Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: IEKG
Strani: 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 57
sporočil: 803
[abohte]Hahaha, pa ni nujno, imaš že novo verzijo naslova in vsebine članka :D
Itak. Jutri bo kao vse znano.
Iz "jutri" smo že prišli na "do predvidoma do konca tedna". Upam vsaj, da do konca tega tedna, ne kateregakoli v prihodnosti :D
sporočil: 42
Mimogrede, kaj pa to, da je nezadolžena pošta imela že konec 2017
skoraj 40 mio keša. Če sem prav videl v letnem poročilu. Relevantno
ali ne?
Že imamo dobrodelneža na nakupni strani, ki je pripravljen kupit
6.250 lotov po 2.66 EUR in jih v kratkem nazaj prodat Pošti
Slovenije za okoli 2 EUR :D
sporočil: 2.004
[ljsefan]Lahko pošteno poveš? Si delničar IEKG? Hvala
Že imamo dobrodelneža na nakupni strani, ki je pripravljen kupit 6.250 lotov po 2.66 EUR in jih v kratkem nazaj prodat Pošti Slovenije za okoli 2 EUR :D
[ljsefan]Kakšna so tvoja pričakovanja? Boš počakal do razpleta?
Da, že vrsto let :)
Absolutno, to sem že napovedal, da se peljem do zadnje postaje, tj.
do uradnih informacij. Potem se odločam dalje. Ampak jaz imam glede
na čas nakupov dovolj rezerve za vse scenarije. Tudi o
pričakovanjih glede prevzemne cene sem pisal.
In bolj kot razmišljam o tem gromozanskem gapu, ki se dejansko pojavlja (2-5 EUR), dejanskemu stanju tečaja na borzi, argumentih ene in druge strani, bolj sumim na to, da bomo v kratkem deležni uradne informacije, ki bo vsebovala kakšne odložne pogoje. V smislu, če se zaradi odprodaje poslovno nepotrebnega premoženja dolg do konca leta zmanjša za toliko in toliko, se na trenutno prevzemno ponudbo doda še toliko ...
In bolj kot razmišljam o tem gromozanskem gapu, ki se dejansko pojavlja (2-5 EUR), dejanskemu stanju tečaja na borzi, argumentih ene in druge strani, bolj sumim na to, da bomo v kratkem deležni uradne informacije, ki bo vsebovala kakšne odložne pogoje. V smislu, če se zaradi odprodaje poslovno nepotrebnega premoženja dolg do konca leta zmanjša za toliko in toliko, se na trenutno prevzemno ponudbo doda še toliko ...
Aja, mogoče še ta disclaimer glede pričakovanj. Da ne bom tudi jaz
označen za kakšnega agitatorja :D Ko sem jih izražal, sem računal
še na prevzem s strani Turkov ... Vmes so se karte premešale, ostal
je samo še nacionalni interes.
sporočil: 310
[gorans]Zdaj pa ni na nakupni nikogar za darilo...
> [abohte]
> Na prodajni pa kar nikogar, ki bi zagrabil darilo? Čudno :)
Pa zdaj?:)
sporočil: 652
[abohte]
> [gorans]
> > [abohte]
> > Na prodajni pa kar nikogar, ki bi zagrabil darilo? Čudno :)
>
>
> Pa zdaj?:)
Še vedno ni nobenega, ki bi prodajal po 2€, čeprav bo cena jutri znana. Po Petrino. Celo po 2,5€ je ni... Prav nikogar, čeprav že jutri ne bo nikakor mogel spraviti delnice v promet po ceni višje od 2€. Ker jutri bodo kao vsi vedeli, da je cena delnice 2€. Čudno, da ni ponudbe po 2€, kajne?
To so verjetno (žal) retorična vprašanja, ker mi je znano tvoje mnenje in tvoja nagnjenost k neargumentirani in žaljivi razpravi - kar hočem povedati je, da ti tokrat resnično ni potrebno izgubljati časa z brezveznim trolanjem. :)
Keep calm ali po Adamsovo, samo brez panike:). Malo se hecam na tvoj post. Nimam pojma koliko bo cena, nimam Iekg, info ”dobro obveščenih” pa so samo ena nesmiselna zmes. Navijam pa, da bo 5 evrov, pa vseeno težko verjamem, pa tudi v 2 evra, prej bi verjel v tiste izračune okoli 2,6 in 2,8, če že v kaj. Tako, da na teh cenah po moje nisi v prav velikem riziku, razen, če vse ne pade v vodo zadnji hip…
Drugače pa zate, Tilna in podobne; po mojih izkušnjah besede kot so trol, ovce in podobno, največ uporabljajo tisti, ki jih je najbolj strah, da označujejo njih same.
