Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zakaj upamo, da je Assange tiranu lagal
Strani: 1
sporočil: 920
Ni takompreprosto, kot si novinar domišlja.Se je vprašal koliko
žrtev je bilo kot posledica "žvižgačev"? Žrtev, kot posledica
"neprecenljivega" dela!
sporočil: 6.550
Platforme so večinoma privat. Zanimivo, trdimo da smo boljši od
Rusov in Kitajcev, potem pa tole...
Poskuse cenzure smo zaznali do sedaj med epidemijo in ob rusko ukrajinskem konfliktu.
Poskuse cenzure smo zaznali do sedaj med epidemijo in ob rusko ukrajinskem konfliktu.
sporočil: 44
[lojze1]Koliko žrtev je bilo kot posledica žvižgačev?
Ni takompreprosto, kot si novinar domišlja.Se je vprašal koliko žrtev je bilo kot posledica "žvižgačev"? Žrtev, kot posledica "neprecenljivega" dela!
Vi kaj veste in imate kakšne podatke? Ali samo veste, da ne ne veste in mogoče sploh ne veste da ne veste pa zato za vsak primer kar mal nabijate (copyright by Dick Cheney).
sporočil: 1.054
[rx170]Cenzura vedno je! Med COVID pLandemijo in ob dogodkih v Ukrajini (in ne le od februarja 2022 naprej!), če se omejimo le na ti dogajanji, je (bila) cenzura zelo močna! Ne popolna, zelo močna, izrazita in povsem očitna pa zagotovo. In ni šlo oziroma ne gre le za neko bežno zaznavanje. Poleg tega - cenzura je le eno izmed orodij agende (...). Del slednje je tudi propaganda in cenzura je deloma tudi orodje propagande.
Platforme so večinoma privat. Zanimivo, trdimo da smo boljši od Rusov in Kitajcev, potem pa tole...
sporočil: 3.598
[lojze1]Po navadi ne komentiram komentarjev.
Ni takompreprosto, kot si novinar domišlja.Se je vprašal koliko žrtev je bilo kot posledica "žvižgačev"? Žrtev, kot posledica "neprecenljivega" dela!
Bom pa vseeno sedaj naredil izjemo.
Po pisanju sodeč je lojze1 hud Amerofil ali kako bi ga lahko imenovali, ker strastno podpira vse, kar pride s strani kavbojev.
In glede na zapisano očitno ne razume pravega pomena "žvižgač".
sporočil: 44
in lahko se vprašamo, ali bi bila Gaza danes v istem obsegu, če bi
US in "svobodni svet" takrat ravnali pošteno. In če smo dovolili,
da so Assanga pospravili za 14 let, mi se pa delamo neumne, ali
nismo mi tudi prebivalci Dachaua, ki ne vemo zakaj zrak vonja
nekako kiselkasto, ampak ziher je cool.
sporočil: 338
Zadnja sprememba: OgnjenAnto 12.07.2024 20:19
[tomaz.peli]Lahko jamramo kot čmo, dejstvo je, da na Zahodu Assange-i pristanejo v čuzi, v Rusiji pa padejo iz 7. štuka ali pojedo tortico z novičokom.
in lahko se vprašamo, ali bi bila Gaza danes v istem obsegu, če bi US in "svobodni svet" takrat ravnali pošteno. In če smo dovolili, da so Assanga pospravili za 14 let, mi se pa delamo neumne, ali nismo mi tudi prebivalci Dachaua, ki ne vemo zakaj zrak vonja nekako kiselkasto, ampak ziher je cool.
Strani: 1