Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bošku Šrotu lahko zasežejo tudi hišo
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (2)
Strani: 1 2
Kako je končal ČRNI LES, DADAS...itd?
Samo poniknilo je.
In retoričen odgovor je:
odgovornost novinarja za linč z ustrezno odškodnino...ne samo nekaj tisoč € temveč primerno deležu dobička ob producirani novici, torej neka 100tisoč€.
Ali ga politični botri ščitijo???
Ne morem verjeti, da je bilo toliko novinarjev potrebnih, da so prišli do gornje ugotovitve!
Pa kaj? Je vrhunsko razodetje, če nekomu vzamejo hišo?
Raje naj mu vzamejo vse kar si je prilastil. S tem denarjem si lahko bogi Boško nakupi na stotine hiš!
Res se bo revež zjokal, če mu bo kdo vzel hišo.
Po moje se bomo zjokali mi, ker se bo bogi Boško zopet izmazal brez skrivljenega lasu na glavi.
napoleon12 je napisal(a):
Govori se, da naj bi Boško Šrot iz vlade sprejel klice, ki naj bi ga opozorili, da obstaja možnost preiskave, kar se je danes tudi zgodilo... Ali ga politični botri ščitijo???
Ja, tudi jaz sem slišal te govorice. Baje ga je klical nekdo iz prejšnje vlade....
Zakaj jih ne uporabljajo? Ali zato, ker pri nas nekateri lahko kradejo, drugi pa ne?
ana177 je napisal(a):
Kriminalisti uprizarjajo igre za ljudstvo, ki nič več in nikoli ni verjelo v pravno državo. Šroteku se še las na glavi ne bo skrivil. Ista opcija, ki je avtor zakonov po katerih je Š. to počel, ga sedaj kao preganja. Temu se reče norčevanje is folka.
Ko ga bodo zapeljali en častni krog s policijsko kiblo, bo operacija "čista flaša" zaključena in uradno se bo ugotovilo, da ni dovolj dokazov :))))
fastriff je napisal(a):
Ko ga bodo zapeljali en častni krog s policijsko kiblo, bo operacija "čista flaša" zaključena in uradno se bo ugotovilo, da ni dovolj dokazov :))))
Če bo Šrotu dokazana krivda, bi bilo verjetno treba zapreti najmanj 20 % slovenskih kapitalistov, kar se seveda ne bo zgodilo. Po njegovem modelu so slovenski mogotci "lastninili" kar je bilo količkaj vredno. Razlike so le v niansah.
terminator je napisal(a):
Ja, tudi jaz sem slišal te govorice. Baje ga je klical nekdo iz prejšnje vlade....
Bojan Šrot mogoče? Za Eghghjavca ne verjamem, da ima toliko informacij :). Šrot sicer ni bil v vladi, no lahko pa da je klical Radovan Žerjav ali Janez Podobnik. SLS je ena od mater tajkunov. Tistih bolj kmečkih in drvarskih. Mati bolj prekanjenih in uspešnih tajkunov pa je bivša LDS. Sedanja SD ni imela nikoli veliko dejanske moči s svojimi patetičnimi opravilno nesposobnimi komunističnimi verniki.
Ja baje ga je TONČEK magister klical oziroma slišal telefonske prisluhe,.... pa ga je opozoril.
Zgodilo se bo pa edino in to njemu in vsem tajkunov, če prevzame stvar v svoje roke razjarjeno ljudstvo samo. Ki še malo in nima več kaj izgubiti!
Če pride do te točke, potem vemo kako ljudstvo lomi...tisti policisti, sodnija, plačanci... kar jih ščiti tajkune in lopove drugih vrst se tedaj pohodi kot travo na travniku! Premajhen bo bil za njih vse Barbara rov II.
Ne se igrat!
Nobenemu tajkunu se ne bo nič zgodilo, dodatni stroški in dnevnice za kriminaliste, nekaj pač morajo početi.Nam malim pa še kožo dol potegnit.
Ne pozabit da je bil BŠ še do včeraj član vladajoče Pahorjeve SD in da ga ščiti Murgelska pošast.
Pač BŠ je ko je lagal bil v STISKI tako kot GG !
Če bo Šrotu dokazana krivda, bi bilo verjetno treba zapreti najmanj 20 % slovenskih kapitalistov, kar se seveda ne bo zgodilo. Po njegovem modelu so slovenski mogotci "lastninili" kar je bilo količkaj vredno. Razlike so le v niansah.
In vse to je bilo podprto z zakonodajo, tako da ni bilo v tem nic kaznivega.
Bebci, kot je srot pa so bili pohlepni in ker so hoteli pozreti tako veliko firmo, so zaceli krsiti se to zakonodajo. Po moje obstaja velika razlika med direktorckom, ki je olastninil neko firmo z 50-100 zaposlenimi in Boskotom. Namrec, malo firmo se je dalo legalno prevzeti (menedzerski odkup z zastavo delnic ni nic ilegalnega).
Srot pa je pri svojem poziranju plena - da se mu ne bi zataknil v goltancu - tacal levo in desno po zakonodaji, se igral s parkirisci, skrival lastnistvo, kar so pa tudi po veljavi zakonodaji kaznive zadeve.
Strani: 1 2