1 ura
Ste med bančnimi »izbrisanci«? Na kaj je treba biti pozoren pri uveljavljanju odškodninskih zahtevkov?
2 uri
Hubert Kosler, Yaskawa: Slabost naše države je progresivna obdavčitev plač 2
3 ure
Grieveson: Če bi bil danes v Pragi ali Budimpešti, bi bil bolj zaskrbljen 1
3 ure
Tomaž Vesel se vrača v Salomon: po treh mesecih spet imenovan za prokurista
3 ure
Globalni trendi v spletni trgovini: kako lahko Slovenija okrepi svoj položaj na svetovnem trgu? 1
3 ure
Ali montažne hiše res trajajo samo 60 let?
4 ure
Thyssen Krupp z dobro milijardo neto izgube: oslabitve v jeklarskem delu
4 ure
Centralna banka: dragi Nemci, pripravite se spet na višjo inflacijo
4 ure
Slovenske banke do konca septembra: skoraj milijarda dobička pred davki 2
5 ur
Prva obletnica strahovlade hutijevcev in tisoč dni vojne v Ukrajini: kako se spreminja mednarodna trgovina 2
5 ur
Top službe – OLAF, Petrol, Sava Re, Samsung, Juicy Marbles, NLB, 2TDK ...
5 ur
Ministrstvo s slabimi štirimi milijoni za naložbe v učinkovito rabo dušikovih gnojil
6 ur
Nestle v dodatno nižanje stroškov in v odcepitev divizije za vodo
6 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
7 ur
FT: EU bo od kitajskih podjetij zahtevala prenose tehnologije
8 ur
V EU spet pozivi k večji pridelavi beljakovinskih rastlin
8 ur
V živo bom analiziral delnico. Me pridete poslušat? 2
8 ur
Bloomberg: Ameriško pravosodno ministrstvo vztraja, da mora Google prodati brskalnik Chrome
8 ur
Kako posluje Rastoderjev Air Adriatic, ki v floto dodaja nova letala
9 ur
Sodelovanje SŽ in HŽ: bo vlak do Pulja vozil pet ali sedem ur? 4

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Jolanda Čeplak naj dela za 800 evrov na mesec

Teme v drugih forumih o teh vsebini:   Nepremičnine (1)

Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9

anon-116901 sporočil: 46
[#218576] 16.03.08 10:58
Odgovori   +    0
Mrko se očitno boji svojih botrov v uvodu, ko govori o nerealnem "domnevnem" nošenju nekaj 100 kg "Termitnjaka" v Dvojčka, morda pa je res en avijonček perfektno sesul ali samega vase; zrušil oba trejdija in presekal tisoče ton jekla???
kaj te ne ko bi povedal resnico ne bi več pripustili na aerodromne v USa?
ko bi povedal kaj bolj objektivnega, ameriška resnica pa ima ta čas 2 miljona nezaželenih kar pod ključem, toliko o tvoji ameriki, ki ljubi svoje čebelice, da delajo cele dneve za prgišče zelencev, hvala za to demokracijo!
anon-162251 sporočil: 4.633
[#218579] 16.03.08 11:34
Odgovori   +    0
Plebs je danes v PLANICI ali pa prikovan pred TV. Gledajo in se identificirajo s brezveznimi športniki, ki živijo od njihovih davkoplačevalski denarjev, folk se bo pa jutri čudil zakaj imamo tako velike davke. Malo naj pogledajo kako fino živijo sponzorirani športniki in kvazi umetniki.
Kruha in iger !
anon-16741 sporočil: 3.984
[#218594] 16.03.08 13:05 · odgovor na: anon-9303 (#218542)
Odgovori   +    0

micom je napisal(a):
Morda bom pocasi spremenil sicer mocno negativno mnenje o forumu Financ -- le kje bi lahko na enem mestu nasli toliko dokazov o funkcionalni nepismenosti nasega trpecega in izkoriscanega ljudstva? Mislim pa, da bom moral za stevilne prisotne "lipicancke" zaceti pisati kolumne v powerpointu - ena stran z glavnimi tockami, da bodo morda razumeli poanto. MM

Mislim, da krepko precenjuješ njihove sposobnosti. Malim ljudem bi morale Finance pred tvojimi članki nekaj tednov pisati in risati preproste zgodbice:

Hijenica je ob nažiranju z nekaj dni staro crkovino tarnala, da levčku, ki je ujel antilopico, smrdijo nogice, pa je priletela mimo sovica in okarala hijenico, da je njeno pritoževanje jako čudno, saj smrdi, in to neprimerno bolj, tudi nekaj dni crknjeno črevesje antilopice, s katerim se nažira.

