Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Nepremičnina tedna: Klasično salonsko meščansko stanovanje v Ljubljani
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (4)
Strani: 1
Sam s hudo alergijo na pršice v tej hiši crknem.
Stanovanje se da čudovito urediti, visoki stropovi, po tleh poliješ etrih in gor parket, ampak v tleh ne veš kaj je. In ne veš, dokler ne odpreš. In to ne samo na enem koncu.
Poznam primer bloka letnik 52, ko so se v dnevni tla sesula.
bnovljan je napisal(a):
Zakaj je tak famozno bit v lj.a ker se pol imenuješ ljubljančan....kao neki več kot drugi. vdrti stropi pa ostale zadeve lahk najdete tut kje drugje...
Te jebe (štajerski) provincialni kompleks? Zamenjaj ga za kompleks dobre obdelovalne zemlje!
Otac
bnovljan je napisal(a):
ne sploh ne ...... ke r nisem iz štajerske...velik zgrešil. mal hočem razjasnit zakaj bi se nekdo zadolžil na veliko....recimo za cel lajf zato da bo imel neki kar bo uživali njegovi potomci.
Sem dojel, da nisi iz štajerske, samo sindrom provincialnega kompleksa izvira od tam.
Sicer pa, otac vse za sina svojega... :)
Otac
otac je napisal(a):
Sem dojel, da nisi iz štajerske, samo sindrom provincialnega kompleksa izvira od tam.
Sicer pa, otac vse za sina svojega... :)
Otac
Če sem čisto pošten, nič ti ne zavidam, da si Ljubljančan, se na Štajeskem kar dobro počutim.
V Ljubljani živeti ni noben luksuz. Poenostavi pa življenje, logistiko in še kaj. Meni je to pomembno.
deejay je napisal(a):
Takšno stanovanje v nemškem velemestu stane med 1.000 in 1.500 EUR / m2. Pri nas očitno nimamo cenilcev.
ja, seveda :) mogoče v vzhodnem berlinu 20 let nazaj
Ko sem v LJ iskala stanovanje, lahko tudi v stanovanjski hiši, so vse zadeve, zgrajene v 50-ih letih, imele "leseno medetažno konstrukcijo". Konec 50-ih, še bolj verjetno pa v zečetku 60-ih se je očitno začel bum betonskih "plošč". Skratka, moja izjava temelji na emipirično ugotovljenih izsledkih. Za upoštevat pa je tudi predpise o protipotresni gradnji, ti so bili mislim da sprejeti sredi 60-ih.
Sklep - kar se mene tiče bi se bala, če je hiša starejša od '58, razen če ne bi odprla vseh tal in pogledala vsak tram posebej.
lukav je napisal(a):ne, v vzhodnem berlinu je še dovolj lukenj na razpolago.
ja, seveda :) mogoče v vzhodnem berlinu 20 let nazaj
markopoz je napisal(a):
Vinci: se še kako strinjam. Samo, da se nekaj kritizira, pa so vsi srečni. Sindromnajstnikov.press
V Ljubljani živeti ni noben luksuz. Poenostavi pa življenje, logistiko in še kaj. Meni je to pomembno.
Saj se strinjam, ampak takšne ponudbe so res čisto adijo.
Tale je še bolj smešna: http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?SID= ;lev1=1;lang=sl;lev2=1;detail=2414170;pic=222817.j pg;nonav=1;no_tb=1
(Romantična spalnica kadar je pasulj za večerjo press :-)))
Kot kaže pa je stanovanje že prodano, saj ga ne oglašujejo več. Biznis torej laufa ;-)
Strani: 1