Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Drnovšek še trdno v sedlu

Strani: 1

kzupanc sporočil: 10.554
[#4308] 22.09.06 09:18
Odgovori   +    0
Po moje bi bil odpoklic res nepotreben. Čudi pa me, da mediji ne povedo bolj jasno, da škodo s svojim otročjim obnašanjem v tem primeru dela predvsem Drnovšek in ne toliko vlada. Sinoči v Odmevih je bilo videti, da Vajgl ni povedal nič opravičljivega za predsednikovo obnašanje. Lepo pa piše Marko Crnković v kolumni v Dnevniku. Kot tudi o odnosih med muslimani in papežem. Nasploh med komentatorji po nevtralnosti in zavedanju srži problemov cenim poleg Crnkovića v Dnevniku tudi Steinbucha v Žurnalu.
anon-9013 sporočil: 5.146
[#4633] 24.09.06 11:42
Odgovori   +    0
Ko skušamo pogledati v ozadje afere, ki jo hočejo Drnovšku spet naprtiti, vidimo, da vlada in njej naklonjeni kritiki predsednika republike napadajo tako, da ga hočejo prikazati kot razsipneža, sebe pa kot tiste, ki z denarjem davkoplačevalcev varčujejo.

Lansko leto se mi je Janševa davkarija tri krat zmotila pri obračunu davka. Potem, ko na davkariji še v tretje niso razumeli, v čem so se mi zmotili, so mi obrazložitev poslali v dopisu z oznako STROGO ZAUPNO - URADNA TAJNOST. Seveda v mojo škodo. Kljub temu odločbe za leto 2005 še do danes nisem prejel, kar pomeni da jim vsebina njihovega dela, za katero so palačani iz denarja davkoplačevalcev, še do danes ni postala jasna.

Druga stvar je laganje in zavajanje volilcev s strani predsednika vlade Janše, ki je pred volitvami obljubil enotno davčno stopnjo, od katere ni ostalo nič.

Zato kot privatni investitor lahko rečem, da Janševa vlada dela škodo tistim, katerih politični predstavnik naj bi bila. To, da je Janša birokratom znižal plače za nekaj deset tisočakov ni noben resen argument, ki naj še podpira njegovo vlado.

Enfrice.
anon-6533 sporočil: 5.777
[#4679] 24.09.06 22:42 · odgovor na: anon-9013 (#4633)
Odgovori   +    0
Imaš prav, Enfrice. Komije nazaj na oblast. Ti vsaj vedo, kako se to dela.

Strani: 1