Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Nepremičnina tedna: Hiša v Mariboru
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (4)
Strani: 1 2
pgregorc je napisal(a):
Drugače povedano: 750€ za m2 zemljišča, pri čemer je treba predhodno plačati še stroške rušenja in odvoza objekta. Ta rubrika res nikdar ne razočara. :)
No, vidis. Kdo pravi, da cene padajo! To so zlobne lazi, prepricas se lahko takoj, ce pogledas oglase, kot je recimo ta...
To je najbrz tipicen primer, prodajalca ki ne rabi prodati, zato bo pac nabil ceno.
No, morda pa tudi mora, kajti lastnik te hiske na drugi strani ceste ze precej casa gradi zelo moderno in ogromno vilo, ampak zadnje case precej pocasi.
zanimivo bi bilo videti, po koliko so bile te neprecenljive nepremičnine potem prodane (iz gursa....)
gsavli je napisal(a):
Že od daleč deluje kot potencial za protokolarni objekt.
Lastniki so nori, da praktično zastonj dajejo od sebe tak potencialen protokolarni objekt ali krematorij.
... no, ja ... s tem protokolarnim objektom so se verjetno malo hecali ... je pa res, da v Mariboru boljše lokacije skoraj ni ... brez heca ... če se katerakoli lokacija v Mariboru sploh lahko šteje za dobro, se razume ... saj veš, ipak je to Maribor ...
sjeraj je napisal(a):Ma kaj 80%... 100% ;)
Cena te hiše je nastavljena približno 80% previsoko.
tycoon2 je napisal(a):No pretiravat pa glih ni trreba. Če bi jo nastavli na 150k in se še malo scenkali, pač toliko kot se scenka danes, potem bi se verjetno prodala. Za 700k pa se da dobit že posestvo in najverjetneje se bo tole še doolgo prodajalo.
Ma kaj 80%... 100% ;)
Tajkun, zdej lahko zarineš glavo nazaj u pesek.
sjeraj je napisal(a):
Cena te hiše je nastavljena približno 80% previsoko.
... ma, o cenah je itak brez veze razpravljat ... lokacija pa je brez dvoma za Maribor odlična ... če dobro vidim, je na koncu Strossmayerjeve ... med Kamniško in Mladinsko ... aja ... zdaj sem se spomnil, kaj so še pozabili napisat ... na fuzbal nimajo daleč, če jih to seveda zanima ... le kakih sto metrov proč je stadion ... khmm, pa Viole tudi ... ups ?!? ...
sjeraj je napisal(a):Zanimivo, da mi o tiščanju glave v pesek govori nekdo, ki že lep čas brezuspešno "kupuje" stanovanje v Ljubljani po jurja/m2 in pričakuje 80% popuste ;)
Tajkun, zdej lahko zarineš glavo nazaj u pesek.
bil sem gotov, da na ta oglas in komentarje ne boš imel pripomb ;)
sjeraj je napisal(a):Da takšni kot si ti nikoli ne kupijo, ker jim je vse predrago... tebi tudi 80% padec cen ne bi koristil, ker bi potem rekel: če je že toliko padlo, bom pa počakal na 100% ;)
Sploh ne vem kaj bi rad povedal s svojo izjavo.
0703Boski je napisal(a):Nisem komentiral cene, ampak 80% popuste...
tajkun, če ne drugega, ti je potrebno priznati pogum, da se oglasaš v tem topiku :)
bil sem gotov, da na ta oglas in komentarje ne boš imel pripomb ;)
gsavli je napisal(a):
Že od daleč deluje kot potencial za protokolarni objekt.
Lastniki so nori, da praktično zastonj dajejo od sebe tak potencialen protokolarni objekt ali krematorij.
V ceni so vračunani tudi doslej neizkoriščeni "xyz" potenciali. :-). Pajade. Lep dan.
tycoon2 je napisal(a):Ja no, taka cena ne vem če bi bila upravičena, četudi je na parceli naftni vrelec:P Tajkun, ne vem kaj se sploh oglašaš, če ne komentiraš oglasa. Jst sam pravim, da norca po tej ceni ne bi bilo, bi se pa morda zanimal za tole bajto, če bi bila cena v okvirjih kot sem jih napisal. Če ti pa to ni ušeč, ja jebi ga, sej me tut kličejo taki cepci k pravjo, da morm oglas umaknt, ker je nerealen. A ceglarski bebci ne zastopte, da kupci nismo pripravljeni it več na vaše limance, ampak da zdej mi postavljamo pogoje, če prej ne pa na dražbah.
Nisem komentiral cene, ampak 80% popuste...
Jah ne vem no, cene pa kar padajo... in padajo...
sjeraj je napisal(a):
Ja no, taka cena ne vem če bi bila upravičena, četudi je na parceli naftni vrelec:P Tajkun, ne vem kaj se sploh oglašaš, če ne komentiraš oglasa. Jst sam pravim, da norca po tej ceni ne bi bilo, bi se pa morda zanimal za tole bajto, če bi bila cena v okvirjih kot sem jih napisal. Če ti pa to ni ušeč, ja jebi ga, sej me tut kličejo taki cepci k pravjo, da morm oglas umaknt, ker je nerealen. A ceglarski bebci ne zastopte, da kupci nismo pripravljeni it več na vaše limance, ampak da zdej mi postavljamo pogoje, če prej ne pa na dražbah.
Jah ne vem no, cene pa kar padajo... in padajo...
Vidva s tajkunom sta bolj na liniji. Kaj ko bi ti spoštovanega forumaša vprašal v katerem podjetju je zaposlen, da vidimo kako kaj firma stoji???
Pač ciljam na to, da tebi bo povedal meni pa ne:))
Če je lastnik/lastniki vsaj tako obremenjen kot tajkun po moje firma dela na zadnje hlape:)
sjeraj je napisal(a):Če mene vprašaš, ti sploh nisi kupec ;) Pa tudi za komentiranje cen nisi ravno kompetenten... vsaj dokler nabijaš o 80% popustih... Kdo pa misliš, da ti bo spustil ceno za 80%? Kdor kupuje nepremičnine tako, da ponuja 80% nižjo ceno v stilu "take it or leave it" je milo rečeno naiven... sploh če povrh vsega pričakuje, da ga bo klical še kdo drug, razen cepcev ;)
sej me tut kličejo taki cepci k pravjo, da morm oglas umaknt, ker je nerealen. A ceglarski bebci ne zastopte, da kupci nismo pripravljeni it več na vaše limance, ampak da zdej mi postavljamo pogoje...
matic1982 je napisal(a):Zakaj misliš, da sva bolj na liniji?
Vidva s tajkunom sta bolj na liniji.
tycoon2 je napisal(a):
Zakaj misliš, da sva bolj na liniji?
pač bolje se poznata...
Lahko tudi meni poveš?
tycoon2 je napisal(a):In kako se imenuje ta korporacija?
Sploh se ne poznava... razen tega nisem zaposlen, ampak sem lastnik podjetja.
tycoon2 je napisal(a):Ja no potem si lahko mislimo, da si en beden uradniček na MOL al pa pri Vegradu in sanjaš mokre sanje medtem ko si piliš nohtke... Ker glede na prenekatero tvojo izjavo, je to precej bolj verjetno kot da si uspešen podjetnik.
Glihpovedaltibom ;)
Strani: 1 2