Izbrani forum: Moje finance
Izbrana tema: članek "Zdi se mi, da mladi nismo pripravljeni na skok v življenju, kjer bomo morali sami varčevati, odplačevati posojila ..."
Strani: 1
Res vse pohvale Financam, da opravljate tako obče koristno delo!
"Presenetilo me je, da si je vzel samo pet dni dopusta. Res je izjemno posvečen svojemu delu,"
Ne poznam gospoda, bi pa rekel, da so to prej škodljive kot koristne navade. Seveda pa zaradi mene lahko dela, kar želi. Sam bom pa šel na dopust (več kot 5 dni) in me niti malo ne zanima, kaj si kapitalisteki o tem mislijo...
[shevchenko]Ne samo to, je tudi nezakonito (če gre za zaposlenega, ne pa SP)
Mladi, posojil vam ni potrebno odplačevati. Enostavno ne greš na banko ponj in je rešen problem. Tako da zaradi tega se ne sekirat...
"Presenetilo me je, da si je vzel samo pet dni dopusta. Res je izjemno posvečen svojemu delu,"
Ne poznam gospoda, bi pa rekel, da so to prej škodljive kot koristne navade. Seveda pa zaradi mene lahko dela, kar želi.
Ce te toliko motijo javnosektorasi in birokrati nasploh, vrata so (se) odprta.
V Sloveniji pac je tako , kot je. Boljse ne bo.
Se enkrat: KAJ ti preprecije da tudi sam ne psotanes kapitalistek?
Odgovor: LENOBA, ker tam GARAS. To seveda ves, a je vseeno lazje nabijat, kot pa delat.
Glede na to kaj znam, bom pa se minimalno 15 let z lahkoto zalsluzil vsaj par pokojnin na mesec.
Vprasanje za prisotne levake: KAKO lahko upravicite KRAJO 60% pokojnine s polno dobo IN leti? TO JE MOJ DENAR, prigaran in vplacan.
Da vidimo vaso logiko.
[PyotrNovak]To je tvoj problem. Jaz si dopusta ne pustim več vzeti.
V krizi sem bil OSEM LET brez dopusta.
S takom odnosom do firme sem izredno presenecen da sploh imas sluzbo.Presenečen gor ali dol, to ni tvoj problem, jaz se tudi ne ukvarjam s tvojo firmico.
Se enkrat: KAJ ti preprecije da tudi sam ne psotanes kapitalistek?Ne bom dal kar tako odpovedi. Naj mi dajo odpoved, če mislijo, da sem len, pa bom še malo vlekel socialo, potem pa naprej..
Odgovor: LENOBA, ker tam GARAS. To seveda ves, a je vseeno lazje nabijat, kot pa delat.Jaz v službi garam, potem pa se doma. Moje življenje je eno samo garanje, samo za razliko od tebe ne jamram.
Pa lep vikend. Jaz bom pocival...
[PyotrNovak]Komplimenti. Lep dan.
V krizi sem bil OSEM LET brez dopusta. S takom odnosom do firme sem izredno presenecen da sploh imas sluzbo.
Se enkrat: KAJ ti preprecije da tudi sam ne psotanes kapitalistek?
Odgovor: LENOBA, ker tam GARAS. To seveda ves, a je vseeno lazje nabijat, kot pa delat.
P.S.: Pri dopustih, se vprašaš, kaj je to. Pri mladini je potrebno razvijat vrednote in da denar ne raste na drevju, ne pa že kar o borzi in bitkojnih, na katere se eni že kar spoznajo....
Sicer pa logika, "bodi srečen, da sploh imaš službo" je napačna. Pravilna je "delodajalec naj bo srečen, da se mi še ljubi delati pri njemu".
P.S. - čestitke za povišico.
Strani: 1