Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Nepremičnina tedna: Hiša v naselju Plankov log
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (5)
Strani: 1
Vsak ve, da na koncu ostane tisto najslabše. Tisto, česar nihče ni hotel vzeti, in česar tudi nihče ne bi hotel.
vrac je napisal(a):
He, he, he, ti trdiš, da smo Savinjčani divjaki! Lepo, lepo....
;-))
Hočem reči, da je tam okoli zemlje v izobilju. To je tako, kot bi v eni vasi postavil vilablok. Bloki, dvojčki, ... so za v mesto, za na vas pa luštna SVOJA hiška, z veliko zemlje...
0117Pl1 je napisal(a):
;-))
Hočem reči, da je tam okoli zemlje v izobilju. To je tako, kot bi v eni vasi postavil vilablok. Bloki, dvojčki, ... so za v mesto, za na vas pa luštna SVOJA hiška, z veliko zemlje...
Se strinjam s tabo, nasmejal sem se samo tisti o divjini. Sploh nisem bil užaljen.
to je dvojček!
hočjo nas potlačit (denarno) in stlačit v takele pasje utice
bi me blo sram povabit kerga na obisk in mi reče, a pol hiše maš al kaj
0117Pl1 je napisal(a):meni so všeč VUKOJEBINE ... ena izmed njih http://www.fijireale...erties.asp< /a>
;-))
helsinki79 je napisal(a):Hja...pol plače...pol hiške, ni druge:))
bi me blo sram povabit kerga na obisk in mi reče, a pol hiše maš al kaj
crownrealty.florida....d=76567572
Sedaj pa kladivo in se po glavi parkrat... Beeee, beeee, beeeee.....
Cicko007 je napisal(a):Zraven je treba povedati, da je to v ZDA dve bruto letni inžinirski plači.
Skoraj identična cena - Amerika - Florida... crownrealty.florida....d=76567572 Sedaj pa kladivo in se po glavi parkrat... Beeee, beeee, beeeee.....
Namreč osli, ki sedaj kupujejo take nepremičnine po oglaševanih cenah, resnično potrebujejo povodec. Zase.
Strani: 1