Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 ... 188
Cinkarna kot podjetje nima veliko zaposlenih. Če ne bo šlo, tudi ne bo božičnice ...
Čisti dobiček letošnjega prvega polletja bo tudi imel vpliv na oblikovanje rezerv.
[alain]Saj bo mama država plačala večino stroškov. In banke bodo z veselje dale taki firmi nekajletne kredite skoraj zastonj
Dragi moj kot kaže bo likvidnostne težave imel cel svet, seveda eni manj eni več, ampak ko boš imel totalni lock down tri mesece, boš videl kako bo to izgledalo....
[alain]Lasnik je tudi solastnik LTH Castings... najbrž ve kaj dela
Je pa zanimivo, da je praktično edini kupec na CICG TR5 d.o.o., kaj se temu dogaja, kdo bi vedel...kot bi imel kreditno linijo od Cinkarne:-)
Saj bo mama država plačala večino stroškov. In banke bodo z veselje dale taki firmi nekajletne kredite skoraj zastonjzimbabve?
[shevchenko]EU, baby
> Saj bo mama država plačala večino stroškov. In banke bodo z veselje dale taki firmi nekajletne kredite skoraj zastonj
zimbabve?
[alain]Saj veš da si z plani pri Benčini ne moreš nič pomagat. On bo aprila za 2020 napisal da bodo imeli negativno proizvodnjo (v tonah)
Že v planu je dobiček 26% manjši kot v 2019...kaj bo po q2 pa bomo videli...
[alain]Ah Aliain, morda imaš prav, morda pa ne.. Je pa dejstvo da si paničar.
Situacija v svetu se je rahlo spremenila, če še nisi opazil. Tudi tebi dobronamerno poglej malo okoli sebe.
tudi sam sem ze kaksen mesec "ponosen" lastnik SDS-a. Pa se s tem niti priblizno ne hvalim. Ko pogledam stanje naokoli.... bljak
[alain]Seveda sem na izgubi. Samo tebi se je pri CICG "usralo" saj si prodajal iz čisto drugih razlogov. Brez te korona pizdarije bi bilo čisto drugačno stanje
Ti dragi moj počutim se odlično kot paničar, ki je zadnje delnice prodal cca 15.februarja in od takrat mastno zaslužil na shortih na DAX. Očitno je moje gledanje na situacijo pravilno. Kok si pa ti zaslužil kot delničar CICG?
[alain]Ne bom iskal kdaj si panično prodal CICG, si ga pa zaradi rakotvornosti. Glede ostalega pa čestitam.
Se mi je res usralo, ko sem VSE svoje delnice prodal cca 15.februarja in šel v nakupe shortov na Dax? Naj vsak sam oceni...Seveda nisem vnaprej vedel za virus, ko pa je prišel, sem pravilno ocenil situacijo in pobegnil v denar. V borznih investicijah sem že dolgo in sem se kaj tudi naučil in vse kar sem se naučil, sem plačal iz lastnega žepa.
Strani: 1 ... 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 ... 188