S primernimi risbicami bi počasi lahko prišlo do napredka, tako da bi že naši pravnuki morda bili veseli prebivanja v podalpskem raju.
anon-9013 sporočil: 5.146
[#218595] 16.03.08 13:20 · odgovor na: purinoli (#218332)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Kolega, ne se iztrošit prehitro, se ne splača. Meni se bolj dopade moja varianta : po 50 sem vsako leto dal v višjo brzino in čeprav v menjalniku včasih zaškriplje, še vedno vsaki dve leti zamenjam model in hajd naprej. Ti ne veš, kako lahko je v teh letih z izkušnjami in disciplino prehitevati "mlade" moči, ki se jim ne ljubi vstat ob 5:25, ob 15h se jim mudi na kosilo, izkušenj imajo z koščico od češnje.....

To ni druga puberteta, to je lajf novo na staro.

MM se pa samo heca, sem prepričan. On še začel ni dobro, čeprav ima že zvrhano mero rezultatov.
Delim tvoje mnenje. MM je sedaj morda v rahli krizici, morda je posredi kaka neumna češplja, in vidi stvari malo drugače, vendar pa se bo nakajsneje po 40. vzpel še veliko višje, kot je kdaj bil. Če pamet lahko laže, delo nikoli ne laže. Zato bo MM brez dvoma prišel na tvoje in že čez nekaj let pričel voziti v najvišjih prestavah.

Tudi sam sem spočetka v življenju večkrat misli, da sem prišel do dokončne izobrazbe in pameti. Na moje nemajhno presenečenje pa se mi je potem redno dogajalo, da so vsaki utrditivi nekega nivoja znanja sledila povsem nova in boljša spoznanja. Zato danes vem, da Slovenija ni izdelala doktorja ekonomije, kateremu se ne morem posmehovati. Vsak vikend bi lahko napisal kak magisterij in vsak mesec kak doktorat iz ekonomije, vendar pa bi bilo izpod nivoja, da bi se pustil laureirati s strani kake slovenske univerze. Budale, da bi meni dajale doktorat? To pa ne.

Enfrice. 
[#218598] 16.03.08 13:30 · odgovor na: anon-16741 (#218594)
Odgovori   +    0

tekavec je napisal(a):

Mislim, da krepko precenjuješ njihove sposobnosti. Malim ljudem bi morale Finance pred tvojimi članki nekaj tednov pisati in risati preproste zgodbice:

Hijenica je ob nažiranju z nekaj dni staro crkovino tarnala, da levčku, ki je ujel antilopico, smrdijo nogice, pa je priletela mimo sovica in okarala hijenico, da je njeno pritoževanje jako čudno, saj smrdi, in to neprimerno bolj, tudi nekaj dni crknjeno črevesje antilopice, s katerim se nažira.

S primernimi risbicami bi počasi lahko prišlo do napredka, tako da bi že naši pravnuki morda bili veseli prebivanja v podalpskem raju.

Eden večjih štosov se mi zdi, ko vidim, kako vodje majhnih in večjih oddelkov v slovenskih bankah v službi statusno prebirajo Finance. Potem pa o prebranem med seboj in s pomembnejšimi starankami  modrujejo . Ubogim bedakom, ki nimajo pojma o tem, kako se na Nasdaqu naredi 1 procent, se niti ne sanja, da so Finance samo finančni strip in da jih je kot take tudi treba brati. Ti bančni osli mislijo, da gre pri tem, kar Finance objavijo, zares.

Enfrice.  
[#218599] 16.03.08 13:42 · odgovor na: (#218520)
Odgovori   +    0

denac je napisal(a):

Se mi zdi, da je le malo prestara. Penzion.
Pri ljudeh, ki mislijo, da je delo samo vihtenje krampa in lopate, drugo je lenarjenje, ne naletiš na kakšno razumevanje. Zato se seliva v drugo okolje - v novo hišo. Plebs je plebs in Mičo ima prav!

