Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 ... 188
finance.yahoo.com/ne...00745.html
Žal zdaj v tem situaciji finančnih trgov in New York bank of Melon tudi to ne more dvigniti cene.
Iz pravkar razvidni sprememb delniške je razvidno,da ne prodaja samo melona, ampak še Boxaric Investment in Erste Group (ok pa Vodopivec).
Cena v vsakem primeru po dividendi pade bomo pa videli kok. Jaz imam žal slabe izkušnje iz preteklosti. Kadarkoli sem čakal sem spušil več kot sem dobil neto dividende. Morda bo pa tokrat drugače...
Jezdec na kakšen način bi morda lahko na skupščini izvedeli ali je Ring za skrbniškim računom Unicredita (največji pač)? Na podlagi tega, če se bo stric Mertens pojavil tam in kok glasov bo oddajal? Lahk je tudi lastnik pa se ne pojavi...
[tilenrexi]Več ali manj vsi, samo ti spet slabo bereš...
Na slabe rezultate nihče ne pomisli, ne?
[alain]Ne noče to rečt, on hoče do nezavesti ponavljat iste stavke in žalit vse po vrsti, ki mislijo drugače. Saj je kar uspešen, se je na Iekg že pojavil cel kup njegovih občudovalcev. Ravnokar si eden, podobno kot Tilen, v dveh stavkih trikrat nasprotuje:)
hočeš rečt podobno kot cena iekg ni že zdaj 4 eur, čeprav je tebi jasno, da bo prevzem po 5 eur? ali zaradi tistih rezultatov, zaradi katerih si ti napovedal, da cena delnice cicg nima osnovnih pogojev, da bi šla čez 200 eur?
aja, ti ga ne vidiš, ker se dvojno, ultra al kako že ingorirata z njim:)
Nič ne moremo proti morebitnim škodljivemu parkiranju, dogovarjanju o prodaji tujega kapitala tistemu, ki prodajalcu tujega premoženja ponudi največ.
Dogajanje na borzi je samo finta. Pesek v oči. Mene peče.
Poštenje, morala in etika pod mostom ... Predpis, norma, kapital, če niso ščiteni ne obstajajo. Zdaj je na vrsti srednji sloj. Šolnine, parkirnine, prometni prekrški, davki na davke, nove obremenitve po logiki iz zdravstva: nov davek pa je, šolski sklad, nabirke za reveže ...
Če narod nima za kruh pa naj je piškote. Buh dej jackpot prec kupim četrt Cinkarne.
Strani: 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 ... 188