Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Našli avto, ukraden pred 40 leti; lastnik se je javil
Strani: 1
sporočil: 7.327
Pri nas so ugrabili celo državo, njeni lastniki pa ne bev, ne mev.
Morda bi ameriški kapsi raziskali to noro zgodbo...
sporočil: 8.635
[rumirumi].......................... očitno je tam leglo polpismenih in aparatčikov!aktualna vlade že ve zakaj so sta napol sprivatizirali!amen
Zadnje case grem vedno rajsi prebrat originalen clanek, ker nekateri nasi novinarji, posebno STA majo probleme s prevajanjem najbolj enostavnih clankov.
1.Avto je bil ukraden v Teneseeju in ne v Detroitu
2.Avto so nasli na vlaku na mejnem prehodu s Kanado v Detroitu
3.Lastnika so nasli ze par dni nazaj
www.freep.com/articl...oit-beetle
sporočil: 10.623
Pa dobr no....
Čist neka nepomembna novička.. ti pa neki o aparatčikih pa komunjarah pa podobnem....
Muko moja....
Čist neka nepomembna novička.. ti pa neki o aparatčikih pa komunjarah pa podobnem....
Muko moja....
sporočil: 729
[markoff]Težko, ker jim nihče ni prijavil kraje.
Pri nas so ugrabili celo državo, njeni lastniki pa ne bev, ne mev. Morda bi ameriški kapsi raziskali to noro zgodbo...
sporočil: 14.456
[Endimion]Tako gre to v deželi norcev, ki imajo vgrajen samo en lijak samo na eni strani glave in jim vanj ves čas isti zlivajo ene in iste pomije. Ob tem imajo še nekakšen poslovno rokodelski tabloid (designed in Sweden), ki slovi po tipkarskih in jezikovnih napakah, ki prav zaradi tega iz manjkajoče črke v žigu nekega trenutno osovraženega državnega urada sproducira dramo v nadaljevanjih. (I feel barren Shatenia press).
Pa dobr no....
sporočil: 4.590
Po mojem so mu ga vzeli tisti iz Discoveryja, ki skrivaj preurejajo
avte, pa je trajalo nekoliko dlje kot 1 teden.
Strani: 1