Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... 188
Huda bitka na cicg, komu bo prej zmanjkalo municije meloni z vodopivcem in boxaric ali cinkarni:-)
Koliko pa imajo ti trije večji prodajalci municije pls?
Basf prodal "segment" pigmentov Japoncev....
verjetno bo ščasoma več informacij; ne vem ali tudi oni proizvajajo tio2 ali kronos za njih)
www.handelsblatt.com...55942.html
[jezdec666]ampak veliki prometi na teh nivojih so tebi negativen znak?
Seveda čakam na ta odgovor. Kot bi me zanimalo kdo ponuja čez 1300 lot po 191. Aja nič nisem prodal še.
da ne bo tečaj poskočil? mene skrbi, ker bi rad še dokupil.
kdaj boš prodal, takoj v ponedeljek? :-)
[abohte]Res na Slovenski borzi gre vse dol, toda pogled na tuje borze mi daje slutiti da ni vse rožnato. Kot ponavadi z nekajdnevno zamudo pri nas tečaji padajo ali kontra rastejo, kot da bi kupci pogledali samo zadnji tečaj ne pa se ozrli malo okoli po svetovnih borzah. Zato so vsaj po mojem tečaji trenutno na dnu v Septembru bo spet kar nekaj novic ki bi lahko tečaje dvignili, posledično pa tudi na Slovenski borzi, poleg tega bodo tričertletni rezultati Slovenskih podjetjih kar lepi, naslednje leto pa spet kar lepe dividende. Jaz rajši izkoristim večje padce za dokup in ne prodajo razen v tvoje primeru Abohte. Še vedno mislim da bi bil pravi tečaj IEKG-ja okoli 3,00 eur ( je pa velik riziko glede na to da so novi domači lastniki, ti pa ponavadi niso radodarni ).
Jaz sem začasno že zmanjšal pozicijo (tudi zaradi dokupa IEKG). Čez nekaj mesecev se bom odločal, kako naprej.
[jezdec666]krasno, kdaj boš prodal?
Krasno, ker ko cena pade, prične s prodajami tudi melona ;) Takole na hitro glede na prodajalce mi zgleda, da bo Cinkarna lahko odkupila cca. 5 % za lastne delnice relativno hitro če bo interes na njeni strani. Samo bo morala malo pojačati dnevne nakupe (potem bo praktično ves promet ustavrila sama, zanimivo).
[MAN-354355]kar je super, da se lahko ceneje dokupuje.
CICG pa pocasi ampak vztrajno pada :(
ko bom full loaded pa naj samo še raste. :-)
Benčina je napovedal slabe čase in dobili smo slabe čase, malo naj še trajajo, potem pa dost.
Benčina je napovedal slabe čase in dobili smo slabe čase, malo naj še trajajo, potem pa dost.Takšne predsednike uprav kot je Benčina ( pesimiste ), ki za svojo firmo ne želijo vzpodbunih novic ( čeprav lažnih ), je potrebno nemudoma odstaviti z vodilnega mesta. Kdor si želi slabo, to tudi dobi. Zgleda da mu moram jaz povedat, da ni vse tako slabo, kot on vidi z svojimi očmi. Zato so vse dobre Slovenske firme prodali pod ceno, ostale pa pokradli. Ne bodi "škrtuh" in z denarjem, ki ti leži na lagerju dokupi svoje delnice podjetja, tako kot dela Krka, da tuji prevzemniki vidijo, da podjetje, ki je bilo ustanovljeno dalnega leta 1873 ni od včeraj in ima tradicijo in prevzem, če bo, ne bo poceni. Zato jo ne "zafuraj".
[IgorBinder]kje so pa danes nadobudni prodajalci?
> Benčina je napovedal slabe čase in dobili smo slabe čase, malo naj še trajajo, potem pa dost.
Takšne predsednike uprav kot je Benčina ( pesimiste ), ki za svojo firmo ne želijo vzpodbunih novic ( čeprav lažnih ), je potrebno nemudoma odstaviti z vodilnega mesta. Kdor si želi slabo, to tudi dobi. Zgleda da mu moram jaz povedat, da ni vse tako slabo, kot on vidi z svojimi očmi. Zato so vse dobre Slovenske firme prodali pod ceno, ostale pa pokradli. Ne bodi "škrtuh" in z denarjem, ki ti leži na lagerju dokupi svoje delnice podjetja, tako kot dela Krka, da tuji prevzemniki vidijo, da podjetje, ki je bilo ustanovljeno dalnega leta 1873 ni od včeraj in ima tradicijo in prevzem, če bo, ne bo poceni. Zato jo ne "zafuraj".
najprej so šli kupci, zdaj pa še prodajalci.
je*eš takšen žur!
[bojan]mimogrede naj omenim, da vsa ta tuja konkurenca tam nekje od 20.8. raste, še posebaj močno pa nekaj zadnjih dni
alain
Tako je CC in VNTR sta pod plazom tožb...kar se tiče pa TROX in KRO, je pri TROX delež dolga v bilanci stanja kar 81%, pri KRO pa 56%...če se samo malo zalomi bo hudo..
TROX je pred kratkim prevzel (se združil) s Cristalom in bodo pozitivni vplivi vidni v prihodnjih kvartalih.
Ima pa Trox aktalen 100mio$ odkup LD.
KRO pa mislim, da krovni lastniki holdinga lahko priskočijo na pomoč če kaj zaškripa.
[1109SkipX]Benčina je genij. Slabe čase je omenjal zgolj zato, da se bo ceneje dokopal do lastnih delnic. Je pa to krasen vzvod za bodočo rast delnic, tako se dela!
> [bojan]
> alain
> Tako je CC in VNTR sta pod plazom tožb...kar se tiče pa TROX in KRO, je pri TROX delež dolga v bilanci stanja kar 81%, pri KRO pa 56%...če se samo malo zalomi bo hudo..
>
> TROX je pred kratkim prevzel (se združil) s Cristalom in bodo pozitivni vplivi vidni v prihodnjih kvartalih.
> Ima pa Trox aktalen 100mio$ odkup LD.
> KRO pa mislim, da krovni lastniki holdinga lahko priskočijo na pomoč če kaj zaškripa.
mimogrede naj omenim, da vsa ta tuja konkurenca tam nekje od 20.8. raste, še posebaj močno pa nekaj zadnjih dni
[frigelj]čakaj da jezdec in zlatko obrneta ploščo, to bo vse cvetelo... :-)
Filozof :)
Strani: 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... 188