Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Engineer Barbie
Strani: 1
sporočil: 30.643
Človek ne ve, ali bi se režal, jokal ali kozlal
www.computerworld.co...onomyId=15
bits.blogs.nytimes.c...-engineer/
sporočil: 6.161
[mataj]
Človek ne ve, ali bi se režal, jokal ali kozlal
Dvoličnež. Pri nas je Barbie predsednik vlade pa nič ne kozlaš.
sporočil: 5.933
[mimoidoci]Mogoče pa mataja moti to, da hočejo zdaj že z Barbie povečati število programerjev, da bodo lahko potem programirali ceneje. Pri nas pa itak ni bojazni, da bi se zmanjšalo število študentov na družboslovnih študijih. :)
> [mataj]
> Človek ne ve, ali bi se režal, jokal ali kozlal
>
> www.computerworld.co...onomyId=15
>
> bits.blogs.nytimes.c...-engineer/
[Vinci]Skrbi me ravno ne, ta finta z barbie je bolj znamenje obupa kot kaj drugega. Kljub temu pa človek dobi slab občutek.
> [mimoidoci]
> > [mataj]
Mogoče pa mataja moti to, da hočejo zdaj že z Barbie povečati število programerjev, da bodo lahko potem programirali ceneje. Pri nas pa itak ni bojazni, da bi se zmanjšalo število študentov na družboslovnih študijih. :)
sporočil: 9.214
Sam sem ze videl, ko je bila super krasotica nasemljena v
stereotipno programerko, se leto prej pa neka ultra hot medicinska
sestra. Nisem cisto razumel, cemu, no, zdaj vidim, da je bilo to
trendy.
sporočil: 17.846
[mataj]Mene moti predvsem to, da niti najmanj ne izgleda računalniško. Pač, če daš barbiki roza računalnik je še vedno barbika z roza računalnikom in ne računalničarka. Takisto, če daš na kravo sedlo bo še vedno krava s sedlom in ne jahalni konj.
> [Vinci]
> > [mimoidoci]
> > > [mataj]
> Mogoče pa mataja moti to, da hočejo zdaj že z Barbie povečati število programerjev, da bodo lahko potem programirali ceneje. Pri nas pa itak ni bojazni, da bi se zmanjšalo število študentov na družboslovnih študijih. :)
Skrbi me ravno ne, ta finta z barbie je bolj znamenje obupa kot kaj drugega. Kljub temu pa človek dobi slab občutek.
[dalex]Če se bodo svetovni trendi še naprej nadaljevali v začrtani smeri, bo tole najbolj pogost model
Sam sem ze videl, ko je bila super krasotica nasemljena v stereotipno programerko, se leto prej pa neka ultra hot medicinska sestra. Nisem cisto razumel, cemu, no, zdaj vidim, da je bilo to trendy.
i96.photobucket.com/...ie_jpg.jpg
Zadnja sprememba: anon-35163 23.02.2010 11:58
[0219K21]Pozabil si omeniti očala z roza okvirji, da zgleda bolj pametna.
Mene moti predvsem to, da niti najmanj ne izgleda računalniško. Pač, če daš barbiki roza računalnik je še vedno barbika z roza računalnikom in ne računalničarka. Takisto, če daš na kravo sedlo bo še vedno krava s sedlom in ne jahalni konj.
No ja, še vedno bolje kot "TSA body cavity inspector barbie" z roza rokavičkami
www.lewrockwell.com/...02/tsa.jpg
[rava]To rečeš, kadar nekaj nate naredi močan vtis, a ne veš čisto dobro, kaj naj bi si mislil o tem.
od kod takšne ideje o joku, režanju in kozlanju?
www.google.com/searc...tartPage=1
www.google.com/searc...f&aqi=&oq=
sporočil: 13.643
[mimoidoci]www.youtube.com/watc...L&index=32
> [mataj]
> Človek ne ve, ali bi se režal, jokal ali kozlal
>
> www.computerworld.co...onomyId=15
>
> bits.blogs.nytimes.c...-engineer/
Strani: 1