Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: Helmut spet v akciji
Strani: 1
sporočil: 1.470
Helmut vsakodnevno poskrbi, da na tabli se blešči.
Delnica navzgor tečaj popravi, hvala je v njegovi glavi.
To početje je utopija, Helmut, to ni domišljija.
Nekaj takega bi na pol pijan France Prešern zapisal za delovanje Helmuta, ki ja LJSE vztrajno in neprenehoma z delnico, dvema, morda desetimi, poskuša popravljati tečaje kotirajočih papirjev. Pred časom je nekaj podobnega z večjo municijo delala Abanka, pa vsi vemo, kako se je to končalo...
Delnica navzgor tečaj popravi, hvala je v njegovi glavi.
To početje je utopija, Helmut, to ni domišljija.
Nekaj takega bi na pol pijan France Prešern zapisal za delovanje Helmuta, ki ja LJSE vztrajno in neprenehoma z delnico, dvema, morda desetimi, poskuša popravljati tečaje kotirajočih papirjev. Pred časom je nekaj podobnega z večjo municijo delala Abanka, pa vsi vemo, kako se je to končalo...
sporočil: 1.470
[andrejcc]Ime je znano uredništvu :), razkrijemo pa lahko, da gre za posameznika, ki uživa v prekinitvenih avkcijah in očitno meni, da s svojim delovanjem ob odprtju in zaprtju borze lahko trajno vpliva na cene finančnih papirjev.
poop, bolj konkretno kdo pa je ta helmut? domislija mi prevec bezlja :)
sporočil: 2.665
[poopmezajebava]--aha :), v glavnem se en financ meister kot ze omenjena abanka, pa tudi nf1n je vcasih bil "mocen" v tej vlogi.
> [andrejcc]
> poop, bolj konkretno kdo pa je ta helmut? domislija mi prevec bezlja :)
Ime je znano uredništvu :), razkrijemo pa lahko, da gre za posameznika, ki uživa v prekinitvenih avkcijah in očitno meni, da s svojim delovanjem ob odprtju in zaprtju borze lahko trajno vpliva na cene finančnih papirjev.
zivimo v drzavi, kjer je vse plansko in tako mora tudi borza prikazovati cimbolj planske stevilke :)
sporočil: 8.271
Ime je znano uredništvu :), razkrijemo pa lahko, da gre za posameznika, ki uživa v prekinitvenih avkcijah in očitno meni, da s svojim delovanjem ob odprtju in zaprtju borze lahko trajno vpliva na cene finančnih papirjev.No ja, saj ima še marsikatera slovenska delnica še kaj prostega mesta za rast, tudi do 10%. Tudi glede na tujino.
Strani: 1