Kot vidiš ti moje mnenje niti slučajno, ni bilo znano.
Prav nikogar, čeprav že jutri ne bo nikakor mogel spraviti delnice
v promet po ceni višje od 2€. Ker jutri bodo kao vsi vedeli, da je
cena delnice 2€. Čudno, da ni ponudbe po 2€, kajne?
Aja tole zgoraj napisano pomeni, da si pričakoval, da bom rekel, da bo cena samo 2 evra tako težko kot 5, eh, ja, botek je pač tvoj vzornik, ne morem pomagat pri temu, obrni se na Žižka, on je mnogo bolj toleranten do neumnosti...:)
Aja tole zgoraj napisano pomeni, da si pričakoval, da bom rekel, da bo cena samo 2 evra tako težko kot 5, eh, ja, botek je pač tvoj vzornik, ne morem pomagat pri temu, obrni se na Žižka, on je mnogo bolj toleranten do neumnosti...:)
Zadnja sprememba: anon-113 09.05.2019 15:00
[abohte]Pa ti kdaj prebereš svoje poste in vse te žaljivke od male glave, trola... i potem sestaviš z zgornjim. Enako velja kot s troli in ovcam, da malo pomagam.
>
>
Če povzamem: iz tvoje strani sem pričakoval narcisoidno držo s sprenevedanjem in omaloževanjem drugače mislečih - kot sem ti napisal, so se moja pričakovanja izpolnila.
Torej še enkrat, malo sem se pohecal na tvoj post, vprašaj se, zakaj si tako živčen in žaljiv, če si prepričan v svoje argumente, pa ne se spraševat retorično, ampak zares.
[abohte]Ja, evidentno nisi živčen, pa tudi delnice vodiš po nabavni ceni in ne po realni, ravno zato, da nisi živčen, Recimo kupiš Iekg po 1 in ga držiš deset let, ves čas ko Iekg raste do 10, ga ti vodiš po ena, da nisi živčen in, ko čez 11 let pade spet na ena, ti pa nisi prodal, ti je čisto vseeno, saj si kupil po ena.
> [gorans]
> > [abohte]
> > >
> > >
> >
> > Če povzamem: iz tvoje strani sem pričakoval narcisoidno držo s sprenevedanjem in omaloževanjem drugače mislečih - kot sem ti napisal, so se moja pričakovanja izpolnila.
>
> Pa ti kdaj preberš svoje poste in vse te žaljivke od male glave, trola i potem sestaviš z zgornjim. Enako velja kot s troli in ovcam, da malo pomagam.
>
> Torej še enkrat, malo sem se pohecal na tvoj post, vprašaj se, zakaj si tako živčen in žaljiv, če si prepričan v svoje argumente, pa ne se spraševat retorično, ampak zares.
Nisem živčen. Lahko napišem:
da sem kupoval 1. paket IEKG po PNC 1,1,
da sem kupoval 2. paket IEKG po PNC 2,55 (zadnji mesec),
da sem prodal nekaj IEKG-ja iz 1. paketa po 2,8,
da je bil 2. paket kupljenih IEKG skoraj tako velik, kot sem vmes prodal in
da bom tudi če bo prevzemna cena 2€, z IEKG v lepem plusu (pravzaprav bi mi bila zaradi realiziranih dobičkov breakeven point prevzemna cena pod 1€).
Čemu naj bi bil živčen?
Moti pa me trolanje te teme (in tudi drugih tem, npr. CICG, pri kateri sem tudi v plusu), ki ste jo zganjali alain (on se je sicer znašel na moji ignore listi, tako da me več ne mori), ti, jezdec pa še kakšen bi se našel.
Joj, joj, samo, da se ti trola, pa je vse ok….
[abohte]Hvala za ignore, vseeno se bom še malo pohecal v obe smeri. Torej kupiš Iekg po 5 in pade na ena, ko ga zastaviš za kredit, bankirju razložiš, da je vreden 5, saj je dokler nisi prodal, to zgolj fiktivna izguba…
> [gorans]
> Ja, evidentno nisi živčen, pa tudi delnice vodiš po nabavni ceni in ne po realni, ravno zato, da nisi živčen, Recimo kupiš Iekg po 1 in ga držiš deset let, ves čas ko Iekg raste do 10, ga ti vodiš po ena, da nisi živčen in, ko čez 11 let pade spet na ena, ti pa nisi prodal, ti je čisto vseeno, saj si kupil po ena.
> Joj, joj, samo, da se ti trola, pa je vse ok….
Normalno, zakaj bi se sekiral za fiktivne dobičke/izgube. Saj to deluje v obe smeri veš...
Vidim, da to ne pelje nikamor. Dobrodošel na ignoru.
