Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Nepremičnina tedna: Stanovanje v Vili grad
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (18)
Strani: 1 2
In, glede na to, da zadeva stoji ze ... ehm ...dve leti, bi lahko dali pravo sliko, ne racunalnisko generirano?
Me pa prav zanima koliko je od teh 130 m2 velika terasa, atrij, prostorena klet? So to dadatni m2 ali vračunani v teh 130 m2 ? Meni se še vedno zdi en tujek v grajskem hribu in ne vem kako so sploh dobili gradbeno dovoljenje. Kapital ruši vse pred sabo. Do kdaj še? Ko ne bodo mogli vsega prodati, kot si zamislijo?
zombac je napisal(a):
Ni potrebna cena/m2, lahko je skupna, samo da je.
Me pa prav zanima koliko je od teh 130 m2 velika terasa, atrij, prostorena klet? So to dadatni m2 ali vračunani v teh 130 m2 ? Meni se še vedno zdi en tujek v grajskem hribu in ne vem kako so sploh dobili gradbeno dovoljenje. Kapital ruši vse pred sabo. Do kdaj še? Ko ne bodo mogli vsega prodati, kot si zamislijo?
Kako ste nekateri smesni.
Pa saj to je najvecji nepremicninarski zajeb v Ljubljani. Mracna stanovanja, sonce samo zjutraj, po bizarnih cenah, prakticno nic ni prodanega. Saj jim ZE tece voda v grlo.
W.
bc123a je napisal(a):
Kako ste nekateri smesni.
Pa saj to je najvecji nepremicninarski zajeb v Ljubljani. Mracna stanovanja, sonce samo zjutraj, po bizarnih cenah, prakticno nic ni prodanega. Saj jim ZE tece voda v grlo.
na zgornjo teraso so zdaj postavili zelenje, ki naj bi verjetno dajalo vtis, da je vsaj nekaj prodano :)
lukav je napisal(a):
na zgornjo teraso so zdaj postavili zelenje, ki naj bi verjetno dajalo vtis, da je vsaj nekaj prodano :)
A tistega hisnika, ki je vsak dan zjutraj prizgal luci po vseh stanovanjih (potem jih pa pozabil vcasih prizgane do opoldneva) so odpustili? :)
www.nepremicnine.net...672726.jpg
Winter007 je napisal(a):
Mesto ljubljana naj mirno poruši objekt in na mestu posadi "slovensko lipo" v znak miru.
W.
Ne, ne, naj kar pustijo. Naj ostane kot spomenik / opomnik nepremičninarjem! ;)
bc123a je napisal(a):
A tistega hisnika, ki je vsak dan zjutraj prizgal luci po vseh stanovanjih (potem jih pa pozabil vcasih prizgane do opoldneva) so odpustili? :)
Hehe, a potem nisem edini, ki je to opazil?
tomorrow je napisal(a):...in imajo prekrasen pogled na zanemarjen in z japonskim dresnikom gosto poraščen Grubarjev kanal :)
Predvsem odlična lokacija za tiste, ki se radi dušijo v izpušnih plinih, uživajo v poslušanju prometnega hrupa, so radi popoldne, ko pridejo domov, brez sonca, in jim je zoprno, če imajo v bližini doma kakršnokoli infrastrukturo.
lp
andrejcc je napisal(a):
--evo še en super predlog http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_r egije=2;nep=2;posr=1;detail=5261826;pic=672726.jpg
Preboj iz kvalifikacij v rubriko "Nepremičnina tedna" tudi tej dizajnerski stvaritvi na prvovrstni lokaciji zagotovo ne uide.
Sicer pa je bil ta zavožen projekt že na financah in če se ne motim je bila cena tedaj še višja. Pa že zdaj je norost.
AB invest d.o.o.
andrejcc je napisal(a):
--evo še en super predlog http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_r egije=2;nep=2;posr=1;detail=5261826;pic=672726.jpg
Pa kaj je to, izgleda kot idealna nova lokacija za deponijo na Krasu?
andrejcc je napisal(a):
--cisto mozno. prodana pa kot kompenzacija podizvajalcem - zato so tudi se vedno vsa prazna. to se v vseh teh novih praznih soseskah dela dokler pac podizvajalci imajo se kaksne denarne rezerve in to sprejemajo
podizvajalci niti nimajo izbire, lahko to sprejmejo ali pa čakajo na plačilo, ki ga ne bo. v primeru stečaja še stanovanja ne bodo dobili.
fenives je napisal(a):Rusko lahko prenosno orožje RPO-A Shmel
super za snemanje kakšnega akcijskega filma, kjer jo razstrelijo z bazuko ..
http://www.youtube.c...K3Cd69tqJ4< /a>
Bob je napisal(a):--vem ja. saj pravim, da podizvajalci to pocnejo dokler imajo se kaksne denarne rezerve. ko enkrat teh zmanjka (kar se pospeseno dogaja) bo zacel trg malo bolje delovati
podizvajalci niti nimajo izbire, lahko to sprejmejo ali pa čakajo na plačilo, ki ga ne bo. v primeru stečaja še stanovanja ne bodo dobili.
bps123 je napisal(a):
Pa kaj je to, izgleda kot idealna nova lokacija za deponijo na Krasu?
--:). kako za deponijo, ce pa imas nedalec stran tudi super duper restavracijo thalerja, kjer ne vedo niti kaj ponujajo (zelo razocaran ob prvem obisku in me ne vidijo nikoli vec) .
drugace pa a ne vidis da ima delni pogled na morje, kar pomeni verjetno da ce gres na streho nekje dalec vidis morje. povrhu je potrebna prenove . jaz sem mislil, da je edina opcija zrusiti preden se zrusi samo
fenives je napisal(a):
super za snemanje kakšnega akcijskega filma, kjer jo razstrelijo z bazuko ...
Ideja je vredna, da se jo uresniči čimprej.
Strani: 1 2