5 min
Huda malomarnost, ki je ustavila tri slovenska podjetja (Oglas)
7 min
Borze: azijske večinoma v rdečem zaradi skrbi glede vrednotenja tehnoloških podjetij
14 min
Trump bi kontrolorje letenja nadomestil s 'pravimi patrioti'
41 min
SoftBank prodal 5,8-milijardni delež v Nvidii
1 ura
Češka nepremičninska skupina Fidurock v Slovenskih Konjicah gradi evropsko zgodbo (Oglas)
1 ura
Od stadiona Santiago Bernabéu do Kitajske, Indije in ZDA. Od domačega znanja in izkušenj do prebojnih tehnologij in prevzemov. Kaj vse prinaša 27. PKP?
1 ura
FT: Danski grozi ogromen račun za sodne stroške po tožbi zaradi davčne prevare.
1 ura
Od danes psi ne smejo biti več na verigah. Takšne so kazni 3
1 ura
Kako štejejo pri Golobu: ali lahko pobuda za referendum ustavi božičnico 6
2 uri
Senat potrdil financiranje vlade ZDA. Kaj to pomeni?
4 ure
ELES in italijanska Terna v največji skupni naložbi doslej: 250 milijonov evrov
6 ur
Primož Dolenc: zakaj digitalni evro in ali bodo zaradi njega banke trpele
6 ur
Bi nas iz blata potegnila rdeče-črna koalicija? 1
6 ur
Ali je denar res edini problem, da slovenske inovacije ostajajo v laboratorijih?
6 ur
Kako vlagati globalno, če se bojimo UI-balona?
6 ur
Golobova spomenika: podrtija Litijska in zapor na črno. Kje smo zdaj? 1
6 ur
Preveč cest, premalo železnic, izbire pa ... nič
13 ur
Najbolj brani članki danes
14 ur
Bloomberg: Švica blizu dogovora z ZDA o 15-odstotnih carinah
14 ur
Upanje na konec zaprtja ameriške vlade: po Evropi in Aziji zrasle tudi delnice v ZDA

Strani: 1

StajercvLJ sporočil: 467
[#3072201] 10.11.25 16:09
Odgovori   +    13
Če se to dogaja na BBC, si lahko samo predstavljamo kakšno je stanje šele v Sloveniji, kjer stvari niso tako pod drobnogledom. No, saj tisti, ki spremljamo več medijev oz. tudi tuje lepo vidimo kam je zaplula naša RTV. Ko gledaš njihove informativne oddaje se počutiš, kot da gledaš novice z drugega planeta.
Kot se navaja v prispevku pa pri nas nacionalnim medijem zaupa še vedno kar 55% ljudi glede zanesljivosti informacij. Se ni čuditi tej vladi, da si ta medij tako podreja. In še huje bo pred volitvami, ko nam bodo njihovi novinarji vsakodnevno razlagali, kako dobre vladajoče imamo in kako se v naši domovini cedita med in mleko
odvisnik sporočil: 3.376
[#3072204] 10.11.25 16:39
Odgovori   +    8
Saj bbc ni ravno znan po kredibilnosti oz je kar t.i woke medij, tako da se mu je tole komot zgidilo.

Vceraj sem poslusal kovacevo, kako je nekaj jokala na tiktoku, ko so jim prestavili glasovanje v eu parlamentu.
Argumenti in grimase pa na nivoju stiriletnika, le cepetala z nogami ni :)
tomaz.peli sporočil: 149
[#3072206] 10.11.25 17:07 · odgovor na: odvisnik (#3072204)
Odgovori   +    7
[odvisnik]
Saj bbc ni ravno znan po kredibilnosti oz je kar t.i woke medij, tako da se mu je tole komot zgidilo.

Vceraj sem poslusal kovacevo, kako je nekaj jokala na tiktoku, ko so jim prestavili glasovanje v eu parlamentu.
Argumenti in grimase pa na nivoju stiriletnika, le cepetala z nogami ni :)
1. kdo (kateri medij) pa je znan po kredibilnosti?
2. cepetanje in grimase se zgodijo mladim, ko padejo v mašino za mletje, ki jo vodijo stoneface stari prdci

in najboljši produkt stoneface old farts je, da smo mi ogorčeni nad mladimi, ki izražajo nestrinjanje, medtem ko mi dostojanstveno primamo u dupe pa niti ne trenemo.
odvisnik sporočil: 3.376
[#3072209] 10.11.25 17:31 · odgovor na: tomaz.peli (#3072206)
Odgovori   +    2
[tomaz.peli]
> [odvisnik]
> Saj bbc ni ravno znan po kredibilnosti oz je kar t.i woke medij, tako da se mu je tole komot zgidilo.
>
> Vceraj sem poslusal kovacevo, kako je nekaj jokala na tiktoku, ko so jim prestavili glasovanje v eu parlamentu.
> Argumenti in grimase pa na nivoju stiriletnika, le cepetala z nogami ni :)

1. kdo (kateri medij) pa je znan po kredibilnosti?
2. cepetanje in grimase se zgodijo mladim, ko padejo v mašino za mletje, ki jo vodijo stoneface stari prdci

in najboljši produkt stoneface old farts je, da smo mi ogorčeni nad mladimi, ki izražajo nestrinjanje, medtem ko mi dostojanstveno primamo u dupe pa niti ne trenemo.
1 ne vem, ne poznam toliko mogoce kak drug nacionalen francoski,italjanski, nemski medij.
Tudi omenjen guardian ni slab, ceprav naj bi bil bolj lev.
Vem pa da je bil bbc ze kdaj na tapeti po eni strani konservativnega vodstva, mislim da so bili celo neki spolni skandali, po drugi strani pa naklonjen mavricarjem.
Konservatizem sicer mislim, da se je poslovil od bbca ze pred desetletjem.

2 tudi drugo ne spremljam toliko natancno.
Kovaceva spet ni toliko mlada, mislim, da je preko 30.
Drugace pa npr pokojni kirk, pri nas npr martin golob, pa kak mlad predstavnik rkc, znajo govorit dosti bolj zvezno, argumentirano brez nepotrebnih gestikulacij.
Care tega nacina pogovarjanja je sicer zizek , pri njem mislim, da gre za namerno pretiravanje ;).
Lukey sporočil: 1
[#3072213] 10.11.25 22:43
Odgovori   +    0
Če te financira Murdoch si pa bolj neodvisen in nepristranki?

Strani: 1