Plebs je v Sloveniji res vedno večjii problem. Še pred nekaj leti nisem bil niti pomislil na take montnje v kalkulacijah, kot jih zaradi plebsa moram upoštevati danes. Drhal pa je persistentna in zadnje, kar ji prihaja na misel je, da bi dala noge na mizo in o čem razmislila in se šele potem spet lotila (drugega) dela.

Enfrice. 
purinoli sporočil: 8.690
[#218602] 16.03.08 13:56 · odgovor na: anon-9013 (#218595)
Odgovori   +    0

enfrice je napisal(a):

Delim tvoje mnenje . MM je sedaj morda v rahli krizici, morda je posredi kaka neumna češplja, in vidi stvari malo drugače, vendar pa se bo nakajsneje po 40. vzpel še veliko višje, kot je kdaj bil. Če pamet lahko laže, delo nikoli ne laže. Zato bo MM brez dvoma prišel na tvoje in že čez nekaj let pričel voziti v najvišjih prestavah.

Tudi sam sem spočetka v življenju večkrat misli, da sem prišel do dokončne izobrazbe in pameti. Na moje nemajhno presenečenje pa se mi je potem redno dogajalo, da so vsaki utrditivi nekega nivoja znanja sledila povsem nova in boljša spoznanja. Zato danes vem, da Slovenija ni izdelala doktorja ekonomije, kateremu se ne morem posmehovati. Vsak vikend bi lahko napisal kak magisterij in vsak mesec kak doktorat iz ekonomije, vendar pa bi bilo izpod nivoja, da bi se pustil laureirati s strani kake slovenske univerze. Budale, da bi meni dajale doktorat? To pa ne.

Enfrice. 

Hja, tole bom pa vzel za kompliment in to ne od kogarkoli, ampak od najostrejšega "peresa" in pameti na temle forumu.

MM je samo človek in če je vmes kaka "neumna češplja" ali pa pametna, je pač klic narave, ki tudi koga podre občasno in za kratek čas. Je prepameten, da bi obtičal na nivoju, kjer je, čeprav še tako visokem.

Ekonomisti ( tisti v SLO) imate ali bolje rečeno, imajo to smolo, da je ekonomija veda, ki se dotika politike. V primeru deželice pa ne gre za šlatanje ampak kar fuzijo. Od tu pa do slabe kvalitete ni en korak ampak samo kak milimeter. Kemiki ( in ostali v tehničnih vedah) smo malo privilegirani. Kemija je na Saturnovi luni Enceladusu, v S.Koreji ali v ZDA ista in enaka. Zato je kljub ogabnemu miljeju lažje izluščiti zrno od pleva. Če naredim patent, ki ga podelijo v ZDA, Jap., EU....in ga kupi Novartis, mi ni treba dokazovati kakemu pritlehnežu s štirimi levimi okončinami, kaj to pomeni. Ni mi treba dokazovati "družbene upravičenosti" mojega dela, socialne vzdržnosti reform v mojem Lab in podobnih bedarij.

Seveda tudi pravi ekonomiji in ekonomistom ne bi bilo treba, razen če nimajo smole, da so vpeti v pravila živalskega vrta, kjer so ograje med kletkami izginile in ob vsesplošnem kaosu opice jahajo žirafe, podgane pa žrejo tigre.

Delim tvoje mnenje o poplavi doktoratov. Povsod, tudi na tehničnih fakultetah. Preveč jih je tipa "vpliv dolžine Engelsove brade na razvoj samoupravljanja". Čeprav pa moram dodati, da v kemiji poznam nekaj doktoratov, ki so perla in so jih sproducirali odlični kemiki. Nekaterim tudi zaradi tega ni bilo problem prevzeti npr strokovnega vodenja ( hkratnega!) 2 inštitutov v Kaliforniji, in še marsikaj bi se našlo. Res pa je, da je tudi v tehniki preveč štancanja.

Drži se in naj ti še naprej raje zadošča pamet, kot pa kak bloden corpus laureatus.

Purinoli
anon-35163 sporočil: 30.643
[#218608] 16.03.08 14:50
Odgovori   +    0
Zakaj si kot primer zaničevanja vrednega idola neuke raje izbral ravno Marion Cotillard? Osebno prvič slišim zanjo in verjetno nisem edini. Imaš veliko bistveno bolj ilustrativnih primerkov, Paris Hilton, Britney Spears, celo Michael Jackson bi bil boljši, čeprav je že malo obrabljen.
anon-123645 sporočil: 444
[#218610] 16.03.08 14:57
Odgovori   +    0
Bravo Mićo! 1A
Kvalitetno in zadovoljujoče branje!

