Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: SBI 20_Brez komentarjev?
Strani: 1
sporočil: 2.009
Opazil sem, da ne porocate vec dogodkov na slovenski borzi. Sem kaj
spregledal? Saj je res da ni kaj pisati, oz. so porocila bolj kot
ne dolgocasna. Ampak je pa vsaj izhodisce za kaksen komentar ali
vprasanje na forumu pod to temo.
Urednistvo kako je s tem?
Hah, bolj kmecki glas:-)
Ampak res... O slovenski borzi pa vse tiho je bilo. Tudi na tedenski ravni ni zaslediti povzetka.
Ampak res... O slovenski borzi pa vse tiho je bilo. Tudi na tedenski ravni ni zaslediti povzetka.
sporočil: 1.062
Res je vse so zaklenili tako ,da če bodo nadaljevali takšno
politiko jaz bom počasi brisal finance.si iz priljubljenih.Pa
mislim ,da ne bom edini.Slava jim.
[tilenrexi]To sovpada z novo vlado. Nedaj folku informacij! Folk mora ostati neobveščen, razen tistih s full keša :)
Se je pa povečalo število plačljivih prispevkov za 10x.
BTW, privatizacija se "kao" nadaljuje...
sporočil: 6.775
Zadnja sprememba: tilenrexi 10.04.2013 10:33
Ja, se vidi na borzi, kako jim v EU verjamejo.Včeraj je bilo toliko pozitivnih novic, da bi danes človek res pričakoval pomlad. Vse skupaj je očitno le en velik teater. Škoda.
sporočil: 13.641
[tilenrexi]Saj imajo. Vsaki narocnini na Finance pripada online dostop. Pisite na narocnine@finance.si in boste pogledali, zakaj nimate.
Ko bi vsaj tisti z naročeno papirnato izdajo imeli dostop do digitalnih vsebin...
sporočil: 13.641
[peterw]Vsak dan bo osnovno borzno porocilo po zaprtju trgovanja. Cez dan samo v primeru, da se bo res kaj zgodilo. Pisati o milijon evrov prometa, samo da je, nima smisla.
Opazil sem, da ne porocate vec dogodkov na slovenski borzi. Sem kaj spregledal? Saj je res da ni kaj pisati, oz. so porocila bolj kot ne dolgocasna. Ampak je pa vsaj izhodisce za kaksen komentar ali vprasanje na forumu pod to temo.
Bo pa verjetno kaksen tedenski komentar. Bo kmalu doreceno in urejeno.
Strani: 1