Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Nepremičnina tedna: Luksuzna hiša v elitnem naselju
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (1)
Strani: 1
opcija kakšne lušne in izredno funkcionalno opremljene garsonjere verjetno odpade
funkcionalno in podalpsko malomeščansko sta v razmerju nasprotij?
EdiSce je napisal(a):
ma kaj je nujni pogoj za nepremičnino tedna, da je zgrajena ali opremljena v odurnem podalpskem malomeščanskem slogu? opcija kakšne lušne in izredno funkcionalno opremljene garsonjere verjetno odpade funkcionalno in podalpsko malomeščansko sta v razmerju nasprotij?
Norišnica na koncu mesta. Kaj vse imajo eni za (instant) luksus, cenene stene in pod, šarasta oprema,...
Enfrice.
enfrice je napisal(a):
Norišnica na koncu mesta. Kaj vse imajo eni za (instant) luksus, cenene stene in pod, šarasta oprema,...
Enfrice.
Če gre za katero od tistih hiš, ki se nahajajo ob bodočem igrišču za golf (ob novem krožnjaku), je treba povedat tudi, da so zgrajene (skoraj) pod visokonapetostnim daljnovodom, ki očitno doda še kak ojro na vrednosti zardi zanimivega in modernega electric metal landscape-a :))
EdiSce je napisal(a):
Če gre za katero od tistih hiš, ki se nahajajo ob bodočem igrišču za golf (ob novem krožnjaku), je treba povedat tudi, da so zgrajene (skoraj) pod visokonapetostnim daljnovodom, ki očitno doda še kak ojro na vrednosti zardi zanimivega in modernega electric metal landscape-a :))
Electric metal landscape, he, he,...Mogoče pa imajo zato šarasto opremo, ker raje gledajo skozi okna. Zlasti nosilka zaves je enkratna. Po mojem je z bolšjaka, stoli tudi niso od daleč stran,...
Enfrice.
Pred casom so za to kocuro pripisali se, da ima 160 cipres okoli.
Več kot 150 jurjev ne bi dal, ker je lokacija vsaj za moje pojme obupna.
(Šala tedna je nazaj)
BTW: V konici Zbilje pomeni 1 uro do centra Ljubljane!
skopusnik je napisal(a):
V primerjavi s tole http://www.nepremicn...=1&no_tb=1< /a> je tale v Medvodah odličen nakup.
Pa kaj je s folkom, a tale iz Radovljice misli, da se denar na cesti pobira. A ta sploh ve, koliko je mio EUR????? Če bi to prodajal kakšen gorenjski škrtuh, bi še zastopil, da pa je pa neki nepremičninski posrednik z licenco tako nerealen, to pa presega vse meje. Če bo lastnik za tole hišo dobil 200.000 EUR, je lahko že zadovoljen. Če grejo v LJ cene gor, potem vsak vaški ekonomist misli, da lahko postavi ceno, kakor se mu zazdi. Cepci
trdi je napisal(a):meni se zdi cena kar postena pod pogojem, da so v ceno vkljuceni tudi tisti hlodi pred hiso.
Pa kaj je s folkom, a tale iz Radovljice misli, da se denar na cesti pobira. A ta sploh ve, koliko je mio EUR????? Če bi to prodajal kakšen gorenjski škrtuh, bi še zastopil, da pa je pa neki nepremičninski posrednik z licenco tako nerealen, to pa presega vse meje. Če bo lastnik za tole hišo dobil 200.000 EUR, je lahko že zadovoljen. Če grejo v LJ cene gor, potem vsak vaški ekonomist misli, da lahko postavi ceno, kakor se mu zazdi. Cepci
Res je videti smreka, povprečje je pa le prehudo:
http://www.borzalesa...com/cenik/< /a>
Cena hiše je visoka midva govoriva pa o treh smrekah:)))
0117Pl1 je napisal(a):
Meni je pa nabor besed fulll všeč! ;-)) Elitizem, luksuz, ekskluzivnost... Hahahahahaha (Šala tedna je nazaj) BTW: V konici Zbilje pomeni 1 uro do centra Ljubljane!
Se strinjam, le dodoam, da je bil danes Bežigrad v konici 45 minut od centra. In čez eno leto jim avtocesta tega ne bo odpravila.
90% pri luksuznem pomeni lokacija, in vse ostalo je sama hisa in oprema.
Tko da 500m2 in lokacija - ne vidim kakega luksuza tukaj, razen mogoce oprema...
:miha2007 je napisal(a):
hiša izgleda O.K. ceno bi morali spustiti.- ampak, ko hočem hišo videti se na objavljeni številki nobeden ne oglasi. Tudi nazaj me nobeden ne pokliče. Zakaj potem objavljajo to nepremičnino.
:)
ma kaj ne vidiš da je to le neslana šala?
skopusnik je napisal(a):
V primerjavi s tole http://www.nepremicn...=1&no_tb=1< /a> je tale v Medvodah odličen nakup.
"lahko dvodruzinska s poslovnim prostorom" (beri: 20 let po koncu socializma je lastnik se vedno preprican, da so cegli edini nacin investiranja)
XBIAL je napisal(a):Za več kot pol miljona evrov ti jaz naredim grad, ki še vsaj sto metrov okrog in okrog ne bo imel nobenega soseda.
Lej prijatelj, hiša seveda ni vredna 550.000 EUR-ov,
Ne pa, da bi šel kupit hišo sredi naselja-kar pomeni nikoli več nobenega miru pa še v konici vsaj dve uri iz Ljubljane.
Raje bi kupil stanovanje v bloku kjer bi imel peš dostop do vsega miru pa več, ker se v blokih precej manj ukvarjajo s sosedi kot pa če si v hiši sredi naselje in se vsak, ki ima pet minut časa vtika vate.
Strani: 1