Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kresalova pomaga gradbincem, kupuje nova stanovanja v Ljubljani
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (2)
Maj je napisal(a):
Teh policajev se fukne iz službe pa bo takoj milijon prišparan.
Vzel si mi iz ust. Pa naj preverijo, koliko ljubljanskih policajev (učiteljev in drugih javnih uslužbencev) ima prijavljeno prebivališče pri sorodnikih v MS, NM, MB, KP,... In vsi mastno vlečejo potne stroške. Vse te naj se zmeče iz služb, oziroma se jim najn da službe v kraju, kjer so prijavljeni. Bodo vsi naenkrat Ljubljančani.
akranj2 je napisal(a):
Ja naj raje pišejo o Depali vasi in Janši, pa še o temu, da so takrat Janši vse skupaj podtaknili (slično prmer Patria), da so se ga znebili. Ubogi "civilist" Smolnikar. Res je bilo grdo, da so se spravili v Depali vasi na "civilista", ki pa je bil v resnici policist. Vidim, da komunajzarji še vedno širite neresnice naokoli.
A morte zmeraj vlečt zraven svojega boga? V članku ni omenjen zato komentirajte članek.
polene je napisal(a):
Ne morem verjeti, da maj napiše kaj takšnega!! A ste že čist skregani v dream team koaliciji? Res je, da je Pahor ne sodi med te kurje tatove in lažnjivce vendar je odgovoren, ker je njihov šef in pusti, da ga furajo!
Pahor je zakon!
polene je napisal(a):
Ne morem verjeti, da maj napiše kaj takšnega!! A ste že čist skregani v dream team koaliciji? Res je, da je Pahor ne sodi med te kurje tatove in lažnjivce vendar je odgovoren, ker je njihov šef in pusti, da ga furajo!
Sicer ne vem kdo je Maj, vem pa da je očitno pripadnik vlade ali celo član, ali pa samo član SD. Tako kot jaz!
Ve pa očitno da tako ne gre več. Po tistem posnetku, bi morala vlada ali začeti takoj odpuščati v J.Sekt. in začeti delati drugače. Vsak iz majhne distance vidi, da Vlačič in Križanič nista dorasla funkcijam, KK je preveč tehnična in slepa za realnost, trezni v vladi pa so itak samo rakica, pa Matej in Igor.Ostali se mi zdi, da živijo v oblakih.Sicer pa mora priti čas, ko bo Borut tako odločen, kot je bil včasih na sestankih stranke. Če ne pa bo SD itak izgubila naslednje volitve.
XODAT je napisal(a):
Sicer ne vem kdo je Maj, vem pa da je očitno pripadnik vlade ali celo član, ali pa samo član SD. Tako kot jaz!
Ve pa očitno da tako ne gre več. Po tistem posnetku, bi morala vlada ali začeti takoj odpuščati v J.Sekt. in začeti delati drugače. Vsak iz majhne distance vidi, da Vlačič in Križanič nista dorasla funkcijam, KK je preveč tehnična in slepa za realnost, trezni v vladi pa so itak samo rakica, pa Matej in Igor.Ostali se mi zdi, da živijo v oblakih.Sicer pa mora priti čas, ko bo Borut tako odločen, kot je bil včasih na sestankih stranke. Če ne pa bo SD itak izgubila naslednje volitve.
Točno to, narest je treba pošten rez v javnem sektorju, še posebej v upravi.
Bokve zakaj se je Krebsova tako petelinla,
sej ni blo govora o 30 procentnem presežku, ampak o kurč---h dveh.
Groza, če že naujo vsega zafural, bojo pa u iber zapufal ta mlade.
Penzionisti se pa smejejo:(
Sramota za vse nas, ki dopuščamo to samovoljo komunistične oliarhije.
Sramota za vse nas, ki dopuščamo to samovoljo komunistične oliarhije.
Ko bo narod najbolj obdavčene države sveta prišel pred parlament in zahteval odstop nesposobnežov bodo pa ti siti in polni bonitet policaji, ki v življenju niso naredili nič razen srednje šole ven privlekli pendreke in solzivec.
gradbinec je napisal(a):
http://www.shrani.si/f/16/gc/1zQscriH/vlada.png< /blockquote>
kje je korl ???
vsejeres je napisal(a):
Pravijo da ima njen fant rajši moške
Zato pa se ona tako vleče za pravice istospolnih. Da ne bo pomote, tudi meni je prav da se zakon dopolni v nekaterih primerih. Toda KK si nabira volilce med istospolnimi in izbrisanimi. Stranka LDS pa v bistvu zastopa veliki kapital. &n bsp; &nbs p;