Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 188
Uf tale BKS nas pa pošteno lupi. Vzamejo 1% bruto nakazila, min 2€ in max 30€
[Isao5]Malo računam - sedemmestne dividende pri ZVTG in CICG pomeni 400.000 delnic ZVTG v skupni vrednosti 12,4m EUR, s čemer si četrti največji delničar zavarovalnice, najverjetneje skrit za Unicredit fiduciarnim računom.
Imam sedemmestne dividende pri Zvtg in Cicg in so zaračunali 4€.
Pri Cinkarni to pomeni, da imaš v lasti 35.373 delnic CICG, s čemer si za Modro, DUTB in SDH ponovno četrti največji delničar, skrit za Unicredit fiduciarnim računom. Vrednost deleža 6,7m EUR, skupaj blizu 20m EUR.
Drži?
KRKA – trenutna cena 63,60 eur povprečna ciljna cena analitikov 66,1 eur priporočilo KUPI
PETROL - trenutna cena 360,00 eur povprečna ciljna cena analitikov 412,00 eur priporočilo KUPI
CINKARNA CELJE ¬ trenutna cena 190,00 eur povprečna ciljna cena analitikov 241,00 eur priporočilo DRŽI
INTEREUROPA - trenutna cena 2,50 eur povprečna ciljna cena analitikov 2,80 eur priporočilo DRŽI
TELEKOM - trenutna cena 62,40 eur povprečna ciljna cena analitikov 79,00 eur priporočilo KUPI
LUKA KOPER - trenutna cena 28,10 eur povprečna ciljna cena analitikov 38,40 eur priporočilo KUPI
NLB - trenutna cena 59,60 eur povprečna ciljna cena analitikov 81,16 eur priporočilo KUPI
POZAVAROVALNICA SAVA - trenutna cena 17,00 eur povprečna ciljna cena analitikov 21,90 eur priporočilo KUPI
UNIOR - trenutna cena 15,50 eur povprečna ciljna cena analitikov 18,50 eur priporočilo DRŽI
ZAVAROVALNICA TRIGLAV - trenutna cena 32,50 eur povprečna ciljna cena analitikov 36,00 eur priporočilo KUPI
Sedaj naj vsak presodi sam ali so to cene ki jih lahko res pričakujemo ali ne. Jaz za sebe vem kakšne cene imam v glavi.
Lep vikend,
Če imajo veliko naročilo ali bodo izvajli večjo akcijo pa sploh. Pa tudi popolnoma neuporabno je. Celo zavajujoče. Niso nodvisni in nevpleteni. Konflikt interesov. V glavnem velja, da če ne bo mirovalo bo ali padalo ali raslo. Je pa prisoten strah pred mečem, ki lahko spet pade po tistem kjer je kaj vzeti. Dobra državna praksa unikatna. Drugi so poravnali zapitek. Akterji so še prisotni in pristojni. Celo ukvarjajo se scenariji. Domači s pomočjo evropske banke. Verjetno je vase zakonito oziroma se lahko pritožiš Rauberkomando ali velikemu pravičniku osebno. V kolikor je to EU trend je potrebno razmisliti o deverzifikaciji po lokaciji, upravno politični obliki in ne samo po obliki kapitala. Krizni management. Hvala nebu, letos 22.06. ni bili kake rdeče brade. Klinc, tudi to se zgodi vsake toliko let.
Meni osebno se zdijo cene prave, ker računam letošnje leto kot dobro leto, za naslednje leto pa ne dam roke v ogenj, da ne prodam vse skupaj ker se bojim da bo prišla recesija, kljub gašenju ognja z nižanjem obrestnih mer. Do takrat je pa še daleč in bomo videli kakšno bo nadaljevanje.
Čudi pa me, da se sploh še kdo ukvarja z analizo IEKG (sploh tuji analitiki) in da TLSG kotira tako visoko. Si tut tukaj ziher, da je zajeto obdobje Q12019 ali gre za neosveženi analizi še iz 2018?
Vem da to spada pod objave KRKA.
ilirike,alte še nikjer nisem zasledil drugih analiz.
mogoče še hr interkapital.
[Nikec3]Nikec....čudi me da tuji analitiki boljše ocenjujejo slovenske delnice kot marsikdo na naši borzi. Sprašujem se kakšno korist bi imeli od tega ali pač bolje poznajo naš trg in dogajanja pri nas kot mi sami.
Nehaj bluzit. Če si depresiven od delnic, potem v življenju dejansko nimaš nekih resnih problemov.
Dobil pa sem nazadnje še poročilo KRKE in PETROLA.
Nekateri ste že dobili zasebno sporočilo za ostale še dve objavi.
KRKA:
Average Recommendation: OVERWEIGHT Average Target Price: 65.86
Number of Ratings: 3 Current Quarters Estimate: N/A
FY Report Date: 12 / 2019 Current Year's Estimate: 7.72
Last Quarter's Earnings: N/A Median PE on CY Estimate: 6.69
Year Ago Earnings: N/A Next Fiscal Year Estimate: 7.95
Median PE on Next FY Estimate: 6.33
PETROL:
Snapshot
Average Recommendation: OVERWEIGHT Average Target Price: 401.50
Number of Ratings: 2 Current Quarters Estimate: N/A
FY Report Date: 12 / 2019 Current Year's Estimate: 47.10