Strani: 1

FIN-544124 sporočil: 6.389
[#3081987] 03.05.26 11:16
Odgovori   +    3
Ojojoj, kako laže in zavaja !!!
FIN-379669 sporočil: 9.393
[#3081989] 03.05.26 12:25
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: FIN-379669 03.05.2026 12:26
Pred vojno družina Zelenski: 3 mio eur premoženja... po 4 letih vojne 1 mlrd eur. Vsako leto vojne tej družini navrže novih 250 mio eur.
O tem, da so še tistih nekaj ukrajinskih uradnikov, ki so imeli korajžo spregovoriti o nebrzdani korupciji v Kijevu, utišali, pa gospa first lady ne bo nič povedala.
Zelenski tudi ne odgovori Trumpu, kam je bilo namenjenih 350 mlrd dolarjev, ki so jih zanj zapravili Američani.
In zakaj je del ameriškega orožja, podarjenega Ukrajini, končalo na drugih bojiščih po svetu.
In zakaj je pred kratkim Hunter Biden priznal, da je v Kijevu podlegel korupcijski hobotnici brez primere.
Ko vse to vemo, se državljani EU vprašamo, kam bodo šle sedaj naše mlrd eur, ki jih nameravamo vsi evropski davkoplačevaci podariti Kijevu? (retorično vprašanje) Torej mi v to vrečo brez dna mečemo mlrd eur in še plačevali bomo mlrd eur za nakup novega orožja, ki ga bomo dali v skladišča?
Kdaj pa bomo denar vlagali v evropski AI, da bomo bolj konkurenčni Američanom in Kitajcem?
0531Zavar sporočil: 2.735
[#3081994] 03.05.26 15:11 · odgovor na: FIN-379669 (#3081989)
Odgovori   +    4
[]
Pred vojno družina Zelenski: 3 mio eur premoženja... po 4 letih vojne 1 mlrd eur. Vsako leto vojne tej družini navrže novih 250 mio eur.
O tem, da so še tistih nekaj ukrajinskih uradnikov, ki so imeli korajžo spregovoriti o nebrzdani korupciji v Kijevu, utišali, pa gospa first lady ne bo nič povedala.
Zelenski tudi ne odgovori Trumpu, kam je bilo namenjenih 350 mlrd dolarjev, ki so jih zanj zapravili Američani.
In zakaj je del ameriškega orožja, podarjenega Ukrajini, končalo na drugih bojiščih po svetu.
In zakaj je pred kratkim Hunter Biden priznal, da je v Kijevu podlegel korupcijski hobotnici brez primere.
Ko vse to vemo, se državljani EU vprašamo, kam bodo šle sedaj naše mlrd eur, ki jih nameravamo vsi evropski davkoplačevaci podariti Kijevu? (retorično vprašanje) Torej mi v to vrečo brez dna mečemo mlrd eur in še plačevali bomo mlrd eur za nakup novega orožja, ki ga bomo dali v skladišča?
Kdaj pa bomo denar vlagali v evropski AI, da bomo bolj konkurenčni Američanom in Kitajcem?
Važno pa je to, da Putin ob tem "uživa suhi dnevni obrok" (SDO) in se bori v jarkih, medtem ko žrtvuje življenja sto-tisoćev expandable Rusov.
Pioglej njegovo vilo, ki jo je mimogrede zapustil, ker je prišla v doseg ukrajinskih dronov :)
FIN-379669 sporočil: 9.393
[#3081999] 03.05.26 17:39 · odgovor na: 0531Zavar (#3081994)
Odgovori   +    4
Tebe res človek težko razume.

Članek opeva Zelenskega in njegovo ženo, o Putinu pa se ne razpiše. Ti pa meni očitaš Putina. Kaj imam jaz z njim? On je alfa ruski gangster in igra svojo vlogo, Rusi ga kot takega večinoma hočejo. In svet ga sprejema takega, kot je. Nihče razgledan njegova dejanja ravno ne opeva, a pač jemlje kot dejstvo.

Kaj ima Zelenski z menoj? Moj (naš) denar netransparentno troši. Zate je to v redu, meni pa ne. Naj gre Zelenski na volitve in preveri, če ga ljudstvo še želi. To je prvo.

Torej, res te ne razumem. Če imaš primanjkljaje v življenju, glej, nisem in ne morem biti tvoj ventil.

