Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Aprila prodaja nepremičnin dosegla novo dno
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (105)
Strani: 1
Hmm, le zakaj imam občutek, da bo zaradi tega padec še toliko večji in bolj boleč?
Duhovito.
.... če vam ni kaj všeč, so zraven celovški dvori po 600... sad ili nikad, jeseni pride štiudentarija... lahko tudi kupite... 2500 eur/m + parking za 25k
.auuuu šit ... puna kapa..šaka jada..
.... če vam ni kaj všeč, so zraven celovški dvori po 600... sad ili nikad, jeseni pride štiudentarija... lahko tudi kupite... 2500 eur/m + parking za 25k
.auuuu šit ... puna kapa..šaka jada..
lizibizi je napisal(a):Bomo videli kako dolgo se boš še smejal, pa tudi psihiatra si glede na slog ti potreben. Sem v najemu, v Šiški, malo lepši bloki od litostrojskih, pa za enosobno st. plačujem 300 EUR + stroški. Lahko bi celo kaj boljšega dobil za to ceno, pa se mi za par mesecev ne da selit. Ponudbe je za izvoz; torej hvali boga, da tvoji najemniki tega še niso dojeli.
... jaaooooj, kakšna ura psihiatrije..workshop ... kar tolažite se. Ampak ne morejo ceno toliko past, kot vi lahko malo zaslužite... baje je cena padla na goričkem, ampak tist je lokacija za penzioniste... penziona pa s takimi plačami ne boste videli... evo, oddam gasonjero v litostrojskihj blokih, svetlo, 25m, zgrajena 1957... 400 eur + stroški .... če vam ni kaj všeč, so zraven celovški dvori po 600... sad ili nikad, jeseni pride štiudentarija... lahko tudi kupite... 2500 eur/m + parking za 25k .auuuu šit ... puna kapa..šaka jada..
Vsekakor nimajo 40k od najemnin, nimajo garsonjere za prodat in nimajo prišparanih 80k ker moraj odat za najemnino in stroške. Na koncu imajo 0, toliko kot bi imel ti, če bi bil v njihovi poziciji. Imaš pač srečo, da si se rodil v taki družini, vsekakor pa tvoje razlage o šparanju in delanju faksa nimajo nič veze s tem, da si si lahko privoščil stanovanje.
LeQuack je napisal(a):
Mucek je definicija pojma s polno ritjo je lahko srati oz. kako svetovati drugim o nečem, kar nisi izkusil. Koliko misliš, da bi našparal, če bi živel kot ena povprečna mlada družina v najemu (ker doma ni prostora na primer) ?
Vsekakor nimajo 40k od najemnin, nimajo garsonjere za prodat in nimajo prišparanih 80k ker moraj odat za najemnino in stroške. Na koncu imajo 0, toliko kot bi imel ti, če bi bil v njihovi poziciji. Imaš pač srečo, da si se rodil v taki družini, vsekakor pa tvoje razlage o šparanju in delanju faksa nimajo nič veze s tem, da si si lahko privoščil stanovanje.
Glej jaz sem pač poskrbel za prihodnost svoje hčere. Najprej sem naredil temelje za kvalitetno življenje in se matral 10 let, predno sem mislil na to da smo postali sploh mlada družina, sedaj pa imamo naslednih 50 mir... kdo pravi da ti ne bi mogel tako narediti?? Stanovanje par km iz Lj ni drago več ampak je pa res, ste v krizni situaciji.... žal
Star pregovor: najprej štalca pol pa kravca :)
Nov pregovor: najprej BMW da dobim kravco......... privezano pa boš imel okol drevesa ali kaj?
Treba je izpolniti še kakšen pogoj predno se postane mlada družina kaj ne?
A dej zbudite se ljudje matr že enkrat!! Še premal vas tepe vse tole ker vas zelo malo razmišlja več kot pol ure v prihodnost....
LockMastr je napisal(a):Ti jaz povem. Garsonjera v Ljubljani (razen najožjega centra) je zame vredna med 30.000 in 50.000 EUR, odvisno od stanja, lege... Koliko plač je to je stvar višine plače.
na kolk je pa potlej OK?
Če nimaš nič prišparanga in si morš sposodit?
Me resno zanima - a to pomeni, da mora bit cena garsonjere = letna plača? Ali je že to preveč? Ali je morda to premalo, pa 2 letni plači? 5? 10? 15? 20? 25?
Strani: 1