Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Po Maroku na elektriko? Ste nori!?
Strani: 1
sporočil: 125
Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje
napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna
politika modela se je izkazala za napačno.
sporočil: 1.057
[leben1]Škoda bencina v tako dober e avto
Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna politika modela se je izkazala za napačno.
sporočil: 32.433
Zadnja sprememba: najobj 17.01.2025 13:43
[milos9]
> [leben1]
> Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna politika modela se je izkazala za napačno.
Škoda bencina v tako dober e avto... čuj, Miloš ... evo, ker si ti na Financah stručko za avtomobile, se verjetno spoznaš tudi na avtomobilska zavarovanja, zato imam za tebe eno aktualno in rahlo "tricky" vprašanje - pred dnevi se je moj kolega za las izognil prometni nesreči - in sicer me zanima, kako so pri nas zavarovani avtomobili z ukrajinskimi tablicami ... khmm, ker glede na tole www.rtvslo.si/svet/v...sko/733656 rahlo dvomim, da se v Slovenijo prebegli Ukrajinci vračajo domov, da bi si podaljšali prometno dovoljenje in obnovili zavarovanje za svoj dostikrat zelo dragoceni avto ...
P.S.: če mi ne boš odgovoril, te bom razumel, ker je moje (retorično) vprašanje na "demokratičnem" zahodu politično nekorektno, Finance pa imate švedske lastnike in nimate pretiranega vpliva na tovrstno uredniško politiko ...
sporočil: 125
[milos9]A se ne prodaja tako dobro. In bodo zato zopet dodali motorizacijo.
> [leben1]
> Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna politika modela se je izkazala za napačno.
Škoda bencina v tako dober e avto
sporočil: 1.057
[najobj]Čuj :) bom odgovoril, a bom prej preveril, da ne bo na pamet. Se javim
> [milos9]
> > [leben1]
> > Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna politika modela se je izkazala za napačno.
> Škoda bencina v tako dober e avto
... čuj, Miloš ... evo, ker si ti na Financah stručko za avtomobile, se verjetno spoznaš tudi na avtomobilska zavarovanja, zato imam za tebe eno aktualno in rahlo "tricky" vprašanje - pred dnevi se je moj kolega za las izognil prometni nesreči - in sicer me zanima, kako so pri nas zavarovani avtomobili z ukrajinskimi tablicami ... khmm, ker glede na tole www.rtvslo.si/svet/v...sko/733656 rahlo dvomim, da se v Slovenijo prebegli Ukrajinci vračajo domov, da bi si podaljšali prometno dovoljenje in obnovili zavarovanje za svoj dostikrat zelo dragoceni avto ...
P.S.: če mi ne boš odgovoril, te bom razumel, ker je moje (retorično) vprašanje na "demokratičnem" zahodu politično nekorektno, Finance pa imate švedske lastnike in nimate pretiranega vpliva na tovrstno uredniško politiko ...
sporočil: 1.030
[najobj]za UA ne vem, a vozila iz EU lahko opravijo TP znotraj EU. zavarovanje po elektronski poti, prav tako tudi plačilo cestnine in novo prometno preko e-uprave...
> [milos9]
> > [leben1]
> > Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna politika modela se je izkazala za napačno.
> Škoda bencina v tako dober e avto
... čuj, Miloš ... evo, ker si ti na Financah stručko za avtomobile, se verjetno spoznaš tudi na avtomobilska zavarovanja, zato imam za tebe eno aktualno in rahlo "tricky" vprašanje - pred dnevi se je moj kolega za las izognil prometni nesreči - in sicer me zanima, kako so pri nas zavarovani avtomobili z ukrajinskimi tablicami ... khmm, ker glede na tole www.rtvslo.si/svet/v...sko/733656 rahlo dvomim, da se v Slovenijo prebegli Ukrajinci vračajo domov, da bi si podaljšali prometno dovoljenje in obnovili zavarovanje za svoj dostikrat zelo dragoceni avto ...
Zadnja sprememba: najobj 19.01.2025 12:54
[milos9]
> [najobj]
> > [milos9]
> > > [leben1]
> > > Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna politika modela se je izkazala za napačno.
>
> > Škoda bencina v tako dober e avto
> ... čuj, Miloš ... evo, ker si ti na Financah stručko za avtomobile, se verjetno spoznaš tudi na avtomobilska zavarovanja, zato imam za tebe eno aktualno in rahlo "tricky" vprašanje - pred dnevi se je moj kolega za las izognil prometni nesreči - in sicer me zanima, kako so pri nas zavarovani avtomobili z ukrajinskimi tablicami ... khmm, ker glede na tole www.rtvslo.si/svet/v...sko/733656 rahlo dvomim, da se v Slovenijo prebegli Ukrajinci vračajo domov, da bi si podaljšali prometno dovoljenje in obnovili zavarovanje za svoj dostikrat zelo dragoceni avto ...
