Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek 20 konkretnih poslov: koliko je treba plačati za stanovanje v Ljubljani?
Strani: 1
sporočil: 2.960
Zadnja sprememba: 0531Zavar 30.08.2026 14:34
6 do 8 jurjev na kvadrat, odvisno od starosti in kao
standarda.V enem ( napol družinskem ) poslu se je prodalo 70 let staro stanovanje v Šiški, potresno nevarno, popolnoma v prvotnem stanju ( torej bo treba vložiti še vsaj 70 jurjev v obnovo) za 5K / m2, pa vse gre, morda po 10% nižji ceni od oglaševane..
Slo je polna denarja, dobesedno se tiska ali ga je preveč in se vlaga v airbnb booking, danes sem videl v našem naselju ene zmedene turiste, pobirali so ključ pod tepihom , če zastopiste, ocitno prenocujejo v nasih blokih preko airbnb ,
Lj očitno postaja mesto za turiste in indijce, ki furajo Wolt, ne za staroselce.
Preselimo to mesto drugam, kjer bo bol) prijazno za ljudi, ki v njem živijo :)
sporočil: 6.929
Hmmmm, sploh ne vem zakaj nekateri silijo v te luknje v teh
betonskih silosih ?
In vse je nekajkrat preplačano.
sporočil: 4.863
259 do 450 k vrednost.
Toliko kot si ljudje lahko se privoscijo.
Po moje so cene primerne glede na lokacijo, obrestne mere in place slovencev.
Vseeno pa cakam visji nuzs ipd davke na premozenje.
In rast cen je vsekakor se mozna.
Toliko kot si ljudje lahko se privoscijo.
Po moje so cene primerne glede na lokacijo, obrestne mere in place slovencev.
Vseeno pa cakam visji nuzs ipd davke na premozenje.
In rast cen je vsekakor se mozna.
sporočil: 2.336
[]Kdo pa pravi, da silijo tja? Pač kupijo in držijo prazne ali oddajajo turistom.
Hmmmm, sploh ne vem zakaj nekateri silijo v te luknje v teh betonskih silosih ?
sporočil: 362
[trocki]V večstanovanjskih stavbah je kratkoročno oddajanje stanovanj danes precej težje, saj se je zakonodaja zaostrila. Potrebno je 100-odstotno soglasje neposrednih mejnih sosedov ter 75-odstotno soglasje vseh etažnih lastnikov.
> []
> Hmmmm, sploh ne vem zakaj nekateri silijo v te luknje v teh betonskih silosih ?
>
> In vse je nekajkrat preplačano.
Kdo pa pravi, da silijo tja? Pač kupijo in držijo prazne ali oddajajo turistom.
To se lepo vidi tudi v praksi – če na primer pogledaš Airbnb za Brilejevo, vsaj jaz ne najdem stanovanj za oddajanje.
Strani: 1