(Pa že od prvega dne govorim, da se mora Ukrjaina sprijazniti in nekaj vzhodnega ozemlja prepustiti Rusom, da bo mir... in Kijev bi to že naredil, če ne bi bil žrtvovan s strani Zahoda. Kaj je tle v tej zgodbi (še) plemenitega?)
najobj sporočil: 33.259
[#3082000] 03.05.26 19:56
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: najobj 03.05.2026 20:03
... »Zelo veliko naše kulturne dediščine si je prilastila Rusija in jo opisuje kot rusko dediščino. Mnogi pisatelji, ki jih Rusija obravnava kot svoje, ruske pisatelje, so v resnici ukrajinski pisatelji, ki so pisali v ruščini, ker sicer sploh ne bi mogli biti objavljeni.« ...

... OK, ker Financarji na komando svojih gospodarjev na "demokratičnem" zahodu pridno prepisujejo propagandistične članke in ker gospa "prva dama" ni povedala, bi lahko Financarji napisali, katere ukrajinske pisatelje sl.wikipedia.org/wik...zlata_doba iz "zlate" dobe ruske književnosti in katere ukrajinske skladatelje sl.wikipedia.org/wik...kladatelji si je prilastila Rusija ... khmm, ker kot ljubitelj literature in glasbe bi za kakšno zamolčano ukrajinsko ime res rad vedel - iz firbca sem jih zguglal, ker pa me modernistično slikarstvo ne zanima, za Maleviča, Ajvazovskega in Kuindžija nisem slišal - da me ruski hudobci ne bi zavajali, kot me zavajajo z napovedano vojno rumble.com/vzxhov-do...onnel.html proti z nasilno ukrajinizacijo en.wikipedia.org/wik...ucation%22 zatirani več kot 8 milijonski (= štiri Slovenije) ruski manjšini in z od Rusov ponujenim ampak z besedami "let's just fight" na komando skuštrane imperialistične britanske pizde s strani nacifašistov iz Kijeva zavrnjenim mirom www.youtube.com/watc...e49860510f na samem začetku vojne, o čemer na "demokratičnem" zahodu po štrih letih vojne še vedno molčijo kot grob ...

P.S.: gospa "prva dama" je očitno zgrožena zaradi ruske kraje ukrajinskih umetnikov "pozabila" povedat, kako s podiranjem spomenikov sl.wikipedia.org/wik...e49860510f davno umrlemu ruskemu pesniku Puškinu v skladu s svojo na "demokratičnem" zahodu opevano kulturo nacifašisti iz Kijeva poleg ljudi iz ruske manjšine zelo civilizirano "čistijo" sledi ruske umetnosti, tako da se ne bi preveč čudil, če ukrajinska pianistka Anna Fedorova ne sme več igrati "imperialistične" glasbe www.youtube.com/watc...SCFPE&t=4s davno umrlega ruskega skladatelja Čajkovskega ...
najobj sporočil: 33.259
[#3082001] 03.05.26 20:12 · odgovor na: FIN-379669 (#3081989)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 03.05.2026 20:19
[]
... čuj, ob nakopičenem sovraštvu - plenilcem na "demokratičnem" zahodu je najbolj pomemben cilj sprovocirane vojne res dobro uspel - ne glede na dolgoročne ekološke posledice www.rtvslo.si/svet/v...iki/780923 in vsaki novi dan vedno hujših - nacifašisti iz Kijeva so z brezobzirnostjo terorja že nekaj časa zelo "uspešni" - napadov z ozemlja sosednjih držav NATO pakta www.rtvslo.si/svet/v...rsk/781065 se državljani EU lahko vprašamo samo to, če bo po 40 letih od atomske katastrofe v Černobilu - nacifašistični glumac iz Kijeva že dve leti brez volitev glumi predsednika in bo predsednika glumil, dokler bo vojna trajala - za konec vojne z rusko raketo dovolj en novi "černobil" ali pa jih bo ne samo v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini treba več ... khmm, in potem za konkurenčnost Američanom in Kitajcem ne bo treba skrbeti nikomur, ker bo - samo najbolj glupi še niso dojeli, kdo je kdo z neomajno podporo as long as it takes - od obeh vojskujočih strani po Evropi padalo povsod in bo - nič drugega za konec vojne preprosto ne vidim - z atomskim armagedonom itak vsega konec ...

Strani: 1

vm-qetesh