Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 188
[bojan]Zgleda da ne preveč obetavno, ker se tako izmetavajo po 185
V petek je bil članenk na to podjetje. A lahko kdo napiše kateri je bil ponudnik + koliko so ponudili. Hvala.
[peterw]ponudili so tržno vrednost delnice, v času oddaje ponudbe je bila 168.
> [bojan]
> V petek je bil članenk na to podjetje. A lahko kdo napiše kateri je bil ponudnik + koliko so ponudili. Hvala.
Zgleda da ne preveč obetavno, ker se tako izmetavajo po 185
[IT2017a1]Še dobro, da niso dali diskonta za nelikvidnost.. to bi bolj ustrezalo SLO razmeram.. Razliko pa odločevalcem na DUTB :)
> [peterw]
> > [bojan]
> > V petek je bil članenk na to podjetje. A lahko kdo napiše kateri je bil ponudnik + koliko so ponudili. Hvala.
>
> Zgleda da ne preveč obetavno, ker se tako izmetavajo po 185
ponudili so tržno vrednost delnice, v času oddaje ponudbe je bila 168.
11,4%
Če bi CICG zrasla za enak %, bi bila vredna natanko 206,2€
Ampak... To ni AMERIKA
Če drugega ne, jo bodo sedaj kakšni hrvaški Indeksni skladi tudi začeli kupovat...
[Dynisco]Po moje... Pogoj za v prvo kot. je neka likvidnost, resnost podjetja.
Kaj pravzaprav pomeni prehod iz standardne v prvo kotacijo?
Ko delnica kotira v "elitni kotaciji" pa je avtomatsko bolj zaželena, privlačna, priporočljiva...
Mislim da si CC zasluži ta status :)
Sploh pa če pogledaš neko Interevropo (!?)
Ko si enkrat not si not.
Da uprava dela to, kar je v interesu delničarjev me navdaja z optimizmom.
[greeny]Po moje CC sama.
A ima kdo vpogled kdo je kar močno postavljen in kupuje pri 185?
Lep primer kako bi lahko zgledala internetna dražba - tisto o temu koga se spust na licitacijo mi ni všeč, tudi če je dražba odprta predolgo je preveč časa, da se lahko dražitelji zmenijo:
www.delo.si/gospodar...leta-2021/
Kot rok za oddajo ponudb je naveden 1. februar 2021, zatem pa sledita preverjanje razpisnih pogojev in sklep o dražiteljih, pravijo na agenciji. Izbrani na razpisu se bodo udeležili izobraževanja pred digitalno dražbo, ki bo predvidoma potekala marca ali aprila. Čas njenega trajanja je odvisen od števila krogov dražbe, podelitve pa je pričakovati v sredini prihodnjega leta.
Le javna internetna dražba je poštena oblika prodaje državnega premoženja. Vse drugo zna bit oškodovanje premoženja delničarjev in premoženja države - naroda.
Strani: 1 ... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 ... 188