Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: Helios delnice
Strani: 1
sporočil: 3
čas vnosa: 08.04.13 22:45
Zdravo!
Imam nekaj delnic heliosa. Zanima me kaj menite glede prodaje? Delnica zadnje čase zelo hitro pada, ali naj po hitrem postopku prodam delnice ali naj raje počakam, da si podjetje opomore? Seveda se podetje helios prodaja zato ne vem ali bom sploh še imela delnice ali nam jih bodo samo nekaj plačali in bo to to?
Zato me zanima kaj predlagate, ker se ravno ne spoznam na to preveč bodo vaši predlogi več kot dobrodošli.
Imam nekaj delnic heliosa. Zanima me kaj menite glede prodaje? Delnica zadnje čase zelo hitro pada, ali naj po hitrem postopku prodam delnice ali naj raje počakam, da si podjetje opomore? Seveda se podetje helios prodaja zato ne vem ali bom sploh še imela delnice ali nam jih bodo samo nekaj plačali in bo to to?
Zato me zanima kaj predlagate, ker se ravno ne spoznam na to preveč bodo vaši predlogi več kot dobrodošli.
sporočil: 1.062
[vesnyka1]Veliki član foruma 21 komunista Slavinc ti sporča,da se bodo potrudili ,da bo šla cena delnice proti 100.Firma ni več na prodaj ,dakler bodo "naši" na oblasti in delali bomo na polno ,da jo makimalno izpraznimo.
Zdravo!
LP vsem malim delničarjem Heliosa ,pozdravljam pa tudi vse male delničarje slo srebrnine
čas vnosa: 09.04.13 11:49
Hvala za odgovor,
Se odpravljam, da čimprej prodam delnice, da mi ostane vsaj nekaj od njih dokler ne bodo vredne praktično ne kaj dosti.
Se odpravljam, da čimprej prodam delnice, da mi ostane vsaj nekaj od njih dokler ne bodo vredne praktično ne kaj dosti.
sporočil: 2.989
Ne verjemi takoj vsemu, kar prebereš na forumih. O prodaji Heliosa
smo na Financah precej pisali, tudi tukaj:
www.finance.si/8336985
www.finance.si/8336985
sporočil: 300
[chef]
Ne verjemi takoj vsemu, kar prebereš na forumih. O prodaji Heliosa smo na Financah precej pisali, tudi tukaj:
www.finance.si/8336985
Pišete veliko, samo zelo malo od tega je res oz. se uresniči.
sporočil: 2.989
Verjetno se strinjaš, da krivda v takih primerih ni na naši strani?
Drži recimo tudi, da smo o prodaji Mercatorja pisali vedno in
ponavadi si lahko tudi prebral, da verjetno iz tega ne bo nič.
Helios je lahko drugačna zgodba, ne bom trdil, da bo, vendar pa
tudi ne bi trdil (kot trdi drugi sogovornik), da bo delnica kmalu
ničvredna.
čas vnosa: 09.04.13 12:48
Glede heliosa vem glede prodaje, sem osveščena o tem. Samo glede
delnic me zanima, ker je kriza v teh časih.
[chef]Ponujam ti stavo.
Ne verjemi takoj vsemu, kar prebereš na forumih. O prodaji Heliosa smo na Financah precej pisali, tudi tukaj:
www.finance.si/8336985
Če bo HDOG 9.10.2013 višje kot danes ti dam dve gajbe piva ,če ne ti men eno.
Tisto s ceno 100 sem pretiraval (zaenkrat).
Če se bodo naše firme transparentno prodajale po prihodu trojke je trenutna cena kar realna(mogoče celo kaj premije).Kaj so pa še zmožni naši politični mojstri izvest je pa drugo vprašanje?Jaz osebno bo gladko prodal.
Če se bodo naše firme transparentno prodajale po prihodu trojke je trenutna cena kar realna(mogoče celo kaj premije).Kaj so pa še zmožni naši politični mojstri izvest je pa drugo vprašanje?Jaz osebno bo gladko prodal.
Strani: 1