, torej da se ponovno lotijo dela, izobraževanja, karkoli. In pravi socialni problemi si mnogokrat avta, predvsem pa stroškov z njim, ne morejo privoščiti. To je vse.
Ja, pizdarija, prav groza, kako lahko ljudje na podeželju sploh preživijo, a ne? Daj, ne bluzi.
sporočil: 345
sjeraj je napisal(a):
Če greš živet na podeželje kupiš tako hišo, da ima vrt in da lahko pridelaš pretežni del hrane ki jo potrebuješ. Pa tudi če ga začasno zaseješ s travo. Nasprotno greš živet v blok in predvsem je pomembno, da razmišljaš, kako se boš odvlekel na delo tudi v primeru, če bo jutri liter benza 5 evrov. To je vsa moja filozofija. Sicer pa je bilo mišljeno v kontekstu socialnih problemov, ko je nekdo napisal, da je to naselje primerno le za zatrpat s socialnimi problemi, jaz pa trdim da ni ker je premalo funkcionalno in odmaknjeno od prometnih povezav javnega prometa, ki so bistvenega pomena za uspešno integracijo pravih socialnih problemov v družbo, torej da se ponovno lotijo dela, izobraževanja, karkoli. In pravi socialni problemi si mnogokrat avta, predvsem pa stroškov z njim, ne morejo privoščiti. To je vse.
http://www.jh-lj.si/...uplje.html< /a>
Strani: 1