Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 188
sporočil: 6.899
[gorans]Ljubece valentinovo v objemu vase(ga) najdrazje(ga) in veselo barvanje pirhov!
> [Micare]
>
> Lepe praznike! Vam in vsem Vašim želim srečno, zdravo in bogato Novo leto 2019.
A že, stari ti si pa letos zgodi začel:)))
heh :-)
sporočil: 1.582
Enim 13 plača, enim božičnica, upokojencem k k k k k klobasa, juha,
pohan piščanc. Jaz pa čakam Miklavža. Še 13 dni. Buh dej vmesno
dividendo, preden se mi dvigne davk.
sporočil: 626
Zadnja sprememba: Zlatko2020 23.11.2018 19:30
Napoved Benčine 12.12.2018. To bo pomemben podatek. Borut Jamnik je
glaven in brez njega ne bo nič. Niti odkupa lastnih delnic. Nadut
človek z veliko močjo v ozadju. Po drugi strani pa človek s ptičjo
glavo.Glede sprememb ste vse že sami opazili. Edino Alpen ni noben omenil, da je prodal okol pol in ima še okol 6000 delnic.
sporočil: 669
[Micare]sanja svinja kokoruz
Še 13 dni. Buh dej vmesno dividendo, preden se mi dvigne davk.
sporočil: 669
[Micare]
se bo prej ali slej pojavil novi prevzemnik, s čisto računico. Z lakomnostjo zaslepljeni (znorjeni) prevzemniki pa bodo težko podali kontra ponudbo. To se vidi iz tega, da še niso podali prevzemne ponudbe, saj je, že zdaj očitno, da se prevzem Cinkarne splača.
micare, o kaksnih novih prevzemnikih pises? Drzavni lastniki delajo vse, da se Cinkarna ne bo prodala. Ga ni normalnega investitorja, ki bi rinil v to naso vuko=bino. Sem pridejo samo 3 razredni spekulanti...
Na zalost
sporočil: 6.715
[XADRI16]ob 13. bo tiskovka Benčine
Je kdo zasledil podatek, kakšna bo cena sanacije?
seonet.ljse.si/defau...c_id=66968
sporočil: 652
[tilenrexi]Jako ma veze ekološka sanacija z napovedmi v panogi...
Glede na napovedi v panogi, jaz ne bi preveč sproščal. ;)
[tilenrexi]Glede na zgodovino poslovanja Cinkarne in denar na računu, kje?
Lahko, da boš rabil ta sredstva kje drugje. ;)
sporočil: 6.775
Nadzorniki kmalu o naložbi v Srbiji
V Cinkarni sicer dokončujejo študijo izvedljivosti o gradnji nove tovarne v Srbiji. »Ta bi bila lahko končana do konca leta, potem pa bomo z njo seznanili nadzornike,« je pojasnil Tomaž Benčina.
V Cinkarni sicer dokončujejo študijo izvedljivosti o gradnji nove tovarne v Srbiji. »Ta bi bila lahko končana do konca leta, potem pa bomo z njo seznanili nadzornike,« je pojasnil Tomaž Benčina.
sporočil: 6.715
[karlovacko]Praviloma da.
KD spet na prodajni strani... to ke dober znak ali kako že? :)
Zadnja sprememba: anon-113 27.11.2018 18:54
[tilenrexi]To je rekel in potem je bilo čisto drugače in ni o tem več ne duha in sluha in ga tudi ne bo...
Nadzorniki kmalu o naložbi v Srbiji
Zadnja sprememba: anon-113 27.11.2018 19:03
[tilenrexi]Vem in še vedno sem prepričan v to, kar sem napisal..., sej ne more zdaj izjavit;
To piše v današnjem članku.
to je bila samo mala šala, kljub temu, da to ve. Bo pač seznanil nadzornike in počakal na stratega, ki bo za to ali pa ne…
[karlovacko]KD po moje ni na prodajni strani. Prodali so, kar so hotel, lepo zaslužel in zdaj lahko kupujejo ceneje, nič narobe s tem...Bolj je vprašanje, kdo je na nakupni strani preko Erste in Unicredit Austria...:)?
KD spet na prodajni strani... to ke dober znak ali kako že? :)
sporočil: 195
Prevzemnik, ki bo kmalu objavil prevzemno ponudbo, potem bo pa Benč
lahko začel odkupovat nad 250€. :)
(kajpačejevseres)
(kajpačejevseres)
sporočil: 1.582
Gre za relativno majhne kličine. Vendar v dveh tednih znese 1%
vseh. V 200 tednih, to je okoli 4 leta, 100%.
Eko udar in napovedani Srbija udar, ga nista prestrašila. Torej kaj namerava? Mogoče pa gre za srbska posla.
Dobro je to, da tudi, če bo prevzem, bo izplačilo, v letu 2019, tako da plačaš davek leta 2020, če si še živ.
Hvala za voščilo za Valentinovo in Veliko noč. Tudi vsem Vam želim enako. Želim si, da bi močno prijelo. Pa tudi masten pust. :)))
Eko udar in napovedani Srbija udar, ga nista prestrašila. Torej kaj namerava? Mogoče pa gre za srbska posla.
Dobro je to, da tudi, če bo prevzem, bo izplačilo, v letu 2019, tako da plačaš davek leta 2020, če si še živ.
Hvala za voščilo za Valentinovo in Veliko noč. Tudi vsem Vam želim enako. Želim si, da bi močno prijelo. Pa tudi masten pust. :)))
sporočil: 6
čas vnosa: 28.11.18 21:45
To mi je vedno bolj všeč. Ko se v medijih napoveduje kataklizmična
prihodnost podjetja, ki je imelo "katastrofalne" rezultate, ki mu
preti izjemna dezinvesticija v Srbiji in se mu obetajo
"enormni"stroški v okoljsko sanacijo, hkrati pa Unicredit potiho in
vztrajno kupuje tudi nad tržno ceno...to je tisto pravo...to so
zdravi temelji, ki nakazujejo, da bomo delničarji kmalu bogato
nagrajeni...
sporočil: 195
www.icis.com/explore...ct=english
Prodaja pada, cena tio2 pa ne toliko. Sledi obdobje hladne zime, konec pomladi pa pričakujem vroče poletje.
Drugače pa skrivnostnemu kupcu sporočam, da bo moral bolj odpreti denarnico, če želi povečevati svoj delež.
Prodaja pada, cena tio2 pa ne toliko. Sledi obdobje hladne zime, konec pomladi pa pričakujem vroče poletje.
Drugače pa skrivnostnemu kupcu sporočam, da bo moral bolj odpreti denarnico, če želi povečevati svoj delež.