Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Nova modela bosta Revoz že letos odbila od dna
Strani: 1
sporočil: 1.741
Se strinjam.
Prvi "originalni" Twingo je bil povsem nekaj novega. Uporaben, obilikovno samosvoj in za svojo velikost znoraj zelo prostoren (za potnike).
Aktualni Twingo je kr'neki.
Tale novi napovedani ima pa po moje tudi potencial. Pogumno od Renaulta (katerega btw. kot znamko ravno ne čislam), da so si upali poskusiti s povsem novo konfiguracijo vozila (motor zadaj).
Zanima me kaj bo ta drastična sprememba prinesla samemu vozilu? Bo tudi zadaj kaj malega prtljažnega prostora, ali čisto nič?
Takole "na prvo žogo" zadeva obeta.
Prvi "originalni" Twingo je bil povsem nekaj novega. Uporaben, obilikovno samosvoj in za svojo velikost znoraj zelo prostoren (za potnike).
Aktualni Twingo je kr'neki.
Tale novi napovedani ima pa po moje tudi potencial. Pogumno od Renaulta (katerega btw. kot znamko ravno ne čislam), da so si upali poskusiti s povsem novo konfiguracijo vozila (motor zadaj).
Zanima me kaj bo ta drastična sprememba prinesla samemu vozilu? Bo tudi zadaj kaj malega prtljažnega prostora, ali čisto nič?
Takole "na prvo žogo" zadeva obeta.
sporočil: 6.303
Kakorkoli obrnemo so nekako vsi malčki od skoraj vseh ostalih
proizvajalcev razen Fiata seveda plagiat Fiata 500.
sporočil: 14.456
[bozga]He, he, sedanji Fiat 500 pa je plagiat prvega, ki je imel motor in pogon zadaj. Tako bodo imeli kupci na izbiro dva plagiata originalnega Fiata 500: Fiatovega z napačno pogonsko zasnovo in Renaultovega z napačno obliko. :-)
Kakorkoli obrnemo so nekako vsi malčki od skoraj vseh ostalih proizvajalcev razen Fiata seveda plagiat Fiata 500.
sporočil: 7.327
Sicer je vsako delovno mesto pomembno, a žalostno je, da še vedno
ne vidimo nobenega giganta s področja intelektualnih storitev, da
bi odpiral kakšno večjo podružnico v naši državi.
Internetni velikani, farmacevti, telekomunikacijska podjetja, ... vsi ti se izogibajo te vukojebine v širokem loku.
Očitno nimamo ne zadostnega kadrovskega potenciala, nimamo normalne države, normalnih davkov, ...
Internetni velikani, farmacevti, telekomunikacijska podjetja, ... vsi ti se izogibajo te vukojebine v širokem loku.
Očitno nimamo ne zadostnega kadrovskega potenciala, nimamo normalne države, normalnih davkov, ...
sporočil: 1.741
Misliš, da znanje petja Bandiera Rossa celotnega aktualnega
političnega vrha, Slovenije ne kvalificira kot zaželeno destinacijo
za investitorje??
Sarcasm off.
Sarcasm off.
sporočil: 349
čas vnosa: 06.02.14 10:49
Če bi mu dodali še malce zadka bi se morda lahko približali izgledu
legendarne NSU Simce. Če pa bi dobil še tako obnašanje na cesti pa
bi ga s slinami v ustih kupil.
Si lahko predstavljate poceni alternativo BMW 1 kupeju z zadnjim pogonom in kakšnim seksi 1,4 turbo motorčkom?
Mmmmm, se bojim da so to samo mokre sanje.....
Si lahko predstavljate poceni alternativo BMW 1 kupeju z zadnjim pogonom in kakšnim seksi 1,4 turbo motorčkom?
Mmmmm, se bojim da so to samo mokre sanje.....
sporočil: 7.327
[spiderman]Jo, samo investitorji tipa Kim Jong-Un nimajo denarja. Imajo samo par raket in delovna taborišča.
Misliš, da znanje petja Bandiera Rossa celotnega aktualnega političnega vrha, Slovenije ne kvalificira kot zaželeno destinacijo za investitorje??
Sarcasm off.
Hmm, wait, saj to pa je zanimivo za pomemben del naših oblastnikov!
sporočil: 3.218
Osebno bi raje videl, da bi štancali manj različnih modelov na
daljšo dobo, ter da bi povečali kvaliteto.
sporočil: 4.758
[cman]Se strinjam. Precej boljše bi bilo nekaj takega:
Meh ko sem na hitro pogledal ta avto sem pomislil fiat 500... Sami plaigati povsot.
abcmoteur.fr/wp-cont...5-2014.jpg
Strani: 1