Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 188
Tronox včeraj -14% tole slabo kaže...
... kot kaže 30/5 niso ravno navdušili na konferenci za vlagatelje s predstavitvijo pozitivnih učinkov prevzema (združitve) s Cristalom.
www.tronoxinvestorda...9.com/home
ali pa je splet okoliščin vpliv Trumph & Kitajsko zaostrovanje; dvig carine z 10 na 25% na Tio2...
+ danes so objavili
www.tronox.com/trono...e-program/
že maja pa so kupili
www.prnewswire.com/n...47172.html
Trenutno je dosti risky stvar ali bo vse šlo po planu; počakal bi vsaj 1 ali 2Q preden bi šel notri...
[alain]Na moč :)
Sej bo tudi Benčina z novim sklepom skupščine o odkupu lastnih delnic le te kupoval kot nor:-)
+ponavadi tisto leto ko sem prišel, se je bolj negativno razpletno (ne morem verjeti, da sem vraževeren:)).
[jezdec666]Jasno, da je Ring zadaj, samo tolk trapasti pa niso, da bi se jih dalo povezat s zajebantom, ki z eno delnico najavlja tožbo…, čakamo naslednje poteze Ringa, recimo preko medijev:). Tudi zato o Mertensu ni duha ne sluha:)
Napovedana je bila izpodbojna tožba zoper sklep o odkupu lastnih delnic. Kolikor sem uspel na hitro pogledati udeležbo, za skrbniške ki jih potencialno povezujemo z Ringom ni bilo nobenega, o Mertensu ne duha ne sluha. Tovarna v Srbiji ostaja v mokrih sanjah posameznikov, sicer pa ne bo najverjetneje nikoli nič iz tega,
[gorans]Zdaj bodo pa ceno pod 170€ porinli, da spet ne bo mogel Benčina nič kupit
> [jezdec666]
> Napovedana je bila izpodbojna tožba zoper sklep o odkupu lastnih delnic. Kolikor sem uspel na hitro pogledati udeležbo, za skrbniške ki jih potencialno povezujemo z Ringom ni bilo nobenega, o Mertensu ne duha ne sluha. Tovarna v Srbiji ostaja v mokrih sanjah posameznikov, sicer pa ne bo najverjetneje nikoli nič iz tega,
Jasno, da je Ring zadaj, samo tolk trapasti pa niso, da bi se jih dalo povezat s zajebantom, ki z eno delnico najavlja tožbo…, čakamo naslednje poteze Ringa, recimo preko medijev:). Tudi zato o Mertensu ni duha ne sluha:)
[alain]Nisem bil tam, baje pa en tipo (d.o.o.) z eno delnico. Klasična finta, zmeniš se z nekom, ki kot nima veze s tabo, ampak kao mal svira k...
Ja in kdo je sploh napovedal izpodbojno tožbo?
[jezdec666]Upam, da imaš prav...:)
Po mojem ne bo nič vložil pa tudi nič ni v ozadju. Mislim zato, ker če bi kaj bilo, bi vsaj nasprotni predlog tega delnicarja bil spisan kolikor toliko pravilno. Seveda se lahko tudi motim.
Je še naprej tko črnogled?
Tovarna v Srbiji ni v bodočem 5-letnem načrtu...
Strani: 1 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 188