2 uri
Tudi v Sloveniji roboti prevzemajo škropljenje v sadovnjakih
2 uri
Ruski napad na Poljsko: ruski droni v poljskem zračnem prostoru, sestrelila so jih pojska in Nato letala, letališče zaprto 1
6 ur
Kaj je Ursula naredila prav in kje je falila 1
12 ur
Eksplozije v Dohi. Izrael: Tarče so bili vodilni Hamasa. Kakšen je komentar ZDA? 6
12 ur
Macron je izbral novega premiera, dosedanjega obrambnega ministra Lecornuja 3
13 ur
Najbolj brani članki danes
15 ur
Najboljše novosti iz prihajajočega Vinskega vodnika 2025
16 ur
Opozorila vinogradnikom: zaradi zlate trsne rumenice obolelo trto je treba odstraniti čim prej
16 ur
Top službe: Novartis, EIB, ECB, GEN-I, Filc, Generali ...
16 ur
V bolnišnici Petra Držaja bo dodatna urgenca in operacijske dvorane za dvojno rabo – vojaško in civilno 1
17 ur
Tržni inšpektorat: Gledali bomo, ali alkohol in cigarete prodajate mladoletnikom! 2
17 ur
Macron je sprejel odstop francoskega premiera
17 ur
Milijardni proračunski primanjkljaj: poraba vse večja zaradi plač 28
17 ur
Nepalski premier Oli odstopil, parlament gori 1
18 ur
Zobozdravstvene storitve za zaposlene: kaj zaposlenim lahko ponudite podjetja? Izveste 23. septembra
18 ur
Novartis bo za 1,4 milijarde dolarjev prevzel podjetje Tourmaline Bio
18 ur
Poslovni.hr: Hrvaška bi lahko dobila svojo jedrsko elektrarno
19 ur
Nizozemski ASML je vložil 1,3 milijarde evrov v francoski UI start-up Mistral
19 ur
V prisilko kočevski izdelovalec peletov Marumi, ki je dobil za štiri milijone evrov državnih subvencij 1
19 ur
Za blagor očetnjave: čipiramo mačke, pustimo pocrkat ovce 11

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: A lahko nehate kakati po moji vidni povrsini z bannerji (narocnik)

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[#2770055] 16.04.19 10:05
Odgovori   +    1
Konkretno "bart_banner" ki mi tezi da naj se prijavim na novice glede zdravstva, pa obracuna plac, itd. Vsak dan drug.

Imam adblock ampak kot vidim se tega ne da blokirati, ce pa mi lahko kdo prispeva rule, ga z veseljem uporabim.
pobalin sporočil: 14.456
[#2777937] 04.06.19 14:13 · odgovor na: bc123a (#2770055)
Odgovori   +    0
[bc123a]
Konkretno "bart_banner" ki mi tezi da naj se prijavim na novice glede zdravstva, pa obracuna plac, itd. Vsak dan drug.
Mogoče si opazil, da je Gustl včeraj razkril, zakaj so tako pushy s to robo. :-)
Narocniki, ki pa niso naroceni na noben newsletter, pa imajo v povprecju slabsi renewal. Zato nam je to bolj pomembno.
forum.finance.si/?m=...826&single
bc123a sporočil: 48.253
[#2777970] 04.06.19 17:19 · odgovor na: pobalin (#2777937)
Odgovori   +    0
[pobalin]
> [bc123a]
> Konkretno "bart_banner" ki mi tezi da naj se prijavim na novice glede zdravstva, pa obracuna plac, itd. Vsak dan drug.

Mogoče si opazil, da je Gustl včeraj razkril, zakaj so tako pushy s to robo. :-)

> Narocniki, ki pa niso naroceni na noben newsletter, pa imajo v povprecju slabsi renewal. Zato nam je to bolj pomembno.
> forum.finance.si/?m=...826&single
Korelacija ne pomeni vzrocno-posledicne povezave.

Strani: 1