Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: CICG
Strani: 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 ... 188
Tudi v poslovnem poročilu CICG za leto 2018 omenjajo le to primerjavo: Poslovni izid iz poslovanja z odpisi oziroma EBITDA je dosegel 48,8 milijonov € in znaša 29,8 % od dosežene prodaje.
Mal spominja na mlinarco Jedrt.
Če obudim naše napovedi ti in Tilenrexi pravita okoli 3 mio, jaz napovedujem 4,5 mio dobička in jezdec me delno podpira.
PS: Me pa jezi, ker sem napovedal ceno CICG na 230 EUR pred dividendo (enkrat decembra ali januarja letos) zdaj pa ne gre čez 225 EUR in bom to kar težko zadel na 1 EUR natančno :)
Žal mi je za forumaše kot so Tilni, ki imajo znanje in se vidi, da razumejo, a imajo pač neke osebnostne težave in popolnoma nepotrebno vnašajo slabo energijo, nemir, prepir. Žal je tem najpomembnejše hranjenje lastnega ega oz je forum sredestvo za igro "kod ima daljšega". Finance bi verjetno to označile za "tilirizem" kot so označile znanega Slo ekonomista in njegovo razmišljanje za "mencigerizem".
Skratka vsi tisti, ki razumete, da ni absolutne pravice in razumete, da lahko kdo tudi drugače razmišlja, se ne pustite sprovucirat... Me je pozitivno presenetil Zlatko2013, ki kljub temu, da drugače razmišlja, tudi razume, da ni nijnu, da ima vedno prav.
thefly.com/landingPa...BC-Capital
(precej dnevno volatilen včeraj; na koncu so dol zapirali vse...)
Venator objavi Q1 9/5/19...
Tronox 10/5...
Kronos 14/5 ??
Micare seveda je delnica podcenjena. Samo ne moreš tud tko gledati. Tudi stanovanja v nekaterih krajih v Sloveniji imajo donos od najemnine 6% pa so bistveno manj tvegana. Da ne govorim o garažah. Cinkarna bo vedno podcenjena. Tudi če bi bil prevzem po 300 EUR bi bilo to prepoceni.
Kaj hudiča pa se dogaja s tujino. CC spet 8% dol, Tronox, Venator pa 6%. Kot da bo konec sveta... Dobro, da je naša borza tudi na dol bolj slabo odzivna (na gor pa itak ni odzivna) sicer bi bila Cinkarna že na 185 EUR.
[Zlatko2013]Kolikor sem jaz spremljal cinkarno v preteklosti, se je delnica po izplačilu dividende vedno kar hitro pobrala.
Nč ne bi rad kupil, ker vem, da bo po dividendi morje ponudbe med 190 in 200 EUR. Kaj naj s tem?
Vsaj sam sem vedno uspel dobit dividendo + še razliko v ceni ob prodaji ne tako dolgo po izplačilu dividende. Če bo od kod priletel kupec zna biti letos isto.. (če, če, če :D)
[tilenrexi]V enaki meri kot vedo ceno prevzema Intereurope...
Posvečeni očitno že imajo rezultate. :)
[alain]Stari ej dej mi ti tvoj naslov da ti posljem en bon za psihoterapevta za posebne primerke, :)
...nevoščljiv, manipulativen in zajedljiv, razen na delnicah, ki jih imaš sam ne privoščiš nobenemu drugemu dobička...človek z osebnostnimi problemi, to je naš Tilen...bog mu daj srečo v življenju, veliko zdravja in ceno IEKG vsaj 10 eur...
Strani: 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 ... 188