Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek VW california: vikend na štirih kolesih
Strani: 1
sporočil: 2.018
Skoraj 100.000 EUR za en predelan kombi! Pa veste koliko hotelskih
nočitev je to?
Pa tudi sicer morajo kupci tega avta plačevati še avtokamp, divje kampiranje je zdaj že povsod prepovedano. Mogoče še samo kje v Skandinaviji ni.
Pa tudi sicer morajo kupci tega avta plačevati še avtokamp, divje kampiranje je zdaj že povsod prepovedano. Mogoče še samo kje v Skandinaviji ni.
sporočil: 2.018
Zanimiv bi bil podatek, koliko stane tak kombi brez
predelave.
Ker sem v Decathlonu videl, da se da za drobiž kupiti ležišče za taka vozila + montažno raztegljivo posteljo za na streho.
Ker sem v Decathlonu videl, da se da za drobiž kupiti ležišče za taka vozila + montažno raztegljivo posteljo za na streho.
sporočil: 8.996
S ceno 59k bi še-še nekako (ekonomsko) razumel celoten koncept rabe
takega vozila, 89k pa je odbito mnogo in nima nobene ekonomske
logike.
A kaže, da je na trgu dovolj posebnih ljudi, ki si pač želijo tak kombi in so zanj pripravljeni plačati zahtevano ceno. Tudi prav in naj bo tako. Smo si različni.
A kaže, da je na trgu dovolj posebnih ljudi, ki si pač želijo tak kombi in so zanj pripravljeni plačati zahtevano ceno. Tudi prav in naj bo tako. Smo si različni.
sporočil: 3.374
[]Nima to veze ekonomija, prvo je to avto za prosti cas, drugo marsikaj ali najvec se kupuje s custvi.
S ceno 59k bi še-še nekako (ekonomsko) razumel celoten koncept rabe takega vozila, 89k pa je odbito mnogo in nima nobene ekonomske logike.
Ekonomsko gledano, bi se vsi vozili z daciami in pegeuoti.
Mislim da ima tudi dacia neko alternativo za kampiranje ;).
Ena taka podobna kategorija so druzne zivali.
sporočil: 954
[odvisnik]
Nima to veze ekonomija, prvo je to avto za prosti cas,Tocno tako. Obicajno pljuvajo po zadevi, tisti, ki si zadevo ne morejo privosciti. Ali pa bi v primeru nakupa delali kot crnci, saj bi se za nakup zapufali.
Ekonomsko gledano, bi se vsi vozili z daciami in pegeuoti.
Meni je od dalec zadeva izredno cool. No, sam bi si kupil Grand California, saj ima stojno visino. Moram priznati, da sem do sedaj samo nekajkrat kampiral. Obicajno, ko grem plezat v hribe, ali kaksno ekspedicijo v J Ameriko ali Himalajo. Na 7.000 m in visje, pac ne mores pricakovati hotela.
Ze nekaj let samnjam, da bom kupil kamper in prezivljal prosti cas ... letel z jadralnim padalom, jadral z jadrnico, plezal v dolomitih, Savojskih alpah, hiking na Skotskem ali v Turciji ...
No, vse to pocnem ze danes,
Ampak, letos sem si vzel samo 3 dni dopusta. Delal sem vse sobote ... Niti ene sobote nisem bil prost.
Ampak, nedelje sem pa izkoristil za jadralno letenje. No, ce le nisem delal :). Vceraj je bila taksna nedelja. Fantasticno letenje na Kriski.
Mogoce, si bom kupil camper. Se 3 leta delam, do 60-tega leta, potem pa "dopust". Definitivno bi bilo ceneje, ce si omislim 5* hotele, namesto kamperja. Ampak. Nimam pojma. Gotovo ima kampiranje svoj car. Definitivno ni ekonomično. Ampak, kaj vse ni ekonomicno?
=bi ga
Strani: 1