Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek BMW serije 2 coupe na mesto slovitega 2002
Strani: 1
sporočil: 961
čas vnosa: 26.10.13 09:25
Predno sem pogledal v objavo komentarja sem si rekel: Všečno, ni
kaj in kaj je sledilo.Ravno tako mišlenje. Osebno me mika šest
valjnik, zato ker verjetno ima izredno lego na cesti in pospeške
božanske. Upam na skorajšnji test, le mal še počakam in bo nekaj
užitkov.
sporočil: 3.738
kr neki....še bmw 1/2 naj naredijo....počasi izgublja bistvo in
fokus...bmw očitno hoče biti volkswagen.....rečeš mam
štirko...lol..kateri pa je to....ja tisti ki ni 3 in malo manjši od
5 tke...a ja?....a to je kakor a4....ma ne...to je bmw 4...nekaj
novega....a ja, ja ok....d-
..svašta..
..svašta..
sporočil: 1.195
Tvoj pogled na trenutno avto industrijo kaže samo na to, brez
zamere, da postajaš star :)
Drugače pa evropski proizvajalci se že pred desetletji ubrali drugačno filozofijo, kot ostali. Za primerjavo naprimer (št. niso čisto točne, +/- 10 %), japonski proizvajalec ima za določen model na razpolago 20 varjant (oprema, motor, etc..) medtem, ko jih ima evropski 500. Personalizacija v Evropi je pač tisto čemur posvečajo več pozornosti, evropski kupec je izbirčen pri opremi. Seveda je posledično še volan za doplačat...
Nišni modeli so v Evropi prihodnost in to se bo oziroma se že kaže poplavi modelov, ki bodo dejansko zadovoljili prav vsako povpraševanje.
lp
Drugače pa evropski proizvajalci se že pred desetletji ubrali drugačno filozofijo, kot ostali. Za primerjavo naprimer (št. niso čisto točne, +/- 10 %), japonski proizvajalec ima za določen model na razpolago 20 varjant (oprema, motor, etc..) medtem, ko jih ima evropski 500. Personalizacija v Evropi je pač tisto čemur posvečajo več pozornosti, evropski kupec je izbirčen pri opremi. Seveda je posledično še volan za doplačat...
Nišni modeli so v Evropi prihodnost in to se bo oziroma se že kaže poplavi modelov, ki bodo dejansko zadovoljili prav vsako povpraševanje.
lp
Strani: 1