Hvala.
anon-155906 sporočil: 301
[#218614] 16.03.08 15:06 · odgovor na: anon-35163 (#218608)
Odgovori   +    0
Hi, hi, he, morda pa bi bilo bolje, da bi napisal "Mataj",nda??
[#218639] 16.03.08 16:54 · odgovor na: anon-155906 (#218614)
Odgovori   +    0

janezoo7 je napisal(a):
Hi, hi, he, morda pa bi bilo bolje, da bi napisal "Mataj",nda??
anon-9303 sporočil: 1.074
[#218641] 16.03.08 17:00 · odgovor na: anon-35163 (#218608)
Odgovori   +    0

mataj je napisal(a):
Zakaj si kot primer zaničevanja vrednega idola neuke raje izbral ravno Marion Cotillard? Osebno prvič slišim zanjo in verjetno nisem edini. Imaš veliko bistveno bolj ilustrativnih primerkov, Paris Hilton, Britney Spears, celo Michael Jackson bi bil boljši, čeprav je že malo obrabljen.

Ob vseh nastetih primerih zvezdnikov v clanku, si se obregnil samo ob eno ime --- spet je na delu tvoj privzgojeni komunisticni refleks: Amerika = slabo, Francija = dobro.
[#218645] 16.03.08 17:19 · odgovor na: anon-9303 (#218641)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-35163 16.03.2008 17:20

micom je napisal(a):

Ob vseh nastetih primerih zvezdnikov v clanku, si se obregnil samo ob eno ime --- spet je na delu tvoj privzgojeni komunisticni refleks: Amerika = slabo, Francija = dobro.
Mi ne verjameš da za Marion Cotillard slišim prvič? Po tvoje torej svoje nebodigatreba ljubiteljstvo do francoske kulture gojim na skrivaj. No, krasno.

V tvojem svetu je torej Francija že v osnovi komunistična, Amerika pa protikomunistična? Nah, to ne more biti, saj nisi nemumen. To zbojeno logiko torej pripisuješ meni.

Saj pravim. Visoka šola roftarske psihoanalitike.
anon-155906 sporočil: 301
[#218668] 16.03.08 18:32 · odgovor na: anon-35163 (#218645)
Odgovori   +    0
218608+218645=218543, NDA????
anon-10204 sporočil: 684
[#218747] 16.03.08 21:46
Odgovori   +    0
Bravo Mičo, že od nekdaj iščem razlago za ta fenomen. Stavek "športniki in zabavljači NEPOSREDNO strežejo (nizkemu) okusu plebsa..." mi je odprl oči, za to hvala ti!
anon-38134 sporočil: 228
[#218827] 17.03.08 06:28
Odgovori   +    0
Najbrž je izbral Marion zato, ker je dobila Oskarja...?

Očitno nisem plebs, ker mene ti nesorazmerni zaslužki že od nekdaj motijo. Motijo me pa tudi zaslužki v parlamentu. Ne samo zato, ker tam večina ne dela tako dobro (ali sploh ne dela), da bi si takšne plače zaslužila. Predvsem zato, ker se večinoma samo zaradi denarja rinejo tja.

Naj dela za 500 €. Potem bomo res vedeli, da mu gre samo za blaginjo ljudstva in ker hoče nekaj dobrega narediti zanje, ne pa za denar.
anon-25949 sporočil: 207
[#218856] 17.03.08 08:11 · odgovor na: anon-9303 (#218542)
Odgovori   +    0
bravo
anon-107761 sporočil: 116
[#218880] 17.03.08 08:54
Odgovori   +    0
Dobra poanta, a brez žalitev žal spet ni šlo. Plebejci smo resda nižji sloj, na katerega nivo pa se spušča vse več patricijev...
anon-91757 sporočil: 23
[#218922] 17.03.08 10:17
Odgovori   +    0
V bistvu ima popolnoma prav.
anon-59652 sporočil: 49
[#218927] 17.03.08 10:30
Odgovori   +    0
He, he, veliki zagovornik svobodnega trga
začne jamrati takoj, ko ta zaživi.