>
> P.S.: če mi ne boš odgovoril, te bom razumel, ker je moje (retorično) vprašanje na "demokratičnem" zahodu politično nekorektno, Finance pa imate švedske lastnike in nimate pretiranega vpliva na tovrstno uredniško politiko ...
Čuj :) bom odgovoril, a bom prej preveril, da ne bo na pamet. Se javim... čuj, najprej se ti zahvaljujem za obljubljen trud, za morebitni odgovor pa ti zelo verjetno ne bom hvaležen samo jaz, ker je na totem forumu ziher kar nekaj udeležencev v prometu z avtomobili, ki jih lahko to zanima ... no, ampak da zdaj ne kličem vraga, sploh ker se menda ob "bližnjem srečanju" že s sosedi Avstrijci z zavarovalnicami zna zakomplicirat, kaj šele z zavarovalnicami pred vojno pobeglih Ukrajincev s pretečenimi - vojna traja skoraj tri leta - prometnimi dovoljenji ...
Zadnja sprememba: najobj 19.01.2025 13:11
[Nollem]
> [najobj]
> > [milos9]
> > > [leben1]
> > > Pa ravno Macan ste našli, ki mu Porsche zaradi neuspešne prodaje napoveduje ponovno dodajanje ICE motorjev, povsem električna politika modela se je izkazala za napačno.
>
> ... čuj, Miloš ... evo, ker si ti na Financah stručko za avtomobile, se verjetno spoznaš tudi na avtomobilska zavarovanja, zato imam za tebe eno aktualno in rahlo "tricky" vprašanje - pred dnevi se je moj kolega za las izognil prometni nesreči - in sicer me zanima, kako so pri nas zavarovani avtomobili z ukrajinskimi tablicami ... khmm, ker glede na tole www.rtvslo.si/svet/v...sko/733656 rahlo dvomim, da se v Slovenijo prebegli Ukrajinci vračajo domov, da bi si podaljšali prometno dovoljenje in obnovili zavarovanje za svoj dostikrat zelo dragoceni avto ...
>
> P.S.: če mi ne boš odgovoril, te bom razumel, ker je moje (retorično) vprašanje na "demokratičnem" zahodu politično nekorektno, Finance pa imate švedske lastnike in nimate pretiranega vpliva na tovrstno uredniško politiko ...
za UA ne vem, a vozila iz EU lahko opravijo TP znotraj EU. zavarovanje po elektronski poti, prav tako tudi plačilo cestnine in novo prometno preko e-uprave...... alzo, bo komisarka Marta Kos s širitvijo EU morala malo pohitet, ker kljub vsakodnevnemu romanju EU politikov www.rtvslo.si/sloven...evu/733653 v avdienco k nacifašističnemu glumcu v Kijev in podpisovanju 100-letnih dogovorov www.rtvslo.si/svet/v...ino/733594 od nekdaj preračunljivih Britancev - WTF, kaj to pomeni, da spletkarski Britanci proxy vojno proti Rusom planirajo za naslednjih 100 let ? - je vsaki dan manjša nekdanja sovjetska republika Ukrajina še vedno zelo daleč od EU, da bi si od proxy vojne pobegli Ukrajinci slobodnadalmacija.hr...ma-1383528 v skladu z enotnimi pravili EU pri nas v Sloveniji lahko urejali vse potrebno za registracijo svojih avtomobilov ...
Zadnja sprememba: najobj 26.01.2025 20:01
[milos9]
> [najobj]
> > [milos9]
> > > [leben1]
>
>
Čuj :) bom odgovoril, a bom prej preveril, da ne bo na pamet. Se javim... čuj, nekam dolgo ti to preverjaš, če mene kaj vprašaš ...
P.S.: v boldanem tukaj zgoraj sem lepo napisal, da ti zaradi "demokratičnih" gospodarjev Financ na Švedskem ne bom zameril, če mi ne boš odgovoril nič, zato res ne razumem, zakaj nekaj obljubljaš, če dobro veš, da obljube ne boš mogel izpolnit ... aja, verjetno razumeš, kaj moje retorično vprašanje pomeni za voznike, ki se na slovenskih cestah zapletejo v prometne nesreče z Ukrajinci brez veljavnih dokumentov, ki so jim glede na tole www.rtvslo.si/svet/v...sko/733656 ob očitnem pomanjkanju lastnih vojakov v vojni "demokratičnega" zahoda proti Rusiji do zadnjega (pobeglega) Ukrajinca slobodnadalmacija.hr...ma-1383528 med zdaj že tri leta trajajočo vojno tudi v Sloveniji zelo verjetno že zdavnaj potekli ...
Strani: 1