Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kaj vam glede uporabe UI svetuje Slovenec, ki ga je retvital Elon Musk
Strani: 1
sporočil: 807
Zadnja sprememba: stutek 30.07.2026 06:50
Poglejte malo kaj dela Anthropic, AI je že postal sodelavec, ki
izvaja naloge.Brovser in computer sta sedaj kot orodji vgrajena v vse moderne AI agentne aplikacije.
Zelo hitro je Browser use ostal brez trga.
sporočil: 4.720
[stutek]Se pravi je google brez dela ?
Poglejte malo kaj dela Anthropic, AI je že postal sodelavec, ki izvaja naloge.
Brovser in computer sta sedaj kot orodji vgrajena v vse moderne AI agentne aplikacije.
Zelo hitro je Browser use ostal brez trga.
[odvisnik]Google ma velik problem, ker plačevanje za page rank zelo hitro izgublja pomen. Tudi spletne strani kot so StackOverlow in Glassdoor in podobni nimajo prihodnosti.
> [stutek]
> Poglejte malo kaj dela Anthropic, AI je že postal sodelavec, ki izvaja naloge.
>
> Brovser in computer sta sedaj kot orodji vgrajena v vse moderne AI agentne aplikacije.
> Zelo hitro je Browser use ostal brez trga.
Se pravi je google brez dela ?
Goole se lahko reši z oglaševanjem na youtube in s prodajo oblaka, so pa druga socialna omreẓ̌ja že dolgo nazaj prevzela krono oglaševanja.
sporočil: 4.720
[stutek]
> [odvisnik]
> > [stutek]
> > Poglejte malo kaj dela Anthropic, AI je že postal sodelavec, ki izvaja naloge.
> >
> > Brovser in computer sta sedaj kot orodji vgrajena v vse moderne AI agentne aplikacije.
> > Zelo hitro je Browser use ostal brez trga.
>
> Se pravi je google brez dela ?
Google ma velik problem, ker plačevanje za page rank zelo hitro izgublja pomen. Tudi spletne strani kot so StackOverlow in Glassdoor in podobni nimajo prihodnosti.
Goole se lahko reši z oglaševanjem na youtube in s prodajo oblaka, so pa druga socialna omreẓ̌ja že dolgo nazaj prevzela krono oglaševanja.
Kako je pa s tem na Ai.
Sam uporabljam to kar mi nudi google npr.( nacin umetne inteligence)
In vcasih so zraven kaki linki.
Zadnjic sem iskal npr neke membrane in mi je dal nekaj ponudnikov .
Verjetno zna bit tudi placljivo ali bo ai npr sam poiskal naugodnejsega brez rangiranja npr?
Zadnja sprememba: stutek 31.07.2026 05:22
Kako je pa s tem na Ai.Vsa vrednost googleovega iskanja izvira iz rangiranja spletnih vsebin, ki temelji na destilaciji človeške interakcije in sklicevanja ( kolektivna inteligenca spletnih uporabnikov ). Sedajšnji modeli sedaj odgovarjajo na osnovi simulirane inteligence, ki je zgrajena s podobno miselnostjo, a gre korak naprej: kolektivno inteligenco destilira in izboljšuje z eksperimenti (uporabniki jo učimo, kaj nam je všeč posredno z uporabo).
Sam uporabljam to kar mi nudi google npr.( nacin umetne inteligence)
In vcasih so zraven kaki linki.
Zadnjic sem iskal npr neke membrane in mi je dal nekaj ponudnikov .
Verjetno zna bit tudi placljivo ali bo ai npr sam poiskal naugodnejsega brez rangiranja npr?
V takem svetu sponzoriranje relevantnosti nima smisla, saj AI ponudnik takoj izgubi zaupanje, če ne daje iskreno najboljših odgovorov. Lahko bi dali oglase ob strani ob odgovorih, a tudi to bo nerelevantno. Trenutno se mi zdi najboljši pristop oglaševanje z influencerji, kot posredniki zaupanja, ki javno preizkusijo "oglaševan" izdelek. Vprašanje pa, če je to dolgoročno smiselno?
Strani: 1