Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Hrvaško ustavno sodišče: Milanović ne more biti več ne mandatar ne premier. Trije sodniki menijo, da je taka "grožnja" protiustavna
Strani: 1
[lojze1]A to zato, ker ne odloci vedno v prid "našim"?
Hrvaško ustavno sodišče je neodvisen organ. Naše je politično uklonjeno, servilno in ponižano.
[lojze1]Sem se že potrudil, ampak očitno ne razumeš. Če bi bil en več pod taborom A in en manj pod taborom B, potem bi bilo vse ok?
Če se boš malce potrudil boš sam našel odgovor. Razen seveda, če ti ne bo, zaradi "naših", všeč.
Z namenom nisem hotel imenovati obojih, ker nisem politični fanatik, tako, kot mnogi tu gor.
[lojze1]... čuj, ko si glih pri "vaših" in "naših", mene res zanima, zakaj podjetnemu ustavnemu sodniku www.rtvslo.si/sloven...tke/705634 ne bi bilo dovoljeno - zdravnikom je dovoljeno - preko popoldansega espeja še malo "fušati" po višjih cenah, sploh ker se mu za zakonsko dovoljenih 20% delovnega časa zaradi enotnega plačnega sistema pri plačah redno zaposlenih profesorjev na univerzi nič ne splača ...
Če se boš malce potrudil boš sam našel odgovor. Razen seveda, če ti ne bo, zaradi "naših", všeč.
[lojze1]Saj to sva že govorila.... zame je politični fanatik tak, ki kljub nasprotnim dejstvom slepo verjame in podpira "VRHOVNEGA" vodjo, pa naj bo to na levi ali desni.
Zavajaš, ne razumeš. Po tvoje so vsi, ki podpirajo katerokoli od političnih strank fanatiki. Je že Platon pojasnil, kaj so taki "nevtralneži". Razpirajo krila po vetru!
Jaz, za nasprotje od tebe nimam političnih idolov in sem odprt za ene ali druge, v odvisnoti od tega, kak program imajo in kaj delajo, ko so na oblasti. Če temu rečeš "razpiranje kril po vetru" pa naj bo :)
Strani: 1