Joj, joj še enkrat…
Zadnja sprememba: anon-113 09.05.2019 16:09
[abohte]Grohotom
> [gorans]
> Torej kupiš Iekg po 5 in pade na ena, ko ga zastaviš za kredit, bankirju razložiš, da je vreden 5, saj je dokler nisi prodal, to zgolj fiktivna izguba…
Kupiš CICG po 150, naslednji dan pade na 145 (dnevno nihanje pač). Kaj narediš?
Si pogrizeš nohte? Če da, kaj ne bi bilo bolje, da bi prodal? Torej ali prodaš vsakič, ko pade vrednost delnice pod tvojo nabavno vrednost? Kako ravnaš v takšnih primerih? Ali ti morda vedno uspe zadeti dno in vrh? Ker doslej sem bil prepričan, da nihče ne zadane vedno dna in vrha... Morda si pa prav ti takšen...
samo, da te spomnim, začela sva tako:
[gorans]
[abohte]
Na prodajni pa kar nikogar, ki bi zagrabil darilo? Čudno :)
Pa zdaj?:)
...in jaz sem zato kaj vse, trol, ignorant, vzvišen, nadut, prav tak, ki ujame dno in vrh..., hm res nisi nič živčen...:). Nohte pa pri nas strižemo, ko pade na 145, malo hitreje kot, ko je na 155...
sporočil: 159
mislim, da če so na seonet objavili uradno informacijo, da bi
moralo držati. ta soglasja in pogoji so verjetno neproblematične
narave, drugače ne bi imelo smisla te objave narediti. končno bo
saga končana.
[ljsefan]Dolgo so kuhali! Tudi danes bo verjetno (če) objavljeno po zaprtju borze
Morda pa predvidoma(!) jutri res kaj bolj konkretnega izvemo :)
seonet.ljse.si/?doc=...c_id=67783
sporočil: 159
prav bi blo, da zaprejo trgovanje z IEKG, dokler ni javne objave o
ceni in dodatnih pogojih
sporočil: 6.775
Zadnja sprememba: tilenrexi 10.05.2019 09:29
V kolikor bo objava pred zaprtjem, se bo trgovanje skoraj gotovo
ustavilo. Glede na to, kako korektno je potekal postopek do konca,
bi bilo res škoda, da na koncu zamočijo.
Zadnja sprememba: peterw 10.05.2019 13:23
[abohte]Magla svuda oko nas hahaha
Ha, ha. Očitno smo tam, kjer smo bili. Čiči pa čakaj. UVK si bo verjetno kar nekaj časa vzela.
seonet.ljse.si/?doc=...c_id=67788
Ta stavek pa zmaga!
Družba INTEREUROPA d.d. s strani prodajalce delnic ni bila obveščena o vrednosti transakcije niti o drugih bistvenih elementih Pogodbe o prodaji in nakupu delnic.
Družba INTEREUROPA d.d. s strani prodajalce delnic ni bila obveščena o vrednosti transakcije niti o drugih bistvenih elementih Pogodbe o prodaji in nakupu delnic.
23. 5. bo slika bolj jasna, ko bo z objavo interim reporta vidno,
za koliko se je v Q12019 zmanjšal dolg.
sporočil: 497
Glih do dans sem še mel pomirjevalne tablete, sem upal da bo to
dost, pa očitno morem it zdaj po novo škatlco :).
Ta postopek je pa tako zatesnjen glede (ne)odtekanja info, da še asange ne bi mogu kaj dosti pomagat.
Ta postopek je pa tako zatesnjen glede (ne)odtekanja info, da še asange ne bi mogu kaj dosti pomagat.
Nočem sicer odpret novega kroga ugibanj o vrednosti prevzemne cene,
ampak razlaga za spodnjo interpretacijo bi nas pa verjetno vse
skupaj kar zanimala, jele? Temelji namreč samo na 16,8 mio navadnih
delnicah, prednostnih 10,6 pa izključuje. Če ima torej kdo kakšno
ne preveč znanstvenofantastično pojasnilo, please do comment
:)
"Če bi za delnico kupec odštel 2,50 evra, kolikor je danes vredna na Ljubljanski borzi, bi za 72 odstotkov delnic plačal 30,35 milijona evrov." Vir: www.rtvslo.si/gospod...ana/487720
Po tej logiki se nam na osnovi takozvane "neto kupnine" v višini 40 mio nasmiha 3,33 ojra ...
"Če bi za delnico kupec odštel 2,50 evra, kolikor je danes vredna na Ljubljanski borzi, bi za 72 odstotkov delnic plačal 30,35 milijona evrov." Vir: www.rtvslo.si/gospod...ana/487720
Po tej logiki se nam na osnovi takozvane "neto kupnine" v višini 40 mio nasmiha 3,33 ojra ...