LP,
Miha
anon-164202 sporočil: 1
[#218944] 17.03.08 11:00
Odgovori   +    0
V tem članku se bolj kaže slovenska »foušija«, naj sosedu crkne krava, da bo le imel manj. Ja je veliko tako imenovanih "bogatašev" med športniki in igralci in seveda drugimi in verjetno do svojega uspeha niso prišli zgolj samo z mešanjem zraka in praskanjem po riti. Seveda je potrebno hitro in zavestno pozabiti, da so se morali marsičemu ti ljudje odrekati za svoj uspeh. Pa bodimo demokratični in pravični, zakaj pa nebi zdravniki, profesorji, ekonomisti zaslužili milijone tako kot dobri športniki, z upoštevanjem njihove kvalitete, saj jalov športnik ima "svoj" šport lahko samo za hobi in ne tudi za preživetje. Vendar tukaj nastane problem saj bi ob tem načelu dober zdravnik dobra plača in slab zdravnik slaba plača, kaj hitro ostali brez profesorjev, zdravnikov, ekonomistov… Se bodo ti prekvalificirali v B ali C ligo, da ne bodo smetili parketa???
anon-111985 sporočil: 4
[#218995] 17.03.08 12:16
Odgovori   +    0
So hruške, in so jabolka. MM, vas boli, ker Rebeka Dremelj s poplesavanjem in prepevanjem zasluži več ali vsaj toliko kot vi z doktoratom? Krivica. Se strinjam.
anon-129959 sporočil: 13.643
[#219008] 17.03.08 12:35 · odgovor na: purinoli (#218434)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Cinq,

te bom moral razočarati. Edino operacijo v življenju sem imel ekstrakcijo tonzilov pri 12 letih in še to po nepotrebnem, ker je bila takrat pri nas še vedno prisotna sovjetska doktrina, da je treba pri prvem vnetem grlu tonzile odstranit.

Kat se ortopedije tiče, imam pa tam svojega bližnjega in iz prve roke poznam slabosti in prednosti tovrstne obrti. Kar se govoric tiče, sem jaz tudi slišal, da ima Jolanda Čeplak več kot 800 EUR he he, ampak to so samo govorice. Pa malo bolj resno : če se danes znajdeš na OP mizi v javnem zdravstvu, je to tako, kot bi kupil LOTO listek, morda malo bolje, odvisno s katere strani mize to opazuješ. Lahko dobiš tretman na nivoju zgornjih 5% kvalitete ( v svetovnem merilu), lahko pa obdelavo, ki je še mački ne bi privoščil.

Razlog?

Zato, ker so ambulante prepolne samoupravljalskih hipohondrov & goljufov skupne sklede. Za vsak drek se že nalimajo pri zdravniku. V zdravstvenih ustanovah je nagrajevanje podobno tistemu v rajnki JNA : čini & leta kilometrine.

Rešitev ?

Skoraj vse na trg in sprivatizirat. Zmanjšat na minimum obvezno zdr. zavarovanje. T.im. "dodatno" zavarovanje ukiniti po hitrem postopku in uvesti pravo zavarovanje. Potem bo trg zelo hitro prečistil mesarje od kirurgov, obute ranocelnike od zdravnikov .....Cena? Normalna za normalne usluge.

živ,purinoli !

ne,nisi me razočaral - ravno nasprotno,vesel sem ( za tebe !),da sem se zmotil in da torej : operiranec nisi bil ti !... in pa, če sem te prav razumel,uspešno operiran in pa brez vsakršnih "stranskih" posledic ... ja,vseeno sem zate vesel,da si lahko tudi na takšen način kaj ( oziroma - očitno kar dosti !?...) denarja prišparal !... strokovnost,itd.,ipd., kakor sam praviš, je baje,v RS pa izgleda še posebno, zelo redka in pa draga dobrina !...;-)

obžalujem pa mogoče edinole to,da "na takšen način" sedaj,javnost in bralci tegale foruma ne bomo prišli do imena in priimka enega dobrega ortopeda v RS !...? :-(

www.youtube.com/watc...bWULu5_nXI
[#219011] 17.03.08 12:44 · odgovor na: anon-129959 (#219008)
Odgovori   +    0
[#219014] 17.03.08 12:50 · odgovor na: anon-129959 (#219011)
Odgovori   +    0
pardon,v drugo sem mislil tegale :

