Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nauk utapljajočega se madžarskega tigra
Strani: 1
sporočil: 1.205
"Očitki spremembam se nanašajo na premalo korenito znižanje davkov
in na grožnjo s povečanjem proračunskega primanjkljaja zaradi
manjših prilivov v proračun. Če prihajata oba očitka iz ust ene
osebe, gre za dvolično sprenevedanje. Kot bi bilo mogoče znižati
davke brez hkratnega zmanjšanja prilivov."
Tozadevno sta posebej glasna dva velenjska poslanca LDS, ko zagovarjata obe tezi istočasno in nadalje ko brez občutka za logiko nabijata eno in isto mantro, kako je davčna reforma krivična do "revnih" in širokogrudna do "bogatih", ne vprašata se pa, lahko davčna reforma vzame nekomu, ki že doslej ni plačeval davkov? Po moje ne. Ergo, vlada je lahko zmanjšala davčno obremenitev samo davčnim zavezancem, ki plačuje največ davkov.....
Tozadevno sta posebej glasna dva velenjska poslanca LDS, ko zagovarjata obe tezi istočasno in nadalje ko brez občutka za logiko nabijata eno in isto mantro, kako je davčna reforma krivična do "revnih" in širokogrudna do "bogatih", ne vprašata se pa, lahko davčna reforma vzame nekomu, ki že doslej ni plačeval davkov? Po moje ne. Ergo, vlada je lahko zmanjšala davčno obremenitev samo davčnim zavezancem, ki plačuje največ davkov.....
sporočil: 3.657
Dolocene pogoje imamo izpolnjene: Cez 60% ljudi v najnizjem davcnem
razredu in nekdanjega funkcionarja komunisticne mladine in vojnega
dobickarja. Stabilno financiranje pokojnin se avtorju ne zdi
spodobno omeniti. Kljub obcasnimi groznjami sivih panterjev s
Kalasnikovi. Muslimani in izbrisani naj so tiho. Zgodba o uspehu
forever...
LP MMM
LP MMM
sporočil: 10.178
Zadnja sprememba: anon-89 10.10.2006 12:49
pezdon wrote:
Who is next?
mankind. zdaj je samo vprašanje ali ga bo zrušil socializem od znotraj ali alieni od zunaj. večina naših politikov po obnašanju sodi v obe kategoriji. recimo za go. širca sem prepričan, da ni iz našega osončja.
Strani: 1