Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: VALUTNO TRGOVANJE V TUJINI
Strani: 1
sporočil: 2
Pozdravljeni
Zanima me, če banko kaj zanima od koga pride denar na TRR. Zanima me zaradi obdavčitve izvedenih finančnih instrumentov. Če recimo trgujem prek tujega ponudnika in dobim denar na TRR ali je podvržen obdavčitvi? Ali banka obvešča davčno?
Kako je v primeru nakazila iz trgovalnega računa na pay pal in nato na bančni račun? Ali se v tem primeru sled zabriše?
Skoraj polovica dobička od trgovanja za davčno se mi zdi zares preveč.
Hvala za odgovor
Lep pozdrav
Zanima me, če banko kaj zanima od koga pride denar na TRR. Zanima me zaradi obdavčitve izvedenih finančnih instrumentov. Če recimo trgujem prek tujega ponudnika in dobim denar na TRR ali je podvržen obdavčitvi? Ali banka obvešča davčno?
Kako je v primeru nakazila iz trgovalnega računa na pay pal in nato na bančni račun? Ali se v tem primeru sled zabriše?
Hvala za odgovor
Lep pozdrav
sporočil: 8.460
Najprej strguj nek profit, potlej se pozabavaj z davki : )
forex trgovanje na spotu ni obdavčeno, opcije so.
Bolj kot davki je pomembno konstantno bit v dobičku.
forex trgovanje na spotu ni obdavčeno, opcije so.
Bolj kot davki je pomembno konstantno bit v dobičku.
sporočil: 129
[tomisurfer1]Poglej med zasebna sporočila.
Pozdravljeni
Hvala za odgovor
Lep pozdrav
Strani: 1