www.youtube.com/watc...muzyOd4Lh8
anon-105195 sporočil: 1
[#219092] 17.03.08 14:55
Odgovori   +    0
Ob branju avtorjevih clankov (prebral sem jih sicer le nekaj) vcasih dobim obcutek, da gre zgolj za provokacijo, ki naj bi podzigala publiciteto, ali pa si morda res tako izobrazeni ljudji, kljub temu, nekatere stvari razlagajo prav po otrosko enostavno? Mislim, da si avtor ne predstavlja kako izgleda zivljenje sportnikov, ne predstavlja si vecurnega, vecdnevnega, letnega, ... znojenja, ki se bo morda, nekoc (ce ne bo poskodbe ali kake druge neprilike) spremenilo v kruh. Ce se kdaj bo, bo lahko nosilo zlata jajca le nekaj let - dokler ne bo konec z vrhunskimi rezultati in jih bo plebs pozabil. V avtorjevih (normalnih) vodah pa clovek prakticno do penzije lahko iz dneva v dan napreduje, se izobrazuje, nabira izkusnje in je, ce je le dovolj vitalen in zdrav, lahko vseskozi konkurencen na svojem podrocju. V avtorjevih letih, ko se njegova karjera sele dobro vzpenja, se karjeja vecine sportnikov ze koncuje. Ne da se vsega meriti v izobrazbi. Ce clovek ni uspesen v soli, se ne pomeni, da ni sposoben. Kaj pa sploh je sposobnost? Nespametno pa je, da se avtor postavlja v vlogo razsodnika, ki doloca (ceprav le posredno), kdo je sposoben in kdo ne ter kdo je upravicen do nadstandardnega placila in kdo ne.
anon-9303 sporočil: 1.074
[#219225] 17.03.08 20:04 · odgovor na: anon-35163 (#218645)
Odgovori   +    0
Komunist, s svojo agresivnostjo priznavas, da sem te zadel v zivo.
anon-24888 sporočil: 149
[#219321] 18.03.08 06:57
Odgovori   +    0
Spostovani gospod profesor - vprasanje:
. koliksna je po vasem vradnost "reklam" drzavi in nasemu gospodarstvu predvsem, ki jo povzrocijo sportniki s svojimi zmagami?
. zakaj se dogaja, da uspesni sportniki - nekateri - niti place ne dobijo?
. kako nekateri "zvezdniki" prezivijo tudi, ko ne dobijo plac?

Za morebitni komentar se vam zahvaljujem. Seveda odgovor ne "terjam" samo od profesorja - lahko tudi kaksen drug pozavalec odgovori.

LP
DS
anon-142453 sporočil: 59
[#219371] 18.03.08 08:29
Odgovori   +    0
Biti najboljši na svetu ali vsaj med njimi je v vseh panogah in na vseh področjih primerno nagrajeno. Najboljši kirurgi imajo "holala" visoke plače. Prav tako odvetniki, pa univerzitetni profesorji, ki gostujejo po svetovnih univerzah. Tudi najboljši novinarji in fotoreporterji so med miljonarji. Da ne govorim o zidarjih, mesarjih, avtoprevoznikih, borznih posrednikih,...In zakaj je problem pri športnikih in zabavljačih? Najboljšiim vedno pripadajo najboljši honorarji. (Pa, da ne bo mislil, da naši zabavljači prav veliko zaslužijo. Vse kar imajo, je več ali manj na kredit.) Kolikor si plačan toliko veljaš. Vključno z avtorjem članka in seveda z mojo malenkostjo. Pa naj se sliši še tako kruto.
anon-27449 sporočil: 1.610
[#219390] 18.03.08 09:02
Odgovori   +    0
" Videno in neopaženo: plebs se lahko identificira s početjem na nizki intelektualni ravni, na primer z igranjem Marion Cotillard, brcanjem usnja po igrišču, metanjem žoge v koš, tekanjem naokoli, metanjem težkih ali ostrih predmetov in tekmovanjem v moči ugriza. Ker jih opazovanje takih atavističnih dejavnosti zabava, so zanje pripravljeni plačati"

In zakaj v vse to zvezdniško sranje ne vključiš še patricijev ? Recimo tistih patrov, ki se šetajo po golf igriščih ?  Boš rekel, da je to tudi plebs ? Sicer pa so avtisti lahko nadpovprečno nadarjeni za neko "spretnost" ..  

Aja, in kdo v Slovenije je po tvoj plebejec ?  

p.s.: drugače pa moram (na žalost ;-) reči, da se večinoma strinjam s tvojim člankom... samo, tole o plebsu pa ne drži.. ne ponižuj ljudi !

Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9