Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: Vprašanje - prosim, ocenite spodnjo nepremičnino
Strani: 1
sporočil: 296
Zdravo,
zanima me vaše mnenje o spodnji nepremičnini. Žal nisem nikjer zasledil podrobnejših podatkov, iz katerih materialov je zadeva grajena, glede same stavbe pa ni problem, se enostavno letnik preveri na GURS-u.
http://www.nepremicn...714291.jpg< /a>
Recimo če bi zbili ceno na 120-125 k eur, zadeva ugodna ali ne? Za 150 k imam raje kaj drugega.
lpg
zanima me vaše mnenje o spodnji nepremičnini. Žal nisem nikjer zasledil podrobnejših podatkov, iz katerih materialov je zadeva grajena, glede same stavbe pa ni problem, se enostavno letnik preveri na GURS-u.
Recimo če bi zbili ceno na 120-125 k eur, zadeva ugodna ali ne? Za 150 k imam raje kaj drugega.
lpg
sporočil: 577
Pojdi preverit kako je z vlago. Če ti je lokacija všeč in če
gradbeniško ne razpada je 120.000 vredno. V informacijo pa ti povem
(če nisi sledil), da se oglas pojavlja že več mesecev, vsaj
pol leta, morda še več, ne spomnim se natančno, kdaj sem ga prvič
videl.
sporočil: 3.738
Tole je pomoje v originalu precej staro in je vprašanje kvalitete
gradnje. Se pa prodaja že cca. 1 leto.
sporočil: 1.666
Preveri kako je s poarkingom, se mi zdi da zna to biti problem in kako je s sosedi. Stvar se že dolgo prodaja in ne gre.Cena 120 je ta trenutek fer cena ni pa ugodna. Ugodno bi bilo INHO cca 100. Čez leto bo ugodneje.
Hvala vsem za odgovore. Res je, oglas je na internetu slabo leto. O
starosti gradnje ni dileme ... GURS ima podatke o tej nepremičnini.
O vlagi in vsem ostalem, pa o vzdrževanosti pa bi moral itak it na
ogled.
Hvala vsem za mnenja.
lpg
Hvala vsem za mnenja.
lpg
sporočil: 18.363
sjeraj je napisal(a):
Tole je pomoje v originalu precej staro in je vprašanje kvalitete gradnje. Se pa prodaja že cca. 1 leto.
Nekako nizkostropno mi deluje. Preveri, če ni bilo naknadno poglobljeno. Na sliki ni vidnega pragu. Ob nalivih zna biti bazen....Po slikah videno ti odsvetujem nakup. Lep dan.
sporočil: 10.178
Zadnja sprememba: anon-89 01.10.2009 08:44
VilfanG je napisal(a):
Zdravo,
lpg
ne bom niti pogledal za katero nepremičnino gre, a ti vseeno močno odsvetujem nakup. sedaj enostavno ni čas za nakupovanje nepremičnin.
sporočil: 149
Agencija se mi zdi OK ima pa velikrat take, kako se naj izrazim
romantične nepremičnine. Kakšne mansarde, da za isti denar dobiš še
eno sobo, take ljubke nepremičnine. Osebni bi ti svetoval, da v
kolikor kupuješ nepremičnino v kateri boš stanoval dalj časa (5
let+) si jo oglej, drugače pa bi jaz gledal novogradnje zaradi
likvidnosti.
Bob je napisal(a):
ne bom niti pogledal za katero nepremičnino gre, a ti vseeno močno odsvetujem nakup. sedaj enostavno ni čas za nakupovanje nepremičnin.
Trenutno sem le v fazi ogledovanja. Nimam še resnega namena v nakup, je pa res, da bom kmalu "prejel/dobil" 1/3 vrednosti hiše, ki jo bomo kot kaže prodali stricu. Iz tega naslova bi mi moralo kapniti nekje 100 k EUR. Tako da imam čas. Sem pa našel meni osebno boljšo lokacijo, Trnovo, odlično renovirano. Ampak prazno - torej je za vložit še kar nekaj da je sfiniširano. Pa cena se mi zdi previsoka. Za vsaj 30 k eur.
http://www.nepremicn...848943.jpg< /a>
VilfanG je napisal(a):
Trenutno sem le v fazi ogledovanja. Nimam še resnega namena v nakup, je pa res, da bom kmalu "prejel/dobil" 1/3 vrednosti hiše, ki jo bomo kot kaže prodali stricu. Iz tega naslova bi mi moralo kapniti nekje 100 k EUR. Tako da imam čas. Sem pa našel meni osebno boljšo lokacijo, Trnovo, odlično renovirano. Ampak prazno - torej je za vložit še kar nekaj da je sfiniširano. Pa cena se mi zdi previsoka. Za vsaj 30 k eur.
http://www.nepremicn...848943.jpg< /a>
kot sem rekel, ni še čas za nakupe. da bo čas pravi boš vedel, ko se ti cena ne bo zdela več previsoka. pa še takrat je najboljše, da počakaš še 6 mesecev.
sporočil: 286
Zadnja sprememba: 0227Lu1 01.10.2009 14:40
Bob je napisal(a):
kot sem rekel, ni še čas za nakupe. da bo čas pravi boš vedel, ko se ti cena ne bo zdela več previsoka. pa še takrat je najboljše, da počakaš še 6 mesecev.
Če je lokacija res Trnovo, potem bi lahko ponudil ceno v tem trenutku -10%
Verjetno je lokacija Pot na Rakovo jelšo-tam blizu
0227Lu1 je napisal(a):
Če je lokacija res Trnovo, potem bi lahko ponudil ceno v tem trenutku -10%
Verjetno je lokacija Pot na Rakovo jelšo-tam blizu
kvalitetno trnovo je res hudo majhno, ostal del je pa območje, kjer si človek res ne želi živeti. jaz sem sicer rojeni šiškar in mi je mostec še vedno najbolj pri srcu.;)
ampak hotel sem povedati nekaj popolnoma drugega in enostavnega. do 2011 nima prav velikega smisla kupovati karkoli. sicer ne vem do kam bodo cene šle, se bo pa takrat mnogo bolje videla perspektiva. torej ali ima nakup nepremičnine v sloveniji sploh smisel. ali se je potrebno ozirati po državah, kot so avstralija, nova zelandija, zda... za tiste, ki še mislijo delati. ali brazilija za mlade upokojence.
Bob je napisal(a):
kvalitetno trnovo je res hudo majhno, ostal del je pa območje, kjer si človek res ne želi živeti. jaz sem sicer rojeni šiškar in mi je mostec še vedno najbolj pri srcu.;)
Predpostavljam da je to Trnovo območje okoli KUD-a? SIcer pa ja ... se strinjam, dokler se mi bodo zdele cene previsoke bom počakal. Pa tudi denarja še nimam.
lpg
sporočil: 146
Bob je napisal(a):Nepremičnine je res težko seliti. Kaj pa denar in drugo bolj likvidno premoženje? Se ti zdi, da ga je treba že tudi počasi prenesti v potencialno bolj stabilne države ali še ni panike?
torej ali ima nakup nepremičnine v sloveniji sploh smisel. ali se je potrebno ozirati po državah, kot so avstralija, nova zelandija, zda... za tiste, ki še mislijo delati. ali brazilija za mlade upokojence.
martiK je napisal(a):
Nepremičnine je res težko seliti. Kaj pa denar in drugo bolj likvidno premoženje? Se ti zdi, da ga je treba že tudi počasi prenesti v potencialno bolj stabilne države ali še ni panike?
če človek gleda poročila in bere časopise, si res lahko zastavi zanimiva vprašanja. jaz recimo zadnje čase veliko tečem, imam občutek, da mi zna to kdaj priti zelo prav.;)
sporočil: 5.933
Bob je napisal(a):Ja, na Ljubljanskem maratonu čez tri tedne. :)
jaz recimo zadnje čase veliko tečem, imam občutek, da mi zna to kdaj priti zelo prav.;)
Vinci je napisal(a):
Ja, na Ljubljanskem maratonu čez tri tedne. :)
upam, da res samo tam.;)
sporočil: 979
Pravi register podatkov.Redkokdo ima toliko časa.
sjeraj je napisal(a):
Tole je pomoje v originalu precej staro in je vprašanje kvalitete gradnje. Se pa prodaja že cca. 1 leto.
Strani: 1