Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Mićo Mrkaić: Adijo, Slovenija
sporočil: 51
rekec wrote:
hvala bogu, upam da ostanete tam za vedno. one down, 160.000 more to go :)
Koga pa šteješ za tistih 160 tisoč???
sporočil: 353
Zadnja sprememba: anon-77925 26.09.2006 10:23
Oddelek za statistiko, sanje vsakega doktorja primatologije! Kaj pa
je s tistim, da človek njegovega potenciala ne more vsak dan v
službo hodit?Če bo Mrkaić tako natančen in dosleden kot je bil v izračunih za Finance, lahko najprej pričakujemo finančni krah kakšne od banana republik potem pa neslaven povratek dr. primatologije v Suverenijo. Evo jaz stavim, da ga bodo vrgli oz. kot bo sam rekel "bo dal odpoved" prej kot v enem letu!
sporočil: 56
Vso srečo Mićo,
za Slovenijo si naredil ogromno, če ne neposredno pa posredno, na žalost pa je bilo to premalo, da bi se kaj konkretnega premaknilo tudi v betonskih glavah večine slovenčkov, ki so srečni na svojem kupu gnoja na parceli imenovani Slovenija.
Upam, da boš te zabetonirane glave razbijal tudi v bodoče preko člankov v Financah.
Verjamem da greš na boljše.
za Slovenijo si naredil ogromno, če ne neposredno pa posredno, na žalost pa je bilo to premalo, da bi se kaj konkretnega premaknilo tudi v betonskih glavah večine slovenčkov, ki so srečni na svojem kupu gnoja na parceli imenovani Slovenija.
Upam, da boš te zabetonirane glave razbijal tudi v bodoče preko člankov v Financah.
Verjamem da greš na boljše.
sporočil: 439
Ali bo Mrkaić še naprej pisal petkove kolumne za Finance, včeraj še
ni mogel odgovoriti, ker je to odvisno od pravil MDS.
Če ga bo MDS "utišal", bo to hud udarec za petkovo Sturm&Drang izdajo Financ. Ali je že kakšen nov adut v rokavu?
Če ga bo MDS "utišal", bo to hud udarec za petkovo Sturm&Drang izdajo Financ. Ali je že kakšen nov adut v rokavu?
sporočil: 949
Evo sprejmem stavo. Oddelek za statistiko ? Malo pretiravaš v
ocenjevanju njegovega "lika in dela".
Sicer pa v vsakem primeru dobim:)
Sicer pa v vsakem primeru dobim:)
Kako to misliš pretiravam, njegovi felerji so za v knjige rekordov
(fenomen večanja števila oboževalcev s številom in obsegom napak,
ki jih je naredil v preprostih navedbah pa je za študijski primer
za psihologijo in sociologijo) pa tudi MDS je znan po
"nezmotljivosti", tako da se je zanšel v dobri druščini.
sporočil: 949
Zadnja sprememba: Gustl 26.09.2006 12:41
Mogoče sem se nejasno izrazil. Motil me je dvom primernosti
delovanja akademika v "znanstvenem"
oddeleku MDS-a. Če je seveda vse to objavljeno res. Sicer pa
pozdrav A DIO ponuja večje "upanje" kot pa nasvidenje :)
sporočil: 73
Kakorkoli, prinesel je dinamiko, nove ideje in blatenje
nasprotnikov. Meni slednje ni bilo všeč, ampak, če moram izbirati v
paketu, raje izberem vse kot nič. V Sloveniji katastrofalno manjka
volja do soočenja različnih mnenj. Sicer je od konstruktivne debate
do blatenja nasprotnikov zeloooo daleč, pa vendar je do enoumja še
dlje. Jaz mu dam oceno 4,5.
LP vsem.
LP vsem.
res je, zbogom (A Dios), naj bi bil pozdrav za vedno, a poznavajoč
dr. primatologije...
Ob briljantnih referencah (nobelovci v komisijah itd...) je nedvomno imel možnost, da si sam izbere mesto in statistika mu kar priliči... ni boljšega od štetja fižolčkov, ki jih je pridelala Gvatemala in računanje kaj to pomeni za njen BDP itd.
Ob briljantnih referencah (nobelovci v komisijah itd...) je nedvomno imel možnost, da si sam izbere mesto in statistika mu kar priliči... ni boljšega od štetja fižolčkov, ki jih je pridelala Gvatemala in računanje kaj to pomeni za njen BDP itd.
sporočil: 1.009
DEJADEN wrote:
No pa pojdi z njim ! Bosta lahko družno psovala vse v Sloveniji !
Jaz sem ze sel. Zadnji naj ugasne luc.
sporočil: 10.178
ne bo potrebe nič ugašati, ker tisti, ki bodo ostali ne bodo imeli
niti za žarnico, da elektrike sploh ne omenjam.
shaman wrote:
Mićotu vse najboljše, veliko profesionalnega uspeha in osebne sreče kjerkoli bo delal in kamorkoli bo šel..(Sliši se kot na nedeljskem radiju,...naj odloži Finance in...) Računam, da bom še naprej lahko bral tvoje kolumne. V Financah ali pa kje drugje. P.S. Mićo je božji dar ubogemu duhu šentflorjanskemu.
pa kaj še, saj jih večina itak ne bere, če slučajno berejo, pa ne razumejo. rešitev sta dober program evtanazije in sterilizacija.
sporočil: 1.205
Bob, ti podcenjuješ vzdržljivost podalpskega primata, mi bomo
plačeval vse kar si bo presvitla oblast zmislila, pa naj bo DDV
tudi 30%... Mićota mi bo žal, če ne bo več objavljal, čeprav ne
zavidam njegovim "strankam". Se pa čudim, zakaj je še naprej tako
"gneven"? Vsak, ki bi "prepričal" BS, da je inflacija monetarni
pojav, je naredil dovolj za Slovenijo v enem življenju. To je
Mićotu in njegovim soborcem uspelo. To bo prišlo v zgodovino!
XBIAL wrote:sploh ne. zato pa evtanazija, ki pomaga na lepši svet in sterilizacija, ki prepreči prihod...
Bob, ti podcenjuješ vzdržljivost podalpskega primata,
sporočil: 720
Slovenija je ladja norcev in s takšne zadeve, dragi
forumaši, se gre čimprej. Če imate možnost, seveda.
Jaz bi bil najbolj vesel, če bi s te ladje odšel kakšen norec. Žal oni odhajajo samo z Matildo...
;-)
Jaz bi bil najbolj vesel, če bi s te ladje odšel kakšen norec. Žal oni odhajajo samo z Matildo...
;-)
sporočil: 65
Je človek,ki si ga je podredil ameriški način razmišljanja. Morda
zelo veliko ve,vendar je zaradi prisvojene in neelastiče,ter
enostranske uporabe privzete ideologije, za SLOVENIJO
neuporaben. Pozna samo delavca,ki je neuporaben in mora biti
zatiran (nič vreden,ker je samo delavec,enako tudi
upokojenec) in lastnike kapitala,ki so spoštovanja vredni. Ne
bo več kvaril studentov. Člankov ne bom pogrešal. SREČNO POT!
sporočil: 2.011
XNOVA4 wrote:
Hvala Bogu. Pa računalnik naj pusti doma in odpove elektronsko pošto.
Neverjetno, kaksno veselje, da bo lahko spet "vse po domace" in da nihce ne bo kalil nase idile o sloveniji kot najboljsem od vseh svetov.
Samo da Mico spoka, pa bo spet mir, so si rekli penzionisti, kulturniki, lekarnarji, notarji, gradbeniki, studenti....
PS. Po moje je odhod koristen za njega, da se mu v tej gnojni mlaki od Slovenije ne utrga. Za slovenijo je pa to skoda.
0704Avstr wrote:Zakaj mu ne bi kar zaplenil hise in izgnal v ZDA se nejgovo druzino? Bo se bolj ucinkovito.
Hvala bogu da gre. Pa jaz bi zdaj slovenskim interenet in in vsem komunikacijskim operaterjem naročil, naj odpravijo možnost, da lahko Mićo na kakeršen koli način še delal zgago v Sloveniji ... no vsaj do kler si bontona ne prebere. :-))
Srečno Kekec
sporočil: 5.146
Slovenija ni ladja norcev, kot je nekdo zapisal, kajti vsaka ladja
kam pride, tudi če z njo upravljajo norci. Slovenija pa stoji na
mestu, ker je to hiša norcev. In ti norci s hišo že 15 let
upravljajo tako, da se jim bo kmalu podrla na glavo. Ko je Mićo
ugotovil, da tudi sam ni dovolj močan tram, ki bi podprl udirajoči
se strop, je sklenil (ponovno) oditi. Morda se bo vrnil potem, ko
se bo hiša že podrla in bo treba izgraditi novo. Srečno Mićo.
Enfrice.
Enfrice.
sporočil: 4
Upam da so pravila MDS take da se bomo se naprej "sladkali" s
kolumne Mrkaica. Sicer casopis ne bo vec isti. Zal v Sloveniji taki
briljantni kolumnisti skoraj da ni.
sporočil: 6.114
Pisca kolumen takaga kova nedvomno potrebujemo, pa je to nekaterim všeč ali pa ne.zakaj?
crn1 wrote:le čemu, naj še dolgo gori in nam sveti, ker, če je tole kar živimo zdaj kriza, potem naj le še dolgo traja!
Jaz sem ze sel. Zadnji naj ugasne luc.
Attila wrote:
res je, zbogom (A Dios), naj bi bil pozdrav za vedno, a poznavajoč dr. primatologije...
glede na slabo opravljeno nalogo imperialističnega agenta (ameriški janičar, pač) v rodni SLOVENIJI ne verjamem, da bi lahko sam izbiral ljubo si službico.
sporočil: 3.657
Janezp wrote:Koliko Slovencev se zaveda skode? Sse 160K izbrisanih bi bli veseli...
Neverjetno, kaksno veselje, da bo lahko spet "vse po domace" in da nihce ne bo kalil nase idile o sloveniji kot najboljsem od vseh svetov.
Samo da Mico spoka, pa bo spet mir, so si rekli penzionisti, kulturniki, lekarnarji, notarji, gradbeniki, studenti....
PS. Po moje je odhod koristen za njega, da se mu v tej gnojni mlaki od Slovenije ne utrga. Za slovenijo je pa to skoda.
GL USA MM.
LP MMM
sporočil: 8.543
slišim, da infantilni kolumnist odhaja domov v USA, pa sem si
rekel, da ne smem zamuditi tega veselega praznovanja. samo kaj, ko
bo lahko tudi od tamkaj še naprej s primitivnim
nastopaštvom obremenjeval tukajšnji forum.
sporočil: 16.531
NavadniNimda wrote:Nič se ne boj, tam se bo poglobil v DD ;)
O fak, sej sem vedel, da ga bodo izgnali iz te "države". Da pa ne bo našim udbomafijskim fičfiričem preveč toplo pri (skorumpiranih, op.p.) srčkih, naj povem, da bo Mrkaiću v ZDA precej bolje, kot mu je tukaj. Upajmo le, da ko se vrne, da prinese kakšen dodatni argument, ki bi tukajšnje "socialno-državnike" prepričal, da je v sodobnem svetu potrebno DELATI, ne pa poplesavati okoli SkupneSklede v upanju, da bo ven priletela kakšna drobtina.
schcuka wrote:
le čemu, naj še dolgo gori in nam sveti, ker, če je tole kar živimo zdaj kriza, potem naj le še dolgo traja!
Baraba. A desettisoci brezposelnih, problemi diplomantov s s sluzbami in tezave mladih ki iscejo stanovanje te ne brigajo?
Ziher si penzionist, kulturnik ali pripadnik ene od ostalih po medvedje zascitenih skupin. Da te ni sram.