Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: članek Stranke GBD ne morejo sklepati poslov, kaj storiti?
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (22)
Strani: 1
[FIN-483657]Če rabiš on line trgovanje za slo ti priporočam ,da prodaš delnice in ne gledaš več borze.
H kateri BPH, ki nudi online trg.sistem (tudi za SLO), bi se splačalo iti?
Za tujino imaš pa ponudnikov v tujini kolikor hočeš z provizijami ki so blizu nič.
[Resnicno]Ti si pa
Ne vem, dosti jih vseeno ni. jaz sem pri Alti in sem bolj ali manj zadovoljen. Se trudijo.
1.ali na alti zaposlen ,da se ti je dalo logirat in to napisat
2.ali pa debil
3.ali pa oboje
[kuskus]Hja, saj tudi če hočem SLO prodat, moram imet neko platformo (on-line, ker je najcenejše).
> [FIN-483657]
> H kateri BPH, ki nudi online trg.sistem (tudi za SLO), bi se splačalo iti?
Če rabiš on line trgovanje za slo ti priporočam ,da prodaš delnice in ne gledaš več borze.
BTW ne mislim prodajat, ampak dokupovat ^^
Za tujino imaš pa ponudnikov v tujini kolikor hočeš z provizijami ki so blizu nič.Katerega?
Npr. Zecco me kot stranko iz Slovenije ni spustil več skozi, nekateri drugi, ki sem jih poskusil, tudi ne. Lahko pa bi odprl npr. pri Etrade, a nima ravno provizij "blizu nič". Tradeport od Alte je tudi drag za trgovanje z ETF.
[chef]Hotel sem samo povedat,da se je tip logiral ,da reklamira alto,jaz pa sem povedal ,da za slo trg ne rabiš nobenega on line trgovanja ob takem prometu.Za trgovanje v tujini so pa tuji brokerji toliko cenejši od slovenskih ,da mislim da je nepotrebno komentirat.
Zaradi 1. in 2. zdaj lahko kdo sklepa, da si ti zaposlen pri Alti konkurenčni BPH. Ampak najbrž nisi, torej?
Npr. saxobank ,plus da nudijo še ogromno finančni inštrumentov in analiz ,kot jih eni loleki iz alte ne bodo nikoli sposobni.
p.s. pa ne mi zdaj ,da delam za saxo ker ne (lahko naštejem deset tujih brokerjev)
Zapisali so tudi tole: "Prenos obveznic in vrednostnih papirjev, ki kotirajo na Ljubljanski borzi, na brokerjet Sparkasse d.d. ni mogoč